Αλοιφή επισκευής και αφαίρεσης γρατσουνιών κρυστάλλων αυτοκινήτου 3M 60150 Glass Polishing Compound 1 LT

65.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Απομακρύνετε την επίμονη βρωμιά και τις κηλίδες και επαναφέρετε, με ασφάλεια, την διαύγεια στο τζάμι του αυτοκινήτου με την αλοιφή κρυστάλλων 3M 60150 Glass Polishing Compound σε ένα μόνο στάδιο.


Τιμή σε πόντους: 10833 πόντοι
60150 3M Glass Polishing
Σε Απόθεμα
+

Αλοιφή καθαρισμού κρυστάλλων αυτοκινήτου της 3M 60150 Glass Polishing. Απομακρύνει τις κηλίδες νερού και τους ρύπους ενώ επαναφέρει την διαύγεια στο τζάμι του αυτοκινήτου. Ιδανική για επισκευή ελαττωμάτων και αφαίρεση γρατσουνιών, υψηλής ποιότητας, λύση ενός βήμα για γυάλινες επιφάνειες.. Κάνει τη δουλειά του γυαλισματος και των λεπτών γρατσουνιών από τις γυάλινες επιφάνειες γρηγορότερα και ευκολότερα! Όταν χρησιμοποιείται με διπλή δράση ή περιστροφικό αλοιφαδορο, όχι μόνο κόβει καλά, αλλά επίσης διαλύεται γρήγορα και αφήνει φινίρισμα υψηλής διαύγειας
Η αλοιφή κρυστάλλων Glass Polishing Compound είναι ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσετε τα επίμονα σημάδια, βρωμιά, άλατα και λιπαρά κατάλοιπα από τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου. Καταφέρνει να απομακρύνει ρύπους που τα κοινά καθαριστικά τζαμιών δεν τα καταφέρνουν όπως πολυκαιρισμένες κηλίδες νερού, μουτζούρες και γραμμές από τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων.

Τα συστατικά περιεχουν ένα μείγμα ορυκτού οξειδίου , το οποίο εξασφαλίζει μεγάλη κοπή στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στιλβωτικής ουσίας. Η χρήση οξειδίου του δημητρίου προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ποιότητα και το χρόνο εργασίας και αποφεύγει τη χρήση κεριών ή σιλικόνης που μπορεί να είναι λιγότερο φιλικές προς τον χρήστη. Με βαση το οξείδιο του κεριού, μπορείτε να αφαιρέσετε μόνιμα ελαττώματα όπως σημάδια στροβιλισμού, λεπτές γρατσουνιές και κηλίδες νερού από εξωτερικές γυάλινες επιφάνειες.

Οδηγίες:

 • ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ πριν την χρήση. Εφαρμόστε σε καθαρή, κρύα επιφάνεια υπό σκιά. 
 • Ενωση υψηλής απόδοσης απαιτεί μόνο 2-4 σταγόνες για κάθε τ.μ.2 επιφάνειας γυαλιού και απαιτεί λίγο καθαρισμό.
 • Απλώστε την αλοιφή πάνω σε αφρώδες σφουγγαράκι
 • Εργαστείτε τμηματικά σε μια περιοχή κάθε φορά.
 • Αφαιρέστε τα υπολείμματα με μια καθαρή πετσέτα μικροϊνών (X2010EU).
 • Η αλοιφή δεν χρειάζεται να στεγνώσει.Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 

Brands:
3M

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.