Τριβεία Αέρος

Ανακάλυψε τριβεία αέρος στην ergomarket.gr για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Αποτελεσματική αφαίρεση βαφών και σκουριάς με ευκολία και γρήγορα αποτελέσματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές. Κάντε την αγορά σας τώρα στο ergomarket.gr!

50.00  38.00 
WADFOW WAT2505 έκκεντρο τριβείο αέρος χούφτας με διάμετρο 150mm, ελαφρύ με εργονομικό σχεδιασμό, μονοκόμματο μοχλό ελέγχου ταχύτητας και τέλεια ισορροπημένο μαξιλαράκι  με Velcro. Με κουμπί ελέγχου ταχύτητας,  παρέχει υψηλής ποιότητας φινίρισμα σε ξύλο, μέταλλο και συνθετικά υλικά.
61.00 
Ingco APS1512 έκκεντρο τριβείο αέρος χούφτας με διάμετρο 150mm, ελαφρύ με εργονομικό σχεδιασμό, μονοκόμματο μοχλό ελέγχου ταχύτητας και τέλεια ισορροπημένο μαξιλαράκι  με Velcro. Με κουμπί ελέγχου ταχύτητας,  παρέχει υψηλής ποιότητας φινίρισμα σε ξύλο, μέταλλο και συνθετικά υλικά.
430.00 
3M Xtract 88958 Περιστροφικό Τριβείο Αέρος με Διάμετρο 152.4mm
75.00  57.50 
Τριβείο αέρος χούφτας έκκεντρο της Total με ελαφρύ εργονομικό σχεδιασμό, μονοκόμματο μοχλό ελέγχου ταχύτητας και τέλεια ισορροπημένο μαξιλαράκι με Velcro.  με κουμπί ελέγχου ταχύτητας, παρέχει υψηλής ποιότητας φινίρισμα σε ξύλο, μέταλλο και συνθετικά υλικά. Το έκκεντρο τριβείο αέρος...
46.00 
Τριβείο αέρος χούφτας της Total με ελαφρύ εργονομικό σχεδιασμό, μονοκόμματο μοχλό ελέγχου ταχύτητας και τέλεια ισορροπημένο μαξιλαράκι  με Velcro.  με κουμπί ελέγχου ταχύτητας,  παρέχει υψηλής πιότητας φινίρισμα σε ξύλο, μέταλλο και συνθετικά υλικά. Το τριβείο αέρος TAT91501...
140.00  129.99 
Τριβείο Αέρος 6" Professional Air Sander  διαθέτει μοχλό ελέγχου ταχύτητας, μονοκόμματο κύλινδρος από βαμμένο κράμα χάλυβα, απόλυτα ισορροπημένο επίθεμα, είναι ελαφρύ, χαμηλού προφίλ με εργονομικό σχεδιασμό και μικρή λαβή για πιο άνετο κράτημα.
475.95 
Παλμικό τριβείο αέρος FESTOOL LEX 3 150/3 Γερμανικής κατασκευής ιδανικό για επίπεδες επιφάνειες και γωνίες. - Βελτιστοποιημένο σύστημα αναρρόφησης της σκόνης που μειώνει την ανάγκη για εκ νέου επεξεργασία. - Χαμηλές δονήσεις και θόρυβο για την πιο μεγαλύτερη προστασία της υγείας.
523.71 
Έκκεντρο τριβείο αέρος FESTOOL LEX 3 150/3 Γερμανικής κατασκευής . Αυτό το σύστημα έχει όλα όσα χρειάζεστε: - Βελτιστοποιημένο σύστημα αναρρόφησης της σκόνης που μειώνει την ανάγκη για εκ νέου επεξεργασία. - Χαμηλές δονήσεις και θόρυβο για την πιο μεγαλύτερη προστασία της υγείας. - Χαμηλή κατανάλωση αέρα που εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση κόστους.
343.48 
Τα έκκεντρα περιστροφικά τριβεία της 3Μ διαθέτουν υψηλή ιπποδύναμη, δίνοντας σας την κατάλληλη ισχύ για την μεγιστοποίηση της λειαντικής απόδοσης Συνδέεται σε κεντρική μονάδα αναρρόφησης σκόνης. Αυξάνει την απορρόφηση σκόνης με αποτέλεσμα να μην μπουκώνουν τα λειαντικά δισκάκια, ενώ το...
Κερδίζετε 6%
347.20  325.50 
Το πλέον καταξιωμένο τριβείο στις τάξεις των επαγγελματιών και ιδιαίτερα των ξυλουργών με περιστροφικό έκκεντρο και τριβείο με αυτόνομη απορρόφηση. Ηλεκτρονική ρύθμιση των στροφών για καλύτερα αποτελέσματα. Το πιο αθόρυβο της αγοράς, ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό στην έντονη χρήση. Με ιδιαίτερο...
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 38
  • 524
Κατασκευαστής