Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Αλοιφή επισκευής και αφαίρεσης λεπτών γρατσουνιών κρυστάλλων αυτοκινήτου 3M 60150 Glass Polishing Compound 1 LT

60150
73.00 
In stock

Απομακρύνετε την επίμονη βρωμιά και τις κηλίδες και επαναφέρετε, με ασφάλεια, την διαύγεια στο τζάμι του αυτοκινήτου με την αλοιφή κρυστάλλων 3M 60150 Glass Polishing Compound σε ένα μόνο στάδιο.

Τιμή σε πόντους: 7786 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)Αλοιφή καθαρισμού κρυστάλλων αυτοκινήτου της 3M 60150 Glass Polishing. Απομακρύνει τις κηλίδες νερού και τους ρύπους ενώ επαναφέρει την διαύγεια στο τζάμι του αυτοκινήτου. Ιδανική για επισκευή ελαττωμάτων και αφαίρεση γρατσουνιών, υψηλής ποιότητας, λύση ενός βήμα για γυάλινες επιφάνειες.. Κάνει τη δουλειά του γυαλισματος και των λεπτών γρατσουνιών από τις γυάλινες επιφάνειες γρηγορότερα και ευκολότερα! Όταν χρησιμοποιείται με διπλή δράση ή περιστροφικό αλοιφαδορο, όχι μόνο κόβει καλά, αλλά επίσης διαλύεται γρήγορα και αφήνει φινίρισμα υψηλής διαύγειας
Η αλοιφή κρυστάλλων Glass Polishing Compound είναι ο καλύτερος τρόπος να αφαιρέσετε τα επίμονα σημάδια, βρωμιά, άλατα και λιπαρά κατάλοιπα από τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου. Καταφέρνει να απομακρύνει ρύπους που τα κοινά καθαριστικά τζαμιών δεν τα καταφέρνουν όπως πολυκαιρισμένες κηλίδες νερού, μουτζούρες και γραμμές από τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων.

Τα συστατικά περιεχουν ένα μείγμα ορυκτού οξειδίου , το οποίο εξασφαλίζει μεγάλη κοπή στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο στιλβωτικής ουσίας. Η χρήση οξειδίου του δημητρίου προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ποιότητα και το χρόνο εργασίας και αποφεύγει τη χρήση κεριών ή σιλικόνης που μπορεί να είναι λιγότερο φιλικές προς τον χρήστη. Με βαση το οξείδιο του κεριού, μπορείτε να αφαιρέσετε μόνιμα ελαττώματα όπως σημάδια στροβιλισμού, λεπτές γρατσουνιές και κηλίδες νερού από εξωτερικές γυάλινες επιφάνειες.

Οδηγίες:

  • ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ πριν την χρήση. Εφαρμόστε σε καθαρή, κρύα επιφάνεια υπό σκιά. 
  • Ενωση υψηλής απόδοσης απαιτεί μόνο 2-4 σταγόνες για κάθε τ.μ.2 επιφάνειας γυαλιού και απαιτεί λίγο καθαρισμό.
  • Απλώστε την αλοιφή πάνω σε αφρώδες σφουγγαράκι
  • Εργαστείτε τμηματικά σε μια περιοχή κάθε φορά.
  • Αφαιρέστε τα υπολείμματα με μια καθαρή πετσέτα μικροϊνών (X2010EU).
  • Η αλοιφή δεν χρειάζεται να στεγνώσει.


Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 

Brands
3M
Find similar
1.00
Average star rating
1 κριτική
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
1

Την παρέλαβα γιατί είχα μικρές γρατζουνιές στο παρμπρίζ πλήρωσα 80ε περίπου με τα μεταφορικά, την εφαρμόσα να αφαιρέσω τις γρατσουνιές από το μπαμπρηζ και τίποτα το ντζαμι είναι Ωπος πριν, κάνει πολύ καλό γιαλισμα κόβει Κ απλώνει αμέσως, αφαιρεί ρυπους και κηλίδες στο ντζαμι, αδρανοποίηση φοβερή, αλλά για γρατσουνιές δεν κάνει δεν τις σβήνει όποτε 1 αστέρι γιατί πέταξα 80 Ε βασιζόμενος στα λεγόμενα σας ότι αφαιρεί λεπτές γρατσουνιές, γράψτε γιαλυστικη αληφη η κάτι παρόμοιο .

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε