Υδροφοβικό κεραμικό σφραγιστικό σπρέι SiO2 Chemical Guys WAC23016 473ml

56.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Κεραμική επίστρωση σε σπρέι HydroCharge της Chemical Guys χωρίς το κόστος, το χρόνο, τη δυσκολία και τον πονοκέφαλο των παραδοσιακών κεραμικών επιστρώσεων. Προσφέρει μια πλούσια λάμψη  (wet look) υψηλής στιλπνότητας καραμέλας, με ακραίες υδρόφοβες ιδιότητες Η επίστρωση προστασίας για χρώματα διαρκεί έως και 12 μήνες . 

Τιμή σε πόντους: 9416 πόντοι
Chemical Guys WAC23016
Σε Απόθεμα
+

Υδροβοφικό κεραμικό σφραγιστικό σε σπρέι HudroCharge της Chemical Guys με κεραμική επίστρωση ψεκασμού SiO2 , εύκολο και γρήγορο στη χρήση του,  παράγει απίστευτη λάμψη με υψηλές υδροφοβικές ιδιότητες και εξασφαλίζει ανθεκτική προστασία κεραμικής επίστρωσης . 

Με το HydroCharge, μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη μιας κεραμικής επίστρωσης χωρίς το κόστος, το χρόνο, τη δυσκολία και τον πονοκέφαλο των παραδοσιακών κεραμικών επιστρώσεων απλώς ψεκάστε με το  σπρέι στην επιφάνεια άμεσα αποτελέσματα!

Η ευελιξία του HydroCharge είναι ασύγκριτη: χρησιμοποιήστε το ως ανεξάρτητη επίστρωση προστασίας για χρώματα έως και 12 μήνες ή ως ενισχυτικό για την κεραμική επικάλυψη που ήδη υπάρχει.  Η προηγμένη φόρμουλα αυξάνει ακόμη περισσότερο το βάθος οποιουδήποτε χρώματος. Το HydroCharge κάνει κάτι παραπάνω από απλή προστασία, δίνει επίσης μια απίστευτη λάμψη σαν καραμέλα σε όλα τα χρώματα βαφής. Η προηγμένη φόρμουλα ενισχύει και αναδεικνύει το βάθος οποιουδήποτε χρώματος, και το κάνει πιο  πλούσιο, έτσι το αυτοκίνητό σας δεν προστατεύεται μόνο με τη δύναμη των κεραμικών, αλλά λάμπει με ένα βαθύτερο και πιο σκούρο όμορφο φινίρισμα καραμέλας!

Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;

▶  Φιλικό προς το χρήστη κεραμικό που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας

▶  Αφήνει βαθιά και πλούσια λάμψη που αντανακλά

▶  Προστατεύει τις βαμμένες επιφάνειες έως και ένα έτος.

▶  Ζωντανεύει το χρώμα.

▶  Απωθεί το νερό και τις βρωμιές.

▶  Μακροχρόνια προστασία με αΆμεσα  αποτελέσματα.

▶  Το στέγνωμα του αυτοκινήτου μετά το πλύσιμο γίνεται πολύ πιο εύκολο.

▶  Προστατεύει το χρώμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB.


Οδηγίες χρησης :
- Πλύνετε καλά την επιφάνεια.
- Εάν χρειάζεται, καθαρίστε τις ατέλειες, τα σημάδια στροβιλισμού και τις γρατσουνιές.
- Απλώστε σε δροσερή, καθαρή και στεγνή επιφάνεια από το άμεσο ηλιακό φως.
- Για καλύτερα αποτελέσματα, ψεκάστε το HydroCharge με πετσέτα μικροϊνών .
- Σκουπίστε ομοιόμορφα για να καλύψετε την επιφάνεια που αντιμετωπίζετε.
- Το HydroCharge μπορεί να αφαιρεθεί σε μόλις 30 δευτερόλεπτα, ωστόσο σας συνιστούμε να το αφήσετε 1 - 2 λεπτά.
- Βελτιώστε το τέλειο φινίρισμα μετά από 1-2 λεπτά.
- Μετά την εφαρμογή της θεραπείας HydroCharge , είναι ιδανικό να διατηρείται μακριά από βρομιές κλπ να στεγνώσει και να μην καθαρίζεται για 2 - 3 ώρες. 
- Ανάλογα με το κλίμα, τα υδρόφοβα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο μετά από 24 ώρες εφαρμογής.


Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις προφυλάξεων: P101: Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα P102: Μακριά από παιδιά P261: Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα P264: Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο P301+P330+P331: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό P304+P340: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή P305+P351+P338: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετεH315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.