Διαλυτικά - Κόλλες - Αναλώσιμα

Κόλλες θαλάσσης - Διαλυτικά - Πρόσθετα ναυτιλιακών χρωμάτων-Αναλωσιμα

13.00  9.50 
Sika Sikaflex 291i συγκολλητικό  ,στεγανοποιητικο λάστιχο πολυουρεθανης Sikaflex® - 291i Μαύρο 70ml
BrandsSika ΧρώμαΜαύρο
sprei-bazelinis-lipantiko-and-antiskoriako-cosmos-n.747-400ml
Κερδίζετε 14%
6.00  5.14 
Βαζελίνη σπρέι προστατεύει όλα τα μέρη χρωμίου των ποδηλάτων, των μοτοσικλετών, των αυτοκινήτων, των σκαφών αναψυχής κλπ.-Μη όξινο.
12.50 
ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΌ KIT ΕΠΙΣΚΕΥΉΣ SEALINE 250ML
11.50 
Στόκος Gelcoat filler για γρήγορη επισκευή μικρών ελαττωμάτων στην πολυεστερική επιφάνεια που είναι βαμμένη με gelcoat.Δεν κρεμάει σε κάθετες επιφάνειες και είναι ανθεκτικός στην ακτινοβολία UV.
1,646.00 
Sata Mini Set 2lt Jet 3000 K RP πιστόλι βαφής αέρος κάτω Δοχείου με εξαιρετική μετάδοση υλικού για μεγάλες επιφάνειες και γρήγορη κάλυψη μεγάλων επιφανείων βαφής σκαφών.
BrandsSATA Μέγεθος0.8 mm
8.40 
Εποξειδική κόλλα ξύλων Cellulose Wood Epoxy της Permatex δίνει τη δύναμη, το χρώμα και τη συμπεριφορά του φυσικού ξύλου για επισκευές σε έπιπλα, πόρτες, παράθυρα, επενδύσεις/μοντελοποίηση, καταστρώματα σκαφων και πολλά άλλα!
Ειδικό διαλυτικό για το Polygloss , Uni-primer , Antiskid και Monotreten .
17.00 
Στόκος Gelcoat filler για γρήγορη επισκευή μικρών ελαττωμάτων στην πολυεστερική επιφάνεια που είναι βαμμένη με gelcoat.Δεν κρεμάει σε κάθετες επιφάνειες και είναι ανθεκτικός στην ακτινοβολία UV.
25.50 
Εποξικός στόκος με ίνες Sealine:Epoxy Filler για όλους τους τύπους πολυεστέρα, ξύλο, αλουμίνιο, σίδερο. Ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό. .Κατάλληλος για επισκευή αποκατάσταση βαθιών ζημιών και συγκόλληση τμημάτων και για γέμισμα μικρών οπών από ηλεκτροκολλήσεις, κοιλοτήτων προπελών κλπ.
8.80 
Φυσικό σχοινί γιούτα 16mm ιδανικό για DIY κατασκευές και διακόσμηση. Φωτιστικά με σχοινί, καθρέφτες σχοινί, σουπλά από σχοινί είναι κάποιες ιδέες για να το χρησιμοποιήσετε. Σχοινί κατάλληλο για γεωργική, ναυτιλιακή χρήση και διακόσμηση.
8.00 
Φυσικό σχοινί γιούτα 14mm ιδανικό για DIY κατασκευές και διακόσμηση. Φωτιστικά με σχοινί, καθρέφτες σχοινί, σουπλά από σχοινί είναι κάποιες ιδέες για να το χρησιμοποιήσετε. Σχοινί κατάλληλο για γεωργική, ναυτιλιακή χρήση και διακόσμηση.
10.00 
Ειδικό EPIFANES Poly-urethane brushthinner διαλυτικό για χρώματα πολυουρεθάνης και βερνίκια της Epifanes. 
Το ET/PU 7200 είναι ένα σφραγιστικό - συγκολλητικό προϊόν πολλαπλών χρήσεων για χρήση σε ναυτιλιακές εφαρμογές. Είναι κατάλληλο για τον σχηματισμό ελαστικών αρμών ανθεκτικών σε ταλαντώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές σφράγισης.
BrandsETALON ΧρώμαΜαύρο
8.80 
ETAFINE ET5300FP-100  στόκος για όλους τους τύπους των μεταλλικών επιφανειών.Ανθεκτικός στο θαλασσινό νερό. .Κατάλληλος για επισκευή μικρών σκαφών fibreglass και για γέμισμα μικρών οπών από ηλεκτροκολλήσεις, κοιλοτήτων προπελών κλπ.
8.40 
Ειδικό διαλυτικό HB BODY 740 κατάλληλο για την αραίωση προϊόντων που περιέχουν πολυουρεθανικές ρητίνες
32.48 
Ειδικό διαλυτικό HB BODY 740 κατάλληλο για την αραίωση προϊόντων που περιέχουν πολυουρεθανικές ρητίνες
4.15  3.50 
Ειδικό Διαλυτικό για το δύο συστατικών εποξειδικό αστάρι της εταιρίας μας. ► ANTIRUST EPOXY
8.50 
Κόλλα θαλάσσης D4 Soudal με εξαιρετική αντοχή στο νερό, γι 'αυτό είναι ιδανική για θαλάσσιες και υπαίθριες εφαρμογές. Γρήγορο στέγνωμα. Αντοχή στο νερό.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρό ξύλο.  Είναι αδιάβροχη.
Show another 14 products