Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πετσέτες, σφουγγάρια, κετσέδες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

3.80 
3M™ Κετσές Γυαλίσματος, 127mm, PN 09391, έιναι πιο επιθετικός από τα κλασικά σφουγγάρια, για κλασικές διαδικασίες επιδιόρθωσης βαφής με χονδρή αλοιφή αυτοκινήτου.
17.10 
Γούνα γυαλίσματος , για υψηλότερη κοπτικότητα σε σχέση με τα κλασσικά σφουγγάρια. Μονής όψης με διάμετρο 133.35 mm, με φυσικό μαλλί, και με χαρακτηριστικά που ενισχύουν την κοπτικότητα των αλοιφών, ενώ κατα την χρήση δεν ανεβάζει.Αφαιρεί θαμπάδα και γραμμές ιδανικό για χρήση με αλοιφαδόρο με εύκολο κούμπωμα.
10.00 
Διπλής όψεως ακρυλική ταινία για μόνιμες κολλήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου με πολύ υψηλή δύναμη συγκόλλησης
5.10 
Πετσέτα υψηλής απόδοσης, ακόμα και στεγνό, κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες ακόμα και τις ευαίσθητες. Αφαιρεί αποτελεσματικά, χωρίς υπολείμματα σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
14.50 
Σφουγγάρι φινιρίσματος αυτοκινήτου τύπου βάφλα, ιδανικό για το τελικό γυάλισμα - φινίρισμα του αυτοκινήτου.
18.25 
Σφουγγάρι γυαλίσματος αυτοκινήτου 3M Perfect-it III Ultrafina SE High Gloss Pad Blue είναι πολύ μαλακό σε σχήμα βάφλας, ιδανικό για το τελικό φινίρισμα.
19.50 
Σφουγγάρι γυαλίσματος αυτοκινήτου 3M Perfect-it III Polishing Pad Orange. ιδανικό για την απομάκρυνση επιφανειακών γρατζουνιών και διόρθωση μικροατελειών στο τελικό φινίρισμα.
Εύκαμπτο και δραστικό λειαντικό για καθαρισμό και φινίρισμα. Διατίθεται σε ρολό για εύκολη χρήση και άνεση. Χάρη στα έτοιμα διάτρητα φύλλα του, το προϊόν είναι πολύ οικονομικό. Διαστάσεις 150mm x 115mm, 35 φύλλα/ ρολό - A VFN 07903 (κόκκινο) - UFN 07904 (μαύρο)
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 3
  • 32
Κατασκευαστής (1)