Ιδέες diy για να δώσετε γκλίτερ λάμψη στα αντικείμενα σας!

14/12/2019
khroma-gkliter-diy-deco-glitter-gia-astraftero-efe-350ml


Οι DIY κατασκευές απαιτούν την πλήρη συμμετοχή ενός ατόμου το οποίο αναλαμβάνει πλήρως το κομμάτι τις κατασκευής, όπως την συναρμολόγηση, το στήσιμο, το βάψιμο και την ολοκλήρωση του. Η ιδέα βέβαια αποτελεί τον πυρήνα του πρότζεκτ δίνοντας το έναυσμα για μια δημιουργία εξ ολοκλήρου από την αρχή! Ξαναζωντανεύοντας ή ανανεώνοντας παλιά και καινούργια αντικείμενα αλλάζοντας το χρώμα και την υφή τους είναι μια παραγωγική και διασκεδαστική εργασία μαζί με την οικογένεια μας, με φίλους ή επαγγελματικά.

Μια πινελιά από Glitter λάμψη

Διαλέξτε τα αντικείμενα που θέλετε να μετατρέψετε σε γκλίτερ και δώστε το σπινθηροβόλο εφέ που θα δώσει την έξτρα πινελιά που χρειάζεται ο χώρος για να φωτίσει χαρίζοντας σας ένα μεγάλο χαμόγελο κάθε φορά που θα ανοίγετε την πόρτα και θα αντικρίζεται την μαγεία του γκλιτερ δίνοντας στο χώρο σας μια γλυκιά νότα φρεσκάδας.

Glitter decor σε τοίχους, φωτιστικά και οπουδήποτε αλλού φαντάζεστε. Οι γυναίκες DIYers λατρεύουν τα διακοσμητικά εφέ του γκλίτερ απολαμβάνοντας μια ευρεία ποικιλία ιδιαίτερων εφέ που συνδυάζονται με άπειρες αποχρώσεις.

Η αγορά αντικειμένων σε χρυσή, μπρονζέ, ασημί ή χάλκινη απόχρωση της περισσότερες φορές εκτός του ότι είναι δύσκολο να βρεθούν τέτοιου είδους αντικείμενα ενδέχεται να έχουν και αυξημένο κόστος. Η ιδανική λύση είναι να αγοράσετε ένα οικονομικό χρώμα νερού με γκλίτερ απόχρωση στις ανάλογες αποχρώσεις και να κάνετε την δουλειά σας εύκολα και γρήγορα.

Μια μικρή ποσότητα θα ήταν αρκετή για να μετατρέψετε τα απλά αντικείμενα στο σπίτι σας σε εντυπωσιακά διακοσμητικά που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας!

Σπινθηροβόλες αποχρώσεις για εντυπωσιακά αποτελέσματα

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εφαρμογής χρώματος νερού στις αποχρώσεις του χαλκού, ασημί, χρυσού και μπρονζέ, εκτός του ότι είναι άοσμο και μπορεί να δουλευτεί σε εσωτερικό χώρο, αποτελεί έναν έξυπνο και οικονομικό τρόπο για να δώσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Επιπλέον μπορείτε να δώσετε μια ξεχωριστή νότα σε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις αλλά και να μετατρέψτε κάθε δωμάτιο ή αντικείμενο σε ένα λαμπερό στολίδι!

Συνδυάζοντας τις αποχρώσεις του χρυσού και του ασημί σίγουρα θα δημιουργήσετε ένα γιορτινό κλίμα...και όταν περάσουν οι γιορτές το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τις δύο αποχρώσεις σε αυτές του χαλκού και του μπρούντζου για μια πανέμορφη διχρωμία που θα απογειώσει το χώρο σας.

Tip: Σας προτείνουμε το κατάλληλο χρώμα ή σπρέι glitter Glitter Easy Max ανάλογα με το υλικό (πλαστικό, ξύλο, γυψοσανίδα, γυαλί, μέταλλο) έτσι ώστε να πάρετε ένα σωστό αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή.

Δώστε ζωή σε παλιά και νέα αντικείμενα

Βάψτε, κορνίζες, όπως βλέπεται και στην παρακάτω φωτογραφία όπου έχει βαφτεί το πλαίσιο της κορνίζας σε ασημί απόχρωση, ακόμα μπορείτε να χρωματίσετε διακοσμητικά αντικείμενα π.χ. χριστουγεννιάτικα στολίδια, με χρώμα ή σπρέι και προσθέστε τα στη διακόσμηση του χώρου σας.

  

Μπορείτε ακόμα να βάψετε και διάφορα μικρά στολίδια σε χρυσό χρώμα για να τα προσθέσετε στο γιορτινό τραπέζι ή σε κάποιο βάζο ή κρεμαστό τραπεζάκι θα ήταν μία εξαιρετική επιλογή για το σαλόνι η το υπνοδωμάτιο σας.

 

Τα χρώματα νερού σε γκλίτερ αποχρώσεις όπως το Deco Glitter μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να κάνουν όλα τα αντικείμενα σας να φαίνονται λαμπερά και φανταστικά!

 

Δώστε φωτεινότητα στον χώρο

Μπορεί τις γιορτές το γκλίτερ και η αστραφτερή διακόσμηση να κυριαρχεί καθώς υπάρχουν πολλά αντικείμενα να φτιάξουμε και σίγουρα θα είναι μια υπέροχη ασχολία για την οικογένεια αλλάζοντας την όψη αντικειμένων όπως σε διακοσμητικά στολίδια που μπορούν να τοποθετηθούν σε όλο το σπίτι. Όμως η glitter mania δεν σταματά εκεί...και με μόνο οδηγό την φαντασία σας σίγουρα θα σκεφτείτε και άλλα καταπληκτικά πράγματα να φτιάξετε!


Αν είστε λάτρης των κατασκευών "φτιάξτο μόνος σου" και της διακόσμησης με κυρίαρχο στοιχείο αυτό του γκλίτερ τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι όρεξη και κέφι για να ξεκινήσετε γρήγορα και εύκολα τις νέες σας μαγευτικές δημιουργίες!

 

δείτε περισσότερες ιδέες από το blog μας:


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Δείτε ακόμα:

10 Ιδέες διακόσμησης κουζίνας με μαυροπίνακα..!
Ιδέες DIY διακόσμησης με χαλκό. Η πιο δημοφιλής τάση στην διακόσμηση!