Κερί πάστα παλαίωσης Lacq Decowax 370ml

13.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Το κερί παλαίωσης με χρώμα Lacq Decowax δημιουργεί μια φυσική λάμψη, δομή και ζωνανεύει το χρώμα. Με σύσταση από καθαρή τερεβινθίνη, φυσικό κερί μέλισσας και κερί καρναούμπας εξισώνει μικρές ανωμαλίες και είναι εξαιρετικά κατάλληλο για χρώμα κιμωλίας. 

Τιμή σε πόντους: 2250 πόντοι
Lacq Decowax Κερί πάστα
Σε Απόθεμα
+

Η πάστα κερί ξύλου με χρώμα Lacq Decowax είναι μια συνταγή 60 ετών δοκιμασμένη με παραδοσιακές μεθόδους. Η σύσταση του από καθαρό φυσικό κερί μέλισσας και κερί καρναούμπα προσφέρει βελούδινο φινίρισμα και ζωντανεύει το χρώμα.Κατασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους που βασίζονται σε αποδεδειγμένη συνταγή ηλικίας 60 ετών

Το Decowax παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα και γεμίζει μικρές ανωμαλίες στην επιφάνεια και σαν κερί ξύλου εξαιρετικό για τη θεραπεία επίπλων, δαπέδων και DIY κατασκευών ως προστατευτικό ανώτερο στρώμα σε χρώμα κιμωλίας.

Ανανεώστε εύκολα τα παλιά σας έπιπλα χωρίς να τα βάψετε!

  • Εφαρμόστε το Decowax χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, σφουγγάρι ή πανί χωρίς χνούδι. Ένα πινέλο μπορεί να είναι βολικό για ξυλόγλυπτα ή ανάγλυφες επιφάνειες.
  • Απλώστε ομοιόμορφα το κερί στην επιφάνεια και μετά από δεκαπέντε έως τριάντα λεπτά σκουπίστε το περίσσιο κερί με ένα πανί, ώστε να παραμένει μόνο ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα. Αυτό επιτρέπει στο κερί να εμποτίσει το υπόστρωμα.
  • Αφήστε το υπόλοιπο κερί να εμποτίσει και να σκληρύνει όλη τη νύχτα και στη συνέχεια τρίψτε σφικτά το στρώμα κεριού. Με το γυάλισμα, το στρώμα κεριού γίνεται ομαλό, δυνατό και σκληρό και αποκτά μαλακή λάμψη.
  • Για να επιτύχετε στις DIY κατασκευές σας ένα δυνατό, μεταλλικό αποτέλεσμα δείτε και αυτό.

Διατίθεται σε συσκευασία των 370 ml, με καλυπτικότητα 6 m2 ανά συσκευασία.

Σε 9 αποχρώσεις!

Προσδιορισµός επικινδυνότητας 


2.2. Στοιχεία επισήμανσης Σύμβολα:

Η ταξινομηση αυτου του προιοντς πραγματοποιηθηκε συμφωνα με τον κανονισμο (EK)αριθμ. 1272/2008 το CLP ασπιδα Ταξ.Κινδυνος καταποσης

Κίνδυνος μπορει να ειναι θανατηφορος σε περιπτωση κατάποσης και εισοδου σε αεραγωγους.


Brands:
lacq

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (Decowax-MSDS-GR.pdf, 1,187 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.