Επαγγελματικά προϊόντα πλυσίματος και προστασίας αυτοκινήτου. Σαμπουάν , Απολιπαντικά , Γαλακτωματα  Προϊόντα φροντίδας αυτοκινήτου, για επαγγελματίες που εργάζονται σε πλυντήρια, φανοβαφεία, ή ως χομπίστες-detailers,

21.80 
Σπρέι γυαλιστικό ζαντών υψηλής ποιότητας με υβριδική & κεραμική προστασία Hybrid Ceramic Tire Shine μεγάλη γυαλάδα με μεγάλη διάρκεια
25.00 
Καθαριστικό για μαύρους τροχούς Hot Rims Black Wheel & Tire Cleaner G230524 προσφέρει ταυτόχρονα ισχυρή δράση και απαλό καθαρισμό.
31.00 
Υ δατοαπωθητική & προστατευτική επίστρωση Chemical Guys Hydrociew (Λειτουργεί σε γυαλί, παράθυρα, καθρέφτες, οθόνες πλοήγησης και άλλα, αυτοκίνητο, φορτηγό, SUV και οικιακή χρήση
9.80 
G3 Pro Tire Shine Gel  γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
9.30 
G3 Pro Tire Shine Liquid  γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
12.00 
Farecla G3 Wheel Cleaner καθαριστικό ζαντών αυτοκινήτου  δυνατό  και ταυτόχρονα ασφαλές  καθαριστικό  με ουδέτερο pH για όλους τους τύπους τροχών, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμήσεων από κράμα, χάλυβα, χρώμιο, βαμμένο και πλαστικό.
23.10 
Mη όξινο καθαριστικό τροχών και ελαστικών DRTU14332 της Meguiar'sr είναι η επιλογή των επαγγελματιών για γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς οξέα των τροχών OEM εργοστασιακής διαφανούς επίστρωσης και χρωμίου. Τα προϊόντα Detailer της Meguiar "The Professional's Choice" είναι η...
21.20 
Σπρέι 2 σε 1 καθαριστικό τροχών & γυαλιστικό ελαστικών χωρίς νερό Ultimate Waterless Wheel & Tire χωρίς νερό G190424 Meguiars
21.20 
Γυαλιστικό σπρέι προστασίας ελαστικών αυτοκινήτου Reflect Tire Shine για ένα πλούσιο βαθύ μαύρο χρώμα και λάμψη που διαρκεί εβδομάδες. Με αδιαβροχοποίηση για αντοχή στην βροχή και αντανάκλαση φωτός για ενισχυμένη προστασία στην βραδινή οδήγηση. Αντέχει στα συνεχόμενα πλυσίματα με την μοναδική του σύνθεση που αντανακλά το φως. 
57.36 
Υπερκαθαριστικό σαμπουάν D11001 Hyper-Wash της Meguiar’s με πλούσιο αφρό που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο πλυσίμο των αυτοκινήτων. Καθαρίζει  τους επιφανειακούς ρύπους και προσδιδει μια βαθιά και πλούσια λάμψη, χωρίς να αφαιρεί την προστασία από κερί.
35.71 
All Purpose Cleaner Plus TW για έναν γρήγορο ισχυρό καθαρισμό. ιδανικό για καθαρισμό κινητήρα και ελαστικών με χαμηλό αφρισμό και ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών. Ασφαλές για διαυγές πλαστικό, γυαλί και δέρμα.
45.20 
Yγρό γρήγορου καθαρισμού Quik Interior D14901Καθαρίζει, ανανεώνει & προστατεύει από UV το εσωτερικό του αυτοκινήτου.Διατηρεί την αρχική φυσική όψη των εσωτερικών πλαστικών, βινυλίου, καουτσούκ, δέρματος, μετάλλου, ανθρακονήματος, ξύλου, ακόμη και εξοπλισμού ήχου/βίντεο
23.50 
Καθαριστικό ζαντών αυτοκινήτου  δυνατό  και ταυτόχρονα ασφαλές  καθαριστικό  για όλα τα φινιρίσματα ζάντας της Meguair's. Η εξισορροπημένη με PH τεχνολογία Gel το καθιστά ακόμη πιο δυνατό.
13.50 
Καθαριστικό τζαμιών αυτοκίνητου με ασυναγώνιστη καθαριστική ικανότητα για κρύσταλλα και καθρέπτες Glass Cleaner Cld30016 τεχνολογία απώθησης σκόνης, μένει καθαρό χωρίς να θαμπώνει και προσφέρει διαύγεια μεγάλης διάρκειας. Κάντε το τζάμι σας πιο αόρατο από ποτέ καθαρίζοντας βρωμιές,  κηλίδες και δαχτυλιές καθώς δεν αφήνει ατέλειες. 
16.82 
Καθαριστικό G9524 ζαντων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας με μοναδικό αφρός Xtreme Cling™ που προσκολλείται στις κάθετες επιφάνειες και διαλύει επίμονους ρύπους ακόμα και στα ελαστικά Προσφέρει ταυτόχρονα ισχυρή δράση και απαλό καθαρισμό.
18.75 
Γυαλιστικό ελαστικών αυτοκινήτου για ένα πλούσιο και λαμπερό μαύρο χρώμα που διαρκεί για εβδομάδες και καθαρισμό διαρκείας. Αντέχει στην βροχή και στα συνεχόμενα πλυσίματα. Αποτρέπει το ξεθώριασμα ελαστικών και σας απαλλάσσει από το σταξίματα, πασαλείμματα, ραβδώσεις και άχνες.
43.50 
NEO!!! Ισχυρό σαμπουάν Meguiar's με κερί καρνάουμπα σε 4λιτρη συσκευασία D11301 κάτι που απογειώνει την γυαλάδα για το "οπλοστάσιο" μας για την υποστήριξη του επαγγελματία ή/και του ιδιώτη που επιζητούσαν ένα σαμπουάν με κερί σε 4λιτρη συσκευασία. 
48.77 
Καθαριστικό υγρό κρυστάλλων που απομακρύνει εύκολα και με συνέπεια δύσκολα υπολείμματα βινυλίου, μουτζούρας δρόμου, επικαθήσεις καπνού και πιτσιλιές από έντομα, αφήνοντας τα τζάμια ολοκάθαρα και με ευχάριστη μυρωδιά. 
Δείτε τα επόμενα 8 Προϊόντα
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 9
  • 116
Κατασκευαστής