Κόλλα σε σπρέι ON – OFF επανατοποθετουμενη 400ml


10.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Κόλλα σε σπρέι για όλες τις χρήσεις, χωρίς να λεκιάζει για χρήση σε DIY κατασκευές, επιτρέπει την αφαίρεση και επανατοποθέτηση των αντικειμένων.Τέλεια για τους ερασιτέχνες για την δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ , για τους επαγγελματίες γραφίστες, λιθογράφους, φωτογράφους, διαφημιστές

Τιμή σε πόντους: 1750 πόντοι
COLLA SPRAY ON – OFF
Σε Απόθεμα
+

Η κόλλα ταπετσαρίας σε σπρέι ,τεχνική κόλλα γενικής χρήσεως  με εξαιρετική ποιότητα και διαφάνεια, μεγάλη ικανότητα συγκόλλησης και διάρκεια.για ταπετσαρίες, υφάσματα ουρανού, ταπέτα, χαλιά και πλαστικά βινυλίου με φόδρα. και ιδανική για χρήση σε DIY κατασκευές. Κολλάει τέλεια χωρίς να λεκιάζει και επιτρέπει την αφαίρεση και επανατοποθέτηση των αντικειμένων που κολλάτε. Ιδανική για τους επαγγελματίες γραφίστες, λιθογράφους, φωτογράφους, διαφημιστές, διακοσμητές. Τέλεια για τους ερασιτέχνες για την δημιουργία φωτογραφικών άλμπουμ

Οδηγίες χρήσης:

Καθαρίστε τις επιφάνειες. Ανακινείστε την φιάλη και ψεκάστε ένα ελαφρύ στρώμα από απόσταση 20 περίπου εκατοστά. Περιμένετε 5-10 δευτερόλεπτα και ενώστε τα μέρη πιέζοντας. Αρκεί ένας ψεκασμός σε κάθε επιφάνεια για να κολλήσουν μόνιμα, γρήγορα και καθαρά, χαρτί, χαρτόνι, υφάσματα, συνθετικά υλικά, ξύλο και μέταλλο. 

Για το χαρτί, το χαρτόνι και τις πορώδεις επιφάνειες, ενώστε αμέσως τα μέρη πιέζοντας καλά. Για τα μέταλλα, τα πλαστικά και τις επιφάνειες χωρίς πόρους, περιμένετε 1-2 λεπτά πριν ενώσετε τα μέρη. 

Στο τέλος κάθε εργασίας, ψεκάστε κρατώντας την φιάλη ανάποδα, ώστε να καθαρίσετε την βαλβίδα.  


Χαρακτηριστικά:

  • SARATOGA Ιταλίας


Brands:
SARATOGA Σπρει βαφης DIY Προιοντα

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.