Τρόποι πληρωμής

Υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας με 3 τρόπους.
Τα προϊόντα οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας σας.
Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παραλαβή του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.Πληρωμή με αντικαταβολή.
Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την courier κατά την παραλαβή τους στο σπίτι σας. Σ' αυτήν την περίπτωση υπάρχει επιπλέον κόστος 3 euro. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος τον προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με μεταφορική) οπότε η παραλαβή τους γίνεται απο την έδρα της μεταφορικής, και σε αυτην την περίπτωση θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας

Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας
Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard, Discover, American Express, ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής: Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στη σελίδα της AlphaBank. Μόλις πάτε στην επόμενη σελίδα βάζετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
Τα στοιχεία του λογαριασμού της εταιρείας ακολουθούν παρακάτω.

Στοιχεία λογαριασμού κατάθεσης στην εταιρεία μας
Παρακαλούμε φροντίστε τα τραπεζικά έξοδα να επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου (OUR), τον πελάτη/εντολέα.
Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας μας αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας ή την επωνυμία της Εταιρίας σας.


ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
ALPHA BANK: 872002002002821
EURO IBAN: GR20 0140 8720 8720 0200 2002 821
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.ΤΡΑΠΕΖΑ: NATIONAL BANK (ΕΘΝΙΚΗ)
NATIONAL BANK: 34044041571
SWIFT BIC: ETHNGRAA
EURO IBAN: GR 76 0110 3400 0000 3404 4041 571
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.ΤΡΑΠΕΖΑ: Eurobank EFG
EUROBANK: 00260322180200403742
EURO IBAN: GR9702603220000180200403742
BENEFICIARY: Ε.ΠΕΤΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email info@ergomarket.gr

Εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, θα αποστείλουμε την παραγγελία σας.Απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο
Στην ergomarket σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.
Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο ergomarket.gr.