Υδροφοβικό σφραγιστικό σε σπρέι G3 Farecla Surface Sealant 500ml

13.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Υδροβοφική επίστρωση G3 Pro Surface Sealant δημιουργεί μια αόρατη, ανθεκτική, υδρόφοβη επιστρωση με σιλικόνες συγκόλλησης που βοηθούν στην προστασία του αμαξωματος από άλατα του δρόμου, χυμό δέντρου, ακαθαρσίες πουλιών, όξινη βροχή κ.λπ. Εύκολο στο κερί για βελτιωμένη λάμψη. Διαρκεί έως και 12 μήνες . . 

Τιμή σε πόντους: 2250 πόντοι
G3 PRO SURFACE SEALANT
Σε Απόθεμα
+

Υδροβοφικό σφραγιστικό G3 Surface Sealant της Farecla εύκολο και γρήγορο στη χρήση του,  παράγει απίστευτη λάμψη με υψηλές υδροφοβικές ιδιότητες δημιουργεί ένα αόρατο, ανθεκτικό, υδρόφοβο στρώμα με σιλικόνες συγκόλλησης που βοηθούν στην προστασία και εξασφαλίζει ανθεκτική προστασία κεραμικής επίστρωσης . 

Με το Surface Sealant, μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη μιας υδροβοφικής επίστρωσης χωρίς το κόστος, το χρόνο, τη δυσκολία και τον πονοκέφαλο των παραδοσιακών επιστρώσεων. Απλώς ψεκάστε με το  σπρέι στην επιφάνεια και έχετε άμεσα αποτελέσματα!

Η ευελιξία του Surface Sealant είναι ασύγκριτη: χρησιμοποιήστε το ως ανεξάρτητη επίστρωση προστασίας για χρώματα έως και 12 μήνες ή ως ενισχυτικό για την κεραμική επικάλυψη που ήδη υπάρχει.  Η προηγμένη φόρμουλα αυξάνει ακόμη περισσότερο το βάθος οποιουδήποτε χρώματος. Κάνει κάτι παραπάνω από απλή προστασία, δίνει επίσης μια απίστευτη λάμψη σαν καραμέλα σε όλα τα χρώματα βαφής. Η προηγμένη φόρμουλα ενισχύει και αναδεικνύει το βάθος οποιουδήποτε χρώματος, και το κάνει πιο  πλούσιο, έτσι το αυτοκίνητό σας δεν προστατεύεται μόνο , αλλά λάμπει με ένα βαθύτερο και πιο σκούρο όμορφο φινίρισμα καραμέλας!

Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;

▶  Φιλικό προς το χρήστη κεραμικό που μπορεί να εφαρμόσει ο καθένας

▶  Αφήνει βαθιά και πλούσια λάμψη που αντανακλά

▶  Προστατεύει τις βαμμένες επιφάνειες έως και ένα έτος.

▶  Ζωντανεύει το χρώμα.

▶  Απωθεί το νερό και τις βρωμιές.

▶  Μακροχρόνια προστασία με αΆμεσα  αποτελέσματα.

▶  Το στέγνωμα του αυτοκινήτου μετά το πλύσιμο γίνεται πολύ πιο εύκολο.

▶  Προστατεύει το χρώμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB.


Οδηγίες χρήσης :

 1. Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι πεντακάθαρη, στεγνή και χωρίς ελαττώματα
 2. Βεβαιωθείτε ότι οι επιφάνειες είναι δροσερές για να τις αγγίξτε πριν από τη χρήση
 3. Διπλώστε ένα πανί, χωρίς χνούδι, καθαρό, στεγνό πετσέτα μικροϊνών , ώστε να μην τσαλακωθεί
 4. Ψεκάστε ένα ελαφρύ, ακόμη και ομίχλη στο επίπεδο πανί
 5. Δουλεύοντας σε περίπου 1 m 2 τμήματα, σκουπίστε απαλά πάνω από την επιφάνεια σε ευθείες, ομοιόμορφες γραμμές
 6. Μετά από κάθε ενότητα, σκουπίστε ΑΜΕΣΩΣ  με ένα καθαρό, στεγνό πανί μικροϊνών, σε στιλπνό φινίρισμα
 7. Ανάλογα με το κλίμα, τα υδρόφοβα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο μετά από 24 ώρες εφαρμογής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Βεβαιωθείτε ότι οι οδηγίες ακολουθούνται προσεκτικά. Όχι για χρήση σε φρέσκο χρώμα! Μην το χρησιμοποιείτε σε άμεσο ηλιακό φως.

 


Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
Προειδοποιητική Όποτε χρησιμοποιείτε κάποιο χημικό προϊόν που φέρει αυτό το εικονόγραμμα, να γνωρίζετε ότι είναι διαβρωτικό και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά δερματικά εγκαύματα και βλάβες στα μάτια. P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο P301+P330+P331: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό P304+P340: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή P305+P351+P338: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετεH315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.
Brands:
Farecla

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.