Διάφορα Σπρέι

Ανακάλυψε διάφορα σπρέι και αξεσουάρ στην ergomarket.gr. Βρείτε σπρέι καθαρισμού, κόλλας, βαφής κλπ. Για αποτελεσματική, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Ανακαλύψτε ειδικά σπρέι για διάφορες χρήσεις.

4.80 
Motip Dupli 290505 σπρέι ηλεκτρικών επαφών 200ml
4.70 
Motip Dupli 290505 σπρέι ηλεκτρικών επαφών 200ml
6.50 
Σπρέι αφαιρετικοί πάγου απομακρύνει τον πάγο από παράθυρα & παρμπρίζ αυτοκίνητων , βελτιώνει την ορατότητα , εμποδίζει την δημιουργία καινούργιου πάγου .
10.50 
Κόλλα σε σπρέι Mammoth εξαιρετική πρόσφυση στις περισσότερες επιφάνειες όπως ξύλο, μοκέτες, πέτρα, σκυρόδεμα, μέταλλο, PVC Ιδανικό για ερασιτεχνική χρήση στο σπίτι αλλά και για επαγγελματίες όπως ταπετσέριδες
11.00 
Κόλλα σε σπρέι για όλες τις χρήσεις, χωρίς να λεκιάζει για χρήση σε DIY κατασκευές, επιτρέπει την αφαίρεση και επανατοποθέτηση των αντικειμένων.Τέλεια για τους ερασιτέχνες για την δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ , για τους επαγγελματίες γραφίστες, λιθογράφους, φωτογράφους, διαφημιστές
8.49 
Χρώμα συγκράτησης μαγνήτη Hold Magnet Pintyplus. Τώρα μπορείτε να μετατρέψετε το ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό, κλπ, σε επιφάνεια συγκράτησης μαγνητών εύκολα και γρήγορα.
4.10 
Κόλλα γενικής χρήσης σε σπρέι Adhesive Spray της Minos DIY με αντοχή στην υγρασία και στη θερμοκρασία (έως 80oC). Iδανική για DIY κατασκευές, επιπλοποιία, αυτοκινητοβιομηχανία κλπ.
6.00 
Μόνιμη ή προσωρινή συγκόλληση και μέγιστη απόδοση με την ψεκαζόμενη κόλλα Morris
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 4
  • 11
Κατασκευαστής