Μένουμε σπίτι και δημιουργούμε. | μέρος 3 |

25/04/2020
BANNER_BLOG_MENOUME SPITI PART 1

Τα νέα δεδομένα με τον ιό COVID -19, μας επηρεάζουν όλους  για την προστασία της Δημόσιας υγείας  μένουμε σπίτι και προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειας μας αλλά και τους συμπολίτες μας.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έξυπνους τρόπους και λύσεις για να περάσετε τις ώρες σας στο σπίτι δημιουργικά.

Τώρα που υπάρχει διαθέσιμος χρόνος ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το σπίτι μας, εσωτερικά και εξωτερικά φτιάχνοντας τα έπιπλα στο χρώμα που θέλουμε, βάφοντας τα κάγκελα, δίνοντας μια λαμπερή πινελιά  με γκλίτερ. Όλα αυτά θα τα βρείτε παρακάτω, καλή επιτυχία ευχόμαστε σε όλους του Diyers εκεί έξω που τολμούν να φτιάξουν κάτι μόνοι τους.

Άνοιξη στο σπίτι με μια κίνηση 

Φέτος η άνοιξη θα μας βρει να περνάμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι, γιατί λοιπόν να μην το περάσουμε δημιουργικά και να χαρίσουμε μια ανοιξιάτικη διάθεση στο σπίτι και να φτιάξουμε την διάθεση μας.

Ένα make over στα έπιπλα ή σε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα με χαρούμενα ανοιξιάτικα χρώματα θα φέρει την ευδιάθετη νότα της άνοιξης πολύ πιο γρήγορα.

Το κόστος μικρό και ο χρόνος άπλετος, χρησιμοποιήστε ντουκόχρωμα νερού όπως το Aquasatin της Pellachrom που χρωματίζεται στην απόχρωση που θέλετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε το χαμόγελο σας και την καλύτερη σας διάθεση και να ξεκινήσετε. Η διαδικασία εύκολη, τρίβουμε ελαφρά της επιφάνειες που θέλουμε να βάψουμε μέχρι να θαμπώσουν, για καλύτερη πρόσφυση και εφαρμόζουμε το χρώμα. Το ντουκόχρωμα δεν χρειάζεται βερνίκι.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (δείτε περισσότερα), όπου εκεί θα βρείτε περισσότερα για το ανοιξιάτικο Make over στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Βάψιμο καγκέλων στο σπίτι

Βάφουμε τα κάγκελα στο σπίτι και επιστρατεύουμε όλη την οικογένεια, μετατρέποντας την διαδικασία του βαψίματος σε μια ευχάριστη εργασία που συμμετέχει όλη η οικογένεια.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, πριν από την βαφή, εξαρτώνται από την κατάσταση που βρίσκονται τα κάγκελα και μπορούμε να τα διαχωρίσουμε σε 3 περιπτώσεις. Η πρώτη περίπτωση είναι για καινούργια κάγκελα η δεύτερη περίπτωση είναι για βαμμένα σε καλή κατάσταση κάγκελα και η τρίτη περίπτωση είναι για βαμμένα σε κακή κατάσταση κάγκελα.

Ένα στρώμα από αντισκωριακό αστάρι μετάλλου θα επιτρέψει στην βαφή να κολλήσει καλύτερα και θα παρατείνει την διάρκεια ζωής της.

Τέλος βάφουμε τα κάγκελα με δύο λεπτές στρώσεις χρώματος μετάλλου Metal-X της Pellachrom. Αυτό θα δώσει στην νέα σας βαφή μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (δείτε περισσότερα), όπου εκεί θα βρείτε αναλυτικά τα βήματα για κάθε περίπτωση για το βάψιμο μεταλλικών καγκέλων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Γκλίτερ λάμψη για λαμπερή διάθεση που απογειώνει

Μια πινελιά από Glitter λάμψη θα δώσει αυτό που χρειάζεστε αυτές τις ημέρες καλή διάθεση, θετική ενέργεια και δημιουργικές κατασκευές από glitter. 

Διαλέξτε τα αντικείμενα που θέλετε να μετατρέψετε σε γκλίτερ και δώστε το σπινθηροβόλο εφέ που θα δώσει την έξτρα πινελιά που χρειάζεται ο χώρος για να φωτίσει δίνοντας στο χώρο σας μια γλυκιά νότα φρεσκάδας.

Η ιδανική λύση είναι να αγοράσετε ένα οικονομικό χρώμα νερού πως το Deco Glitter σε αποχρώσεις, χρυσό, ασημί, χαλκό και μπρούντζο, μια μικρή ποσότητα θα ήταν αρκετή για να μετατρέψετε τα απλά αντικείμενα στο σπίτι σας σε εντυπωσιακά διακοσμητικά.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (δείτε περισσότερα), όπου εκεί θα βρείτε περισσότερες Ιδέες diy για να δώσετε γκλίτερ λάμψη στα αντικείμενα σας!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Φροντίδα και συντήρηση ξύλου.

Επιλέξτε έγχρωμα βερνίκια εμποτισμού - λάδι ξύλου - για τις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Είναι προστατευτικά βερνίκια, που αραιώνονται με νερό και διεισδύουν στο ξύλο παρέχοντας του προστασία από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Τα προστατευτικά βερνίκια εφαρμόζονται στα έπιπλα μας με πινέλο και είναι σημαντικό να περνάμε ολόκληρη την επιφάνεια, ακόμα και κάτω από τα πόδια των επίπλων.

Για τη συντήρηση ξύλου στους εσωτερικούς χώρους την προστασία μας εξασφαλίζουν τα βερνίκια και τα κεριά. H αλοιφή από μελισσοκέρι  είναι ιδανική για την περιποίηση επίπλων, καθώς και το κερί αντικέ με χρώμα και σε μεταλλικές αποχρώσεις που χαρίζει στο ξύλο μια παλαιωμένη απόχρωση και εφέ πατίνας. Tο σκληρό κερί δημιουργεί μία εξαίρετη προστατευτική στρώση και αντέχει σε δυνατές καταπονήσεις. Επίσης σε μια καλά κερωμένη επιφάνεια δεν δημιουργούνται λεκέδες πρέπει απλά να απλωθεί σωστά και να βουρτσιστεί μετά το στέγνωμα.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (δείτε περισσότερα), όπου εκεί θα βρείτε τα προϊόντα για το ξεθάμπωμα και την επαναφορά των φαναριών του αυτοκινήτου που επιλέξαμε για εσάς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Το τελευταίο μέρος της σειράς των blog μένουμε σπίτι έφτασε στο τέλος του. Επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα γεμάτη θετική ενέργεια και ξεκούραστοι όμως δεν ξεχνάμε την ασφάλεια μας, μάσκες και γάντια για να παραμείνουμε προστατευμένοι. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!