Είδη Καθαρισμού & Οικιακής Χρήσης

Είδη οικιακής χρήσης - Καθαριστικά οικιακής χρήσης

3.40 
Αφρώδες Μονωτικό Υλικό σ τα μ ατά τα ρεύ μ ατα αέρα, τη σκόνη, το κρύο, τη ζέστη, τον θόρυβο και τα έντο μ α
Brandstesa ΧρώμαΆσπρο
1.50 
3M Πανάκι Καθαρισμού με Μικροΐνες Γενικής Χρήσης Πράσινο 36x36εκ.
3.50 
Επιδιόρθωση σίτας οικονομικά με αυτοκόλλητη ταινία Veritas διάστασης  50mm x 2m.  Τέλος σε τρύπες και φθορές με μικρό κόστος, τέλος στην εισβολή εντόμων στο σπίτι.
6.20 
HG Καθαριστικό Εξειδικευμένων Εφαρμογών σε Spray Κατάλληλο για Υφάσματα 500ml. Καθαριστικό για τέντες, κουκούλες και σκηνές σε συσκευασία 500ml.
4.30 
Οικονομική λύση επιδιόρθωσης σίτας με αυτοκόλλητη ταινία σε γκρι χρώμα διάστασης  50mm x 2m.  Βάλε τέλος στις τρύπες της σίτας με μικρό κόστος και εμπόδισε τα κουνούπια και τις μύγες από την εισβολή στο σπίτι.
13.20 
Fluxaf Graffi-Clean Αφαιρετικό καθαριστικό γκράφιτι αφαιρεί εύκολα γκράφιτι, μελάνι με μαρκαδόρο και τις τσίχλες και πολλούς άλλους ρύπους, βάσεως νερού, δεν περιέχει οξέα ή αλκάλια.
8.70 
Σπρέι Wiko Etiketten Lose αφαιρετικό αυτοκόλλητων sticker remover , αφαιρεί κόλλα αυτοκόλλητων, κόλλα με βάση το καουτσούκ,  ζελοτέιπ , πίσσα , μουτζούρες , λάδι , γρατζουνιές και πολλά άλλα προβλήματα στις περισσότερες επιφάνειες
7.90 
Faren Inox Καθαριστικό Μετάλλων σε Υγρή Μορφή 750ml
5.60 
Faren Decavil F Διαβρωτικό σε Υγρή Μορφή 750ml απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τα οικοδομικά κατάλοιπα.
6.10 
Faren Υγρό Καθαριστικό Κατά των Αλάτων 1lt επιλύει πλήρως το πρόβλημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα αλάτων μετά την περιποίηση. Δεν φθείρει και δεν παραμορφώνει.
6.50  6.00 
25512 Πανί με μικροΐνες για την εφαρμογή και το σκούπισμα γυαλιστικών αλοιφών, κεριών, καθαριστικών και άλλα προϊόντα. Ιδανικό για ευαίσθητες επιφάνειες . Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.
3.50 
Geko Double Αεροστόπ Bέργα Πόρτας σε προστατεύει από το κρύο, τα ρεύματα και την υγρασία απ' έξω και βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας και της ενέργειας του σπιτιού σας. 
ΧρώμαΛευκό
2.90 
Αεροστόπ, λάστιχο μόνωσης για πόρτες και παράθυρα, σε σχήμα Ρ, ελαστικό, εύκαμπτο, αδιάβροχο, δεν σαπίζει και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Εφαρμόζει άψογα σε PCV, Laminate, αλουμίνιο και μέταλλο.
BrandsGEKO ΧρώμαΚαφέ
3.50 
Geko Double Αεροστόπ Bέργα Πόρτας σε προστατεύει από το κρύο, τα ρεύματα και την υγρασία απ' έξω και βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας και της ενέργειας του σπιτιού σας. 
ΧρώμαΚαφέ
6.60 
Aντικηλιδικό σπρέι Pintyplus Tech της  Pintyplus  καλύπτει και σφραγίζει σίγουρα σκληρούς λεκέδες σε τοίχους και οροφές. Προϊόν υψηλής κάλυψης, που δεν κιτρινίζει.  Αναστέλλει την υγρασία.!!!!
37.00 
Μαύρη ταινία στερέωσης αυτοκόλλητη, Dual Lock Reclosable Fastener, της 3Μ. Πιέζοντας το ένα μέρος πάνω στο άλλο κλειδώνει, είναι ανθεκτική μέχρι και 12 φορές ισχυρότερη από τις λύσεις τύπου χριτς-χρατς. Αντικαθιστά αντιαισθητικά μηχανικά συστήματα στερέωσης. Διαστάσεις 25mm x 2.5m.
8.50 
Pattex Re-New σιλικόνη αρμών μπάνιου λευκή και Λευκαντικό Αρμών απενεργοποιεί τη μούχλα που επικαλύπτει σφραγίζοντάς την επανεμφάνισή της
7.50 
Pattex Re-New σιλικόνη αρμών μπάνιου λευκή και Λευκαντικό Αρμών απενεργοποιεί τη μούχλα που επικαλύπτει σφραγίζοντάς την επανεμφάνισή της
Show another 18 products
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 1
  • 47
Κατασκευαστής
    Προβολή όλων (23)