Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Ριπολίνη Νερού πολυουρεθάνης σατινέ Aquasatin Pellachrom 750ml

C410000750
12.60 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 1344 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το AQUASATIN είναι υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικό υδατοδιαλυτό τελικό χρώμα με βάση ειδικές πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας. Είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική χρήση. Η πολυουρεθανική του σύνθεση δίνει άριστα αποτελέσματα και σε εξωτερικές επιφάνειες. Εφαρμόζεται σε ξύλο, μέταλλο, κλπ. Έχει εξαιρετική πρόσφυση και είναι κατάλληλο για την επαναβαφή παλαιών βερνικοχρωμάτων διαλύτου (ριπολίνες-λαδομπογιές). Έχει μεγάλη απόδοση, καλυπτικότητα και εξασφαλίζει ένα τέλειο φινίρισμα. Δουλεύεται πολύ εύκολα χωρίς να λερώνει και απλώνει θαυμάσια. Δίνει βελούδινη επιφάνεια που διατηρεί την φωτεινότητά της και αντιστέκεται στο κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου.

Χαρακτηριστικά:

 • εξαιρετικό άπλωμα και τελικό φινίρισμα
 • αντοχή στις καιρικές συνθήκες
 • ισχυρή πρόσφυση
 • Διατίθεται σε λευκό και σε έκδοση που επιδέχεται χρωματισμό ( αποχρώσεις RAL )

Χρήση:

 • Εφαρμογή με ρολό, πινέλο ή spray airless. Αραίωση με 5-10% νερό.
 • Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής 5°C.

Στέγνωμα - Απόδοση:

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα. Επιφανειακό στέγνωμα: 1-2 ώρες. Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες. Κάλυψη:9-13m²/lt, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

Προεργασία:

Βασική προϋπόθεση για να έχουμε καλά αποτελέσματα είναι η επιμελημένη προεργασία. Αφού, απομακρύνουμε όλα τα παλιά χρώματα, σαθρά υλικά και λάδια, γυαλοχαρτάρουμε και αφαιρούμε τις σκόνες με ένα πανί.

Καινούργιες ξύλινες επιφάνειες:

Γυαλοχαρτάρουμε και καθαρίζουμε την επιφάνεια από σκόνες. Στοκάρουμε. Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις συντηρητικό ξύλου POLACRYL 321. Ασταρώνουμε με το υπόστρωμα AQUAPRIMER, 1-2 στρώσεις. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις AQUASATIN.

Καινούργιες μεταλλικές επιφάνειες:
Γυαλοχαρτάρουμε και καθαρίζουμε την επιφάνεια από σκόνες. Στοκάρουμε. Εφαρμόζουμε 1-2 στρώσεις AQUARUST ή ANTIRUST ή MARINE MINIO για καλύτερη αντισκωριακή προστασία. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις AQUASATIN.

Ξαναβαμμένες επιφάνειες με χρώματα διαλύτου με λείο και σταθερό υπόβαθρο:
Γυαλοχαρτάρουμε ελαφρά και καθαρίζουμε την επιφάνεια από σκόνες. Ασταρώνουμε εφαρμόζοντας ανάλογα με το είδος της επιφάνειας 1 στρώση με AQUAPRIMER (ξύλο) ή AQUARUST (μέταλλο). Εφαρμόζουμε 2 στρώσεις AQUASATIN.Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόµενες µετατροπές και προσαρµογές). 
Με βάση τα διαθέσιµα δεδοµένα, το προϊόν δεν εµπεριέχει ουσίες PBT ή vPvB σε ποσοστό µεγαλύτερο από 0,1%. 
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού. ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες. Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Μη διαθέσιµες πληροφορίες.
Brands
Pellachrom
Find similar

Τεχνικές Προδιαγραφές - AQUASATIN Xρώμα πολυουρεθάνης νερού σατινέ (TDS_C140_AQUASATIN_EL_1601.pdf, 345 Kb) [Λήψη]

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας – Xρώμα πολυουρεθάνης νερού σατινέ AQUASATIN WHITE N.1400 (C140000_AQUASATIN_WHITE_N1400_EL.pdf, 181 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε