Σπρέι Λίπανσης

Ανακάλυψε σπρέι φροντίδας και λίπανσης στην ergomarket.gr. Καταπολέμησε την σκουριά και την διάβρωση με ειδικά σπρέι λίπανσης. Για ομαλή λειτουργία, προστασία από φθορά και συντήρηση. Ιδανικά για συντήρηση εργαλείων, μηχανημάτων, μηχανισμών, γραναζιών και αλυσίδων. Σε προσιτές τιμές, ποιοτικά για καθημερινή χρήση.

6.50 
Γράσσο χαλκου 1100°C έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει και να λιπαίνει μέρη τα οποία κατά τα άλλα είναι δύσκολο να προσεγγιστούν με συμβατικά γράσα. Για μπουλόνια τροχών, υποστηρίγματα εξάτμισης, φλάντζες, εξωτερικούς μεντεσέδες, βίδες και παξιμάδια
8.30 
Ferla Silicone Super Spray 500ml  λιπαίνει αδιαβροχοποιεί προστατεύει μεταλλικά και πλαστικά μέρη.
6.60 
Action Can AC-90 Αντισκωριακό Σπρέι 500ml λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων για τους επαγγελματίες
sprei-bazelinis-lipantiko-and-antiskoriako-cosmos-n.747-400ml
Κερδίζετε 14%
6.00  5.14 
Βαζελίνη σπρέι προστατεύει όλα τα μέρη χρωμίου των ποδηλάτων, των μοτοσικλετών, των αυτοκινήτων, των σκαφών αναψυχής κλπ.-Μη όξινο.
5.50 
Permatex 35611 αντιμπλοκαριστικό σπρέι που ψύχει και λασκάρει σκουριασμενα μερη ειδικό για απεμπλοκή εξαρτημάτων σε πλοία, βιομηχανικά πλυντήρια, χωματουργικά μηχανήματα, οχήματα που εκτίθενται σε θαλασσινό νερό ή αλάτι κλπ.
4.50 
Γράσσο αλυσίδων της Cosmos Lac λιπαίνει και στεγανοποιεί αλυσίδες , κυλινδρικά τμήματα, έδρανα, οδοντωτούς τροχούς κ.λ.π,  προσφέρει μηχανική και θερμική σταθερότητα έως 450º C. 
4.98 
Γράσσο λιθίου Ν.204 ισχυρό με μεγάλη διάρκεια λίπανσης ιδανικό για άπειρες χρήσεις στο σπίτι, το αυτοκίνητο, σε σκάφη, σε μηχανάκια, σε φορτηγά,κλπ. 
2.70 
Ειδικό λάδι σε σπρέι πολλαπλών χρήσεων με αντισκωριακές ιδιότητες N208 Cosmos Lac, για τον καθαρισμό, τη λίπανση, οποιουδήποτε μεταλλικού μηχανισμού. Λιπαίνει, Προστατεύει, Καθαρίζει, Εκτοπίζει το νερό.
6.20 
Ειδικό λάδι saratoga Armi με αντισκωριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καθαρίζει αλλά και προστατεύει από την φθορά Εισχωρεί και στα μικρότερα ανοίγματα χωρίς να απαιτεί υπερβολικό λύσιμο του όπλου. Ξεμπλοκάρει τα σκουριασμένα μέρη και λιπαίνει δημιουργώντας ένα προστατευτικό στρώμα που...
and-antiskoriako-eniskhymeno-me-ptfe-cosmos-lac-n.742-400ml
Κερδίζετε 3%
6.00  5.80 
Σπρέι γράσο λευκό θιξοτροπικό - λιπαντικό  Μεγίστη ανθεκτικότητα στην θερµοκρασία εωσ 150°C και αδιάβροχο περίπου εώς 90°C . Συμπεριλαμβανει ανατοµική βαλβίδα & δακτυλίδι ασφαλείας για ευκολότερο ψεκασμόµο.
4.40 
Ειδικό λάδι σε σπρέι πολλαπλών χρήσεων με αντισκωριακές ιδιότητες, για τον καθαρισμό, τη λίπανση,και γενικά οποιουδήποτε μεταλλικού μηχανισμού. Λιπαίνει, Προστατεύει, Καθαρίζει, Εκτοπίζει το νερό, Διεισδύει και είναι εύκολο στην χρήση.
4.00 
Αντιμπλοκαριστικό σπρέι που ψύχει και λασκάρει σκουριασμενα μερη ειδικό για απεμπλοκή εξαρτημάτων σε πλοία, βιομηχανικά πλυντήρια, χωματουργικά μηχανήματα, οχήματα που εκτίθενται σε θαλασσινό νερό ή αλάτι κλπ.
4.50 
Λάδι σε σπρέι αντισκωριακό πολλαπλών χρήσεων, με υψηλή διείσδυση στη σκουριά και τη βρωμιά και παροχή προστασίας από την εξωτερική διάβρωση. Διεισδύει εύκολα απελευθερώνοντας κάθε είδους μπλοκαρισμένο μεταλλικό τμήμα: παξιμάδια, ελατήρια, μεντεσέδες, μπουλόνια, γρανάζια, έδρανα και αλυσίδες.
7.25 
Σπρέι γράσο λευκό θιξοτροπικό - λιπαντικό  Μεγίστη ανθεκτικότητα στην θερµοκρασία εωσ 150°C και αδιάβροχο περίπου εώς 90°C . Συμπεριλαμβανει ανατοµική βαλβίδα & δακτυλίδι ασφαλείας για ευκολότερο ψεκασμόµο.
5.95 
Σιλικόνη σε σπρέι MOTIP λιπαίνει αδιαβροχοποιεί προστατεύει μεταλλικά και πλαστικά μέρη.
12.00 
WD-40 Multi-Use Product λιπαντικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων με αντισκωριακές ιδιότητες, χωρίς σιλικόνη. Λιπαίνει, Προστατεύει, Καθαρίζει, Εκτοπίζει το νερό, Διεισδύει και είναι εύκολο στην χρήση.
6.00 
WD-40 Multi-Use Product λιπαντικό σπρέι πολλαπλών χρήσεων με αντισκωριακές ιδιότητες, χωρίς σιλικόνη. Λιπαίνει, Προστατεύει, Καθαρίζει, Εκτοπίζει το νερό, Διεισδύει και είναι εύκολο στην χρήση.
8.90 
Ιδανικό καθαριστικό για υπολειματα κόλλας και οποιαδηποτε αλλη βρωμιά. Ευχάριστο άρωμα με κίτρο Motip Citrus Cleaner σε σπρέι με υψηλές ιδιότητες διάλυσης. Το καθαριστικό Citrus Cleaner δεν αφήνει υπολείμματα, έχει αργή εξάτμιση και είναι μη διαβρωτικό.
3.10 
Action Can AC-90 Αντισκωριακό Σπρέι 200ml λιπαντικό πολλαπλών χρήσεων για τους επαγγελματίες
5.30 
Λασκάρει σκουριασμένα μέρη. Περιέχει γραφίτη & έχει ισχυρή διεισδυτική ικανότητα. Απωθεί την υγρασία & προληπτικό κατά της σκουριάς
Δείτε τα επόμενα 9 Προϊόντα
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 2
  • 12
Κατασκευαστής