Τρόποι πληρωμής

Υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας με πολλούς τρόπους. Τα προϊόντα οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παραλαβή του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Πληρωμή με αντικαταβολή.
Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την courier κατά την παραλαβή τους στο σπίτι σας. Σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιπλέον κόστος 3.30€. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με μεταφορική) οπότε η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής, και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας.

---

Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας
Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard, Discover, American Express, ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής: Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στη σελίδα της AlphaBank. Μόλις πάτε στην επόμενη σελίδα βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

---

Πληρωμή μέσω του PayPal λογαριασμού σας:
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ergomarket.gr.

---


Πληρωμή μέσω του IRIS Payments:
Έχετε την δυνατότητα πληρωμής αγορών μέσω Iris και μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και με ασφάλεια πληρωμές μέσω του e-banking της τράπεζάς σας (Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Viva Wallet). Επιλέγοντας την τράπεζά σας θα μεταφερθείτε στο e-banking portal της για να εγκρίνετε την πληρωμή σας χωρίς να μοιραστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους.

Βήμα 1: Επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την υπηρεσία IRIS payments.

Βήμα 2: Επιλέξτε την τράπεζά σας και αυτόματα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του e-banking της τράπεζας.

Βήμα 3: Εισάγετε τους Κωδικούς σας στο e-banking. Μετά την είσοδο σας, θα εμφανισθούν οι λεπτομέρειες της πληρωμής.

Βήμα 4: Δίνοντας την έγκριση σας πραγματοποιείτε την πληρωμή με μεταφορά πίστωσης από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Η επιχείρηση λαμβάνει την σχετική επιβεβαίωση σε πραγματικό χρόνο και εσείς μεταφέρεστε άμεσα στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

Πληρωμή μέσω QR: Επιλέξτε δημιουργία QR κωδικού και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή e-banking της τράπεζάς σας για να σκανάρετε τον QR κωδικό που θα εμφανιστεί, προκειμένου να ολοκληρώστε την πληρωμή σας μέσα σε αυτή. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site της επιχείρησης όπου και θα ενημερωθείτε για το αποτέλεσμα της συναλλαγής σας.

---

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα στοιχεία του λογαριασμού της εταιρείας ακολουθούν παρακάτω. 

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης στην εταιρεία μας 

ΤΡΑΠΕΖΑ: Alpha Bank
ALPHA BANK: 872002002002821
EURO IBAN: GR2001408720872002002002821
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ: NBG - Εθνική Τράπεζα
NATIONAL BANK: 34044041571
EURO IBAN: GR7601103400 000034044041571
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ: Eurobank EFG
EUROBANK: 00260322180200403742 
EURO IBAN: GR9702603220000180200403742
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5253108370720
EURO IBAN: GR8301722530005253108370720
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.

Δείτε ποια από τις παραπάνω τράπεζες σας εξυπηρετεί και προχωρήστε σε ηλεκτρονική κατάθεση. 

Μην ξεχάσετε στις πληροφορίες να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας. Τέλος στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@ergomarket.gr 

Απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο 
Στην ergomarket σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα