Ριπολίνη Νερού πολυουρεθάνης σατινέ Aquasatin Pellachrom

12.60 
Σύντομη Περιγραφή:
Το AQUASATIN είναι υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικό υδατοδιαλυτό τελικό χρώμα με βάση ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική χρήση. Η πολυουρεθανική του σύνθεση δίνει άριστα αποτελέσματα και σε εξωτερικές επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε ξύλο, μέταλλο, κλπ. Έχει...
Τιμή σε πόντους: 2100 πόντοι
AQUASATIN Pellachrom
Σε Απόθεμα
+

Το AQUASATIN είναι υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικό υδατοδιαλυτό τελικό χρώμα με βάση ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική χρήση. Η πολυουρεθανική του σύνθεση δίνει άριστα αποτελέσματα και σε εξωτερικές επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε ξύλο, μέταλλο, κλπ. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή παλαιών βερνικοχρωμάτων διαλύτου (ριπολίνες-λαδομπογιές). Έχει μεγάλη απόδοση, καλυπτικότητα και εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα. Δουλεύεται πολύ εύκολα χωρίς να λερώνει και απλώνει θαυμάσια. Δίνει βελούδινη επιφάνεια που διατηρεί την φωτεινότητά της και αντιστέκεται στο κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου.


Χαρακτηριστικά:

  • εξαιρετικό άπλωμα και τελικό φινίρισμα
  • αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  • ισχυρή πρόσφυση
  • Διατίθεται σε λευκό και σε έκδοση που επιδέχεται χρωματισμό ( αποχρώσεις RAL )

Χρήση:

  • Εφαρμογή με ρολό, πινέλο ή spray airless. Αραίωση με 5-10% νερό.
  • Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής 5°C.

Στέγνωμα - Απόδοση:

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα. Επιφανειακό στέγνωμα: 1-2 ώρες. Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες. Κάλυψη:9-13m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.


Προεργασία:

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία. Αφού, απομακρύνουμε όλα τα παλιά χρώματα, σαθρά υλικά και λάδια, γυαλοχαρτάρουμε και αφαιρούμε τις σκόνες με ένα πανί.

Καινούργιες ξύλινες επιφάνειες:

Γυαλοχαρτάρουμε και καθαρίζουμε την επιφάνεια από σκόνες. Στοκάρουμε. Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις συντηρητικό ξύλου POLACRYL 321. Ασταρώνουμε με το υπόστρωμα AQUAPRIMER, 1-2 στρώσεις. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις AQUASATIN.

Καινούργιες μεταλλικές επιφάνειες:
Γυαλοχαρτάρουμε και καθαρίζουμε την επιφάνεια από σκόνες. Στοκάρουμε. Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις AQUARUST ή ANTIRUST ή MARINE MINIO για καλύτερη αντισκωριακή προστασία. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις AQUASATIN.

Ξαναβαμμένες επιφάνειες με χρώματα διαλύτου με λείο και σταθερό υπόβαθρο:
Γυαλοχαρτάρουμε ελαφρά και καθαρίζουμε την επιφάνεια από σκόνες. Ασταρώνουμε εφαρμόζοντας ανάλογα με το είδος της επιφάνειας 1 στρώση με AQUAPRIMER (ξύλο) ή AQUARUST (μέταλλο). Εφαρμόζουμε 2 στρώσεις AQUASATIN.Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόµενες µετατροπές και προσαρµογές). 
Με βάση τα διαθέσιµα δεδοµένα, το προϊόν δεν εµπεριέχει ουσίες PBT ή vPvB σε ποσοστό µεγαλύτερο από 0,1%. 
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού. ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες. Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Μη διαθέσιµες πληροφορίες.
Brands:
Pellachrom

Τεχνικές Προδιαγραφές - AQUASATIN Xρώμα πολυουρεθάνης νερού σατινέ (TDS_C140_AQUASATIN_EL_1601.pdf, 345 Kb) [Λήψη]

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας – Xρώμα πολυουρεθάνης νερού σατινέ AQUASATIN WHITE N.1400 (C140000_AQUASATIN_WHITE_N1400_EL.pdf, 181 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική