Γυάλισμα αλοιφές κεριά

Επαγγελματικά είδη περιποίησης αυτοκινήτου - Καθαριστικά - Γυαλιστικά.Προϊόντα Βαφής και Φροντίδας Αυτοκινήτων. Επαγγελματική σειρά meguiars , 3M , FARECLA, αλοιφές, κεριά. Αποκατάσταση γρατζουνιών αυτοκινήτου, φαναριών με συστήματα αλοιφών για ελαφρές και βαθιές γρατσουνιές.

15.50 
Chemical Guys Καθαριστικό Σφουγγαριών και Γούνινων Δίσκων Polishing Pad Cleaner 473ml
28.00 
Teroson WX180 Γυαλιστική Αλοιφή Αμαξώματος 1lt για την ανανέωση βαφής στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει
32.00 
Chemical Guys C4 Clear Cut Correction Compound 473ml για προστασία και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας.
29.50 
Αλοιφή γυαλίσματος Farecla G360 Super Fast Finish με σούπερ γρήγορη δράση , ένα μπουκάλι διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο από τους κορυφαίους ανταγωνιστές, διαφανές σε χρήση, για να βλέπετε τα σημάδια λείανσης. 
194.00 
Αλοιφή με υψηλό βαθμός κοπής και υψηλή γυαλάδα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της επαγγελματικής αλοιφής Meguair's Χρήση για έκκεντρο και περιστροφικό αλοιφαδόρο. Γρήγορη αφαίρεση γραμμών με τα αποτελέσματα να είναι εκθαμβωτικά με ένα γυάλισμα ανάλογο ενός εκθεσιακού αυτοκινήτου. 
232.00 
Η εξαιρετικά γρήγορη κοπή της επαγγελματικής χοντρής αλοιφής για περιστροφικό αλοιφαδόρο απομακρύνει τις γρατζουνιές με αξιόπιστη αφαίρεση γραμμών λείανσης, με μικρο-λειαντική τεχνολογία αφήνει το καλύτερο φινίρισμα στην κατηγορία του.
172.20 
Professional Ultra Pro Finishing ασφαλής σε όλα τα γυαλιστερά χρώματα, και αποτελεσματική για γυάλισμα με το χέρι ή αλοιφαδόρο.  Ιδανική για την προετοιμασία της βαφής εξαιρετική στιλπνότητα ακόμα και σε σκούρα & ευαίσθητα χρώματα. 
180.79 
Τεχνολογία μικρολειαντικών κόκκων η επαγγελματική αλοιφή Detailer DΑ Microfiber Correction Compound της Meguairs αφαιρεί γρήγορα γρατζουνιές, δεν πασαλείφει, χωρίς πιτσιλιές, εξαλείφει βροχή, «αράχνες» ή ολογράμματα και άλλες ελαφριές ως μέτριες ατέλειες , και αφήνει υψηλής στιλπνότητας αποτέλεσμα.
22.60 
Σπρέι συντήρησης προστασίας βαφής  της Μeguiar's η άριστη συντήρηση του επαγγελματικού σφραγιστικού κιτ Deep Crystal Ultra Paint Coating.αναδεικνύει την γυαλάδα της επιφάνειας και ενισχύει το βάθος του χρώματος, ενώ ενδυναμώνει την προστασία και την διάρκεια του.  ...
22.88 
Finishing Metal Polish,  ψιλή πάστα γυαλίσματος μετάλλων , ήπιο γυαλιστικό φινιρίσματος με ιδιαίτερα λεπτόκκοκα λειαντικά για χρήση σε μη επιστρωμένες μεταλλικές επιφάνειες. Αφαιρεί μικρές ατέλειες όπως ολογράμματα και λεπτές γρατσουνιές και χαρίζει γυαλάδα «καθρέπτη». 
15.62 
Heavy Cut Metal Polish, χοντρή πάστα γυαλίσματος μετάλλων, αφαιρεί έντονες οξειδώσεις, στίγματα, κηλίδες, ακόμα και σκουριές και αποτελεί την πιο επιθετική πάστα μετάλλων της Meguairs, ειδικά σχεδιασμένη για αφαίρεση έντονων ατελειών.
22.50 
Αλοιφή κοπής Farecla G360 με σούπερ γρήγορη δράση , ένα μπουκάλι διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο από τους κορυφαίους ανταγωνιστές.Διαφανές σε χρήση, για να βλέπετε τα σημάδια λείανσης να αφαιρούνται και να γνωρίζετε πότε να σταματήσετε να γυαλίζετε.  Μόνιμη αφαίρεση γρατσουνιών, χωρίς πληρωτικά, αποφεύγοντας δαπανηρές εργασίες
57.20 
Γυαλιστική αλοιφή επαγγελματική Professional Ultra Pro M210 είναι ασφαλής σε όλα τα γυαλιστερά χρώματα, και αποτελεσματική για γυάλισμα με το χέρι ή αλοιφαδόρο.  Ιδανική για την προετοιμασία της βαφής εξαιρετική στιλπνότητα ακόμα και σε σκούρα & ευαίσθητα χρώματα. Αφαιρεί ελαφριές ατέλεις θαμπάδες από και ολογράμματα.
14.80 
Υδροβοφική επίστρωση G3 Pro Surface Sealant δημιουργεί μια αόρατη, ανθεκτική, υδρόφοβη επιστρωση με σιλικόνες συγκόλλησης που βοηθούν στην προστασία του αμαξωματος από άλατα του δρόμου, χυμό δέντρου, ακαθαρσίες πουλιών, όξινη βροχή κ.λπ. Εύκολο στο κερί για βελτιωμένη λάμψη. Διαρκεί έως και 12 μήνες . . 
56.50 
Κεραμική επίστρωση σε σπρέι HydroCharge της Chemical Guys χωρίς το κόστος, το χρόνο, τη δυσκολία και τον πονοκέφαλο των παραδοσιακών κεραμικών επιστρώσεων. Προσφέρει πλούσια λάμψη  (wet look) υψηλής στιλπνότητας καραμέλας, με ακραίες υδρόφοβες ιδιότητες Η επίστρωση προστασίας για χρώματα διαρκεί έως και 12 μήνες . 
30.13 
Με τεχνολογία μικρολειαντικών κόκκων η επαγγελματική αλοιφή Detailer DΑ Microfiber Correction Compound της Meguairs αφαιρεί γρήγορα γρατζουνιές, δεν πασαλείφει, χωρίς πιτσιλιές, άνετη και γρήγορη εργασία, εξαλείφει βροχή, «αράχνες»/ολογράμματα και άλλες ελαφριές ως μέτριες ατέλειες από το εργοστασιακό χρώμα, ενώ αφήνει υψηλής στιλπνότητας αποτέλεσμα.
31.02 
Απόκτησε πλούσια & βαθιά γυαλάδα χωρίς «ολογράμματα» με την Ultra finishing polish για επαγγελματική περιποίηση αυτοκινήτου, μια γυαλιστική αλοιφή της Meguair's  με σύνθεση προηγμένης τεχνολογίας για ένα καταπληκτικό φινίρισμα.
Δείτε τα επόμενα 15 Προϊόντα
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 14
  • 232
Κατασκευαστής