Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι Βαζελίνης αδιαβροχοποιεί & λιπαίνει COSMOS Ν.747 400ml

520045
6.00 
5.14 
Κερδίζετε: 0.86 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 549 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Βαζελίνη σπρέι προστατεύει όλα τα μέρη χρωμίου των ποδηλάτων, των μοτοσικλετών, των αυτοκινήτων, των σκαφών αναψυχής κλπ.-Μη όξινο.

Σπρέι Βαζελίνης της Cosmslac αδιαβροχοποιεί και λιπαίνει τις επιφάνειες, αντέχει το θαλασσινό νερό και εμποδίζει τη διάβρωση. Είναι υψηλής ποιότητας σπρέι βαζελίνης, μη όξινο, διαφανές, λιπαντικό, συντηρητικό που έχει καλή πρόσφυση στα μέταλλα. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στο φρέσκο και θαλασσινό νερό, ανθεκτικό στις καιρικές καταπονήσεις και στα ήπια οξέα. Λιπαίνει και προσφέρει άριστη πρόληψη από τη διάβρωση. Αποτρέπει τη φθορά και τη συγκόλληση και έχει χαμηλή μυρωδιά. Η βαλβίδα του σπρέι δε στάζει, προσφέρει μεγάλη κάλυψη, προοδευτικό ψεκασμό, λεπτό και ευρύ ψεκασμό.

Χαρακτηριστικά:

-Καλή πρόσφυση στα μέταλλα.
-Ανθεκτικό στο φρέσκο και θαλασσινό νερό.
-Λιπαίνει και προστατεύει από τη διάβρωση.
-Χρήση σε θερμοκρασία δωματίου.

Οδηγίες χρήσης

Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε ψεκάζοντας απευθείας στην επιφάνεια που θέλετε να λιπάνετε και να προστατέψετε. Αφήστε τους διαλύτες να εξατμιστούν, συνήθως αυτό διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα περισσευούμενο λιπαντικό με ένα πανί. Χρησιμοποιήστε το προϊόν όταν η θερμοκρασία είναι μεταξύ 10-32°C και η υγρασία είναι κάτω από 65% για να εξασφαλιστεί η σωστή εφαρμογή. Μην το χρησιμοποιείτε σε αντικείμενα που ενδέχεται να υπερβαίνουν τη θερμοκρασία επιφάνειας των 90°C. Αποθήκευση 10-30°C.


Δηλώσεις επικινδυνότητας:

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 
Brands
Cosmos Lac
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε