G360 Superfast αλοιφή κοπής Farecla G360 SFC501 500gr.

23.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αλοιφή κοπής Farecla G360 με σούπερ γρήγορη δράση , ένα μπουκάλι διαρκεί έως και δύο φορές περισσότερο από τους κορυφαίους ανταγωνιστές.Διαφανές σε χρήση, για να βλέπετε τα σημάδια λείανσης να αφαιρούνται και να γνωρίζετε πότε να σταματήσετε να γυαλίζετε. Μόνιμη αφαίρεση γρατσουνιών, χωρίς πληρωτικά, αποφεύγοντας δαπανηρές εργασίες

Τιμή σε πόντους: 3833 πόντοι
G360 SFC501
Σε Απόθεμα
+

Η αλοιφή Farecla G360 SFC50 είναι η μόνη που απαιτείται για την μόνιμη αφαίρεση σημαδιών τριβής ή γυαλόχαρτων από όλα τα σύγχρονα συστήματα βαφής. Δεν είναι τυχαίο ότι η G360 χαρακτηρίζεται από τα bodyshops ως «παιχνίδι αλλαγής παιχνιδιών» - επειδή τους εξοικονομεί τόσο πολύ χρόνο και χρήμα με την κορυφαία στην αγορά γρήγορη κοπή, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβούς γυαλόχαρτα τύπου P1500, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το G Mop μας Super High Cut Pad. 

Αφήνοντας μια υψηλής γυαλάδας επιφάνεια χωρίς κυκλικά σημάδια. με μειωμένη κατανάλωση προϊόντος. η G360 είναι εξαιρετικά γρήγορη - αλλά και εξαιρετικά οικονομική τα συγκριτικά δεδομένα που συλλέχθηκαν από μια ομάδα detailers κατηγορίας Α για περίοδο 6 μηνών αποκάλυψαν ότι η G360 έκανε περισσότερες από δύο φορές τον αριθμό των γυαλίσματος εργασίας ανά φιάλη σε σύγκριση με κάποια άλλη κορυφαία μάρκα

Η χρήση του G360 Super Fast Compound με G Mop 6” Κίτρινο σφουγγάρι λείανσης εξαλείφει όλα τα ολογράμματα και αφαιρεί σημάδια στροβιλισμού.Χωρίς καθυστερήσεις τον έλεγχο ότι η εργασία είναι πλήρης.

Μπορεί να χρησιμοποιηθει και σαν χοντρή (stage1 cut )αλλά και σαν τελείωμα (stage 2 finish) αλλάζοντας μόνο τα σφουγγάρια. Για πιο σκούρα χρώματα αν χρειαστεί, συνεχίστε με την αλοιφή φινιρίσματος  γυαλίζοντας G Mop 6” σφουγγάρι γυαλίσματος. Αυτό θα αφαιρέσει τα σημάδια στροβίλου και θα αφήσει μια ενισχυμένης γυαλάδας βαφή.

Πλεονεκτήματα:

 • Μόνιμο φινίρισμα - χωρίς επεξεργασίες
 • Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα
 • ΧΩΡΙΣ κοπο
 • Διαφανές σε χρήση
 • Ορατά καθαρό
 • Αφαιρεί ολόγραμμα και σημάδια στροβιλισμού
 • Μειωμένη λειτουργική έκθεση σε κραδασμούς βραχιόνων χεριών (HAV)Προσδιορισμός επικινδυνότητας
Ταξινόμηση (CLP): -: EUH208
Ανεπιθύμητες επιδράσεις: Περιέχει ¬1,2-benzisothiazolin-3-one¬. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Περιγραφή των μέτρων πρώτων βοηθειών
Επαφή με το δέρμα: Πλυθείτε αμέσως με άφθονο σαπούνι και νερό.
Επαφή με τα μάτια: Πλύνετε το μάτι με τρεχούμενο νερό για 15 λεπτά.
Βρώση: Πλύνετε το στόμα με νερό.
Εισπνοή: Συμβουλευθείτε ιατρό.
Brands:
Farecla

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.