Σπρέι αφαιρετικό πάγου Ice Remover Greenox 400ml

63345
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 834 πόντοι


Σπρέι αφαιρετικοί πάγου απομακρύνει τον πάγο από παράθυρα & παρμπρίζ αυτοκίνητων , βελτιώνει την ορατότητα , εμποδίζει την δημιουργία καινούργιου πάγου .

6.00 
5.00 
Κερδίζετε: 1.00 €
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Αφαιρετικό πάγου Greenox σε σπρέι για παρμπρίζ και κλειδαριές το βασικό εργαλείο για τους χειμερινούς μήνες. Ως παράγοντας απόψυξης και αφαιρετικό πάγου, το σπρέι ενεργεί στιγμιαία σε παρμπρίζ, παράθυρα, κλειδαριές, προβολείς, καθρέφτες και οποιοδήποτε τμήμα του οχήματος που εκτίθεται σε θερμοκρασίες κάτω από το σημείο πήξης. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να λιώσει χιόνι ή πάγο.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για τη γρήγορη τήξη και την αφαίρεση του πάγου στα παράθυρα, το παρμπρίζ και τις πόρτες αυτοκινήτων και για τις παγωμένες κλειδαριές.
  • Διατηρεί την ελαστικότητα στις λαστιχένιες φλάντζες, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Εάν εφαρμόζεται εκ των προτέρων, μπορεί να αποτρέψει το σχηματισμό πάγου.
  • Ενεργεί μέχρι και σε θερμοκρασίες μείον 35°C, δεν λεκιάζει τις επιφάνειες με γράσο ή βρωμιά.

Οδηγίες χρήσης:

Πριν από την εφαρμογή του προϊόντος, απομακρύνετε το χιόνι ή τον πάγο με μια πλαστική ξύστρα για πάγο. Μετά από αυτό, ανακινήστε το σπρέι και ψεκάστε 20 cm από την επιφάνεια, εφαρμόζοντας το προϊόν από την κορυφή του παρμπρίζ. Περιμένετε μερικά λεπτά και αφαιρέστε το με πλαστική ξύστρα ή οποιοδήποτε παρόμοιο αντικείμενο. Αν το στρώμα πάγου είναι πολύ παχύ, επαναλάβετε τη διαδικασία. Για να τελειώσετε, ενεργοποιήστε τον υαλοκαθαριστήρα για να εξαλείψετε τυχόν εναπομείναντα κομμάτια πάγου.

Συμβουλές -  TIPS : Όταν σταθμεύσετε το αυτοκίνητο σε εξωτερικό χώρο, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο παρμπρίζ και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια που θέλετε να προστατεύσετε. Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει στην πρόληψη ή την καθυστέρηση του στρώματος πάγου.

Brands:
Pintyplus Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε