Τρόποι & Έξοδα αποστολής

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία ΕΛΤΑ Courier  και Speedex με παράδοση από 2 έως 3 ημέρες σε όλη την Ελλάδα!  Τα προϊόντα που έχετε σε παραγγελία συσκευάζονται και αποστέλλονται σε 1-2 ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελία σας. Για πολύ απομακρυσμένες-δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον. Δυσπρόσιτοι προορισμοί χαρακτηρίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κύριων πόλεων τού δικτύου.

Αναλυτικά τα έξοδα και οι τρόποι αποστολής είναι οι παρακάτω:


Κόστος αποστολής.
Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής τους γίνεται κατά την διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων σας. Η παράδοση γίνεται από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται. Οι πελάτες μας ενημερώνονται για το ακριβή χρόνο παράδοσης.

Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρία.
Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία όπου σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι εφάπαξ 20 ευρώ. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Ενημερώνουμε πως σε αυτήν την περίπτωση το κόστος των 20 ευρώ αφορά την αποστολή των προϊόντων μέχρι την έδρα της μεταφορικής και όχι μέχρι την δηλωμένη διεύθυνση σας, κατά συνέπεια η παραλαβή των προϊόντων πρέπει να γίνει με την μετάβαση στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

Το προϊόν εξαντλήθηκε
Εάν το προϊόν δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο 700.700.0121 για την ημερομηνία αποστολής και παράδοσης.

Αναζήτηση του δέματος σας χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ και Speedex