Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Εποξική κόλλα ξύλων Wood Epoxy Cellulose Permatex 25ml

84103
Τιμή σε πόντους: 896 πόντοι

Εποξειδική κόλλα ξύλων Cellulose Wood Epoxy της Permatex δίνει τη δύναμη, το χρώμα και τη συμπεριφορά του φυσικού ξύλου για επισκευές σε έπιπλα, πόρτες, παράθυρα, επενδύσεις/μοντελοποίηση, καταστρώματα σκαφων και πολλά άλλα!

8.40 
In stock
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Η εποξειδική κόλλα ξύλων Cellulose Wood Epoxy της Permatex είναι το μόνο εποξειδικό ξύλο που ενσωματώνει κυτταρίνη, την κύρια ουσία στα κυτταρικά τοιχώματα των πράσινων φυτών. Αυτό το φυσικό συστατικό δίνει τη δύναμη, το χρώμα και τη συμπεριφορά του φυσικού ξύλου. Συνδέσεις με έπιπλα, πόρτες, παράθυρα, επενδύσεις/μοντελοποίηση, καταστρώματα και πολλά άλλα!

Για εφαρμογές σε σκάφη, γιοτ κλπ. Κατάλληλη για επισκευή μικρών ζημιων στα ξυλα των σκαφών και για γέμισμα ζημιών, ρωγμών και αμυχώχ, κοιλοτήτων κλπ.

Χαρακτηριστικά:

  • Εποξειδική κόλλα ενισχυμένη από φυσικό ξύλο, μόνο εποξειδικό ξύλο για ενσωμάτωση κυτταρίνης
  • Μιμήσεις, αντοχή, χρώμα και συμπεριφορά φυσικού ξύλου
  • Μόνιμη αντοχή έως 2000 PSI
  • Μπορεί να τρυπηθεί, να λιμαριστεί και να περαστεί με σπείρωμα, δεν θα διεισδύσει στο ξύλο
  • Στεγνώνει σε 5 λεπτά, πολυμερίζεται σε 1 ώρα

Οδηγίες χρήσης

  • Για καλύτερα αποτελέσματα: Τροχίστε, αφαιρέστε τυχόν λίπη και λάδια, καθαρίστε και στεγνώστε τις επιφάνειες που πρόκειται να ενωθούν ή να επισκευαστούν
  • Αφαιρέστε το πλαστικό κουπί ανάμειξης από το κέντρο του μαύρου εμβόλου. Γυρίστε το άκρο του ακροφυσίου προς τα πάνω και τραβήξτε το έμβολο ελαφρά προς τα πίσω (1/8″). Αφήστε τις φυσαλίδες αέρα να ανέβουν στην κορυφή. Αποσπάστε και αποθηκεύστε το καπάκι αποθήκευσης.
  • Σπρώξτε το έμβολο ομοιόμορφα για να διανείμετε ίσες ποσότητες σκληρυντικού και ρητίνης σε μια επιφάνεια που απορρίπτεται, όπως ένα κομμάτι χαρτόνι ή το πλαστικό δοχείο στο μπροστινό μέρος αυτής της συσκευασίας. Τραβήξτε προς τα πίσω το έμβολο για να σταματήσετε τη ροή.

ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με το κουπί που παρέχεται. Το εποξειδικό έχει χρόνο λειτουργίας 5 λεπτά.
Εφαρμόστε σε επιφάνειες που πρόκειται να ενωθούν ή να επισκευαστούν. Το εποξειδικό θα στερεωθεί σε 1 ώρα και θα σκληρύνει πλήρως σε 24 ώρες. Καθαρίστε το ακροφύσιο. Αντικαταστήστε το καπάκι για αποθήκευση.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν κολλάει σε πλαστικά πολυαιθυλενίου ή πολυπροπυλενίου


Δηλώσεις επικινδυνότητας:


Brands
Permatex
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε