Ανακάλυψε σπρέι φροντίδας και λίπανσης στην ergomarket.gr. Καταπολέμησε την σκουριά και την διάβρωση με ειδικά σπρέι λίπανσης. Για ομαλή λειτουργία, προστασία από φθορά και συντήρηση. Ιδανικά για συντήρηση εργαλείων, μηχανημάτων, μηχανισμών, γραναζιών και αλυσίδων. Σε προσιτές τιμές, ποιοτικά για καθημερινή χρήση.

6.50 
Γράσσο χαλκου 1100°C έχει σχεδιαστεί για να διεισδύει και να λιπαίνει μέρη τα οποία κατά τα άλλα είναι δύσκολο να προσεγγιστούν με συμβατικά γράσα. Για μπουλόνια τροχών, υποστηρίγματα εξάτμισης, φλάντζες, εξωτερικούς μεντεσέδες, βίδες και παξιμάδια
sprei-bazelinis-lipantiko-and-antiskoriako-cosmos-n.747-400ml
Κερδίζετε 14%
6.00  5.14 
Βαζελίνη σπρέι προστατεύει όλα τα μέρη χρωμίου των ποδηλάτων, των μοτοσικλετών, των αυτοκινήτων, των σκαφών αναψυχής κλπ.-Μη όξινο.
4.50 
Γράσσο αλυσίδων της Cosmos Lac λιπαίνει και στεγανοποιεί αλυσίδες , κυλινδρικά τμήματα, έδρανα, οδοντωτούς τροχούς κ.λ.π,  προσφέρει μηχανική και θερμική σταθερότητα έως 450º C. 
5.55 
Γράσσο λιθίου Ν.204 ισχυρό με μεγάλη διάρκεια λίπανσης ιδανικό για άπειρες χρήσεις στο σπίτι, το αυτοκίνητο, σε σκάφη, σε μηχανάκια, σε φορτηγά,κλπ. 
2.70 
Ειδικό λάδι σε σπρέι πολλαπλών χρήσεων με αντισκωριακές ιδιότητες N208 Cosmos Lac, για τον καθαρισμό, τη λίπανση, οποιουδήποτε μεταλλικού μηχανισμού. Λιπαίνει, Προστατεύει, Καθαρίζει, Εκτοπίζει το νερό.
and-antiskoriako-eniskhymeno-me-ptfe-cosmos-lac-n.742-400ml
Κερδίζετε 3%
6.00  5.80 
Σπρέι γράσο λευκό θιξοτροπικό - λιπαντικό  Μεγίστη ανθεκτικότητα στην θερµοκρασία εωσ 150°C και αδιάβροχο περίπου εώς 90°C . Συμπεριλαμβανει ανατοµική βαλβίδα & δακτυλίδι ασφαλείας για ευκολότερο ψεκασμόµο.
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 2
  • 7
Κατασκευαστής (1)