Σπρέι Γαλβανισμού-Αλουμινίου

Ανακάλυψε σπρέι γαλβανισμού και αλουμινίου στην ergomarket.gr. Ενισχύστε την αντοχή και την προστασία επιφανειών. Προστατεύεστε τα μέταλλα από διάβρωση και σκουριά. Αντοχή και ανθεκτικότητα για αποτελέσματα που διαρκούν με την πάροδο του χρόνου.

5.30 
Ψυχρό γαλβάνισμα σε σπρεί  Alu Zinc Ασημί  με  αντισκωριακή καθοδική προστασία για όλες τις μεταλλικές κατασκευές,  Zinc ανοικτής και πιο λαμπερής απόχρωσης
15.20 
Σπρέι υψηλής Θερμοκρασίας RUST-OLEUM Heat Resistant ανθεκτικό στη βενζίνη, στις χημικές ουσίες και στις καιρικές συνθήκες.  Ανθεκτικό στη θερμότητα στους 750ºC.
BrandsRUST-OLEUM ΧρώμαΑλουμίνιο
14.60 
Βαφή ψευδάργυρου Galva zinc alu, με εξαιρετική αποτροπή διάβρωσης,  συγκολλήσιμη και ανθεκτική στην βενζίνη, τα χημικά και τις καιρικές επιπτώσεις. Για γενικές επιδιορθώσεις και φρεσκάρισμα παλιού γαλβανίσματος, είναι το κατάλληλο προϊόν. Χαρίζει γυαλιστερή υφή, είναι ταχυστέγνωτο, προσφέρει μακροχρόνια προστασία και ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
7.59 
Ψυχρό Γαλβάνισμα σε σπρέι Καθοδική προστασία στο σίδηρο και στον χάλυβα Είναι αποτελεσματικό για το μέταλλο μόνο εάν η σκουριά έχει απομακρυνθεί εντελώς καθώς και σε σταθερές στρώσεις ψευδαργύρου όπου προϋπάρχουν Εφαρμόζεται σε μέρη που πρόκειται να συγκολληθούν
5.20 
Γαλβανιζέ αστάρι με σωματίδια ψευδαργύρου , ρητίνες και διάφορα πρόσθετα. Κατάλληλο για τελείωμα σε κολλήσεις ,από γαλβανιζε κ.λ.π.
5.50 
Γρήγορο στέγνωμα, προλαμβάνει την διάβρωση, συγκολλείται.
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 5
  • 16
Κατασκευαστής