Κοντομάνικα Μπλουζάκια Εργασίας Ανακλαστικά

Ανακάλυψε ανακλαστικά μπλουζάκια κοντομάνικα εργασίας στο ergomarket.gr, για επαγγελματική χρήση σε κάθε είδους εργασία και δραστηριότητα. Ανθεκτικά, ελαφριά, βαμβακερά, ιδανικά για θερινούς μήνες Σε προσιτές τιμές, ποιοτικά για καθημερινή χρήση.

Cofra μπλουζάκι Polo slim Tilcara Yellow με αντηλιακή προστασία UPF 40+ και διάτρητο ύφασμα για αύξηση της διαπνοής. Με ανακλαστικές ταινίες για ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ιδανικό για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και μέρη όπου απαιτείται η χρήση ρούχων υψηλής ορατότητας σε  υψηλές θερμοκρασίες.
BrandsCofra ΜέγεθοςS
Cofra View T-shirt εργασίας με αντανακλαστικές ταινίες κίτρινο. Ιδανικό για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και μέρη όπου απαιτείται η χρήση ρούχων υψηλής ορατότητας.
ΜέγεθοςS
Cofra View T-shirt εργασίας με αντανακλαστικές ταινίες πορτοκαλί. Ιδανικό για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και μέρη όπου απαιτείται η χρήση ρούχων υψηλής ορατότητας.
ΜέγεθοςS
Cofra κοντομάνικο Polo ανακλαστικό Cofra Kaduna yellow με αντανακλαστικές ταινίες, προσφέρει υψηλή ορατότητα σε πολύ χαμηλό φωτισμό ή σκοτάδι. Ιδανική για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και μέρη όπου απαιτείται η χρήση ρούχων υψηλής ορατότητας
BrandsCofra ΜέγεθοςS
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 16
  • 31
Κατασκευαστής