Πως να δώσετε το εφέ της σκουριάς σε ένα αντικείμενο.

22/11/2016
Eφέ της σκουριάς με σπρει forja

Αν σας αρέσει το βιομηχανικό στυλ και η όψη μετάλλου στα αντικείμενά σας, θα σας δείξουμε πως να δώσετε μεταλλική όψη με όψη σκουριάς σε ένα αντικείμενο, χρησιμοποιώντας μόνο σπρέι βαφής. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ρεαλιστικό. Ελπίζουμε να το απολαύσετε.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • Σπρέι FORJA με έντονα ρινίσματα μετάλλου novasol σε μπλε, πράσινο και κόκκινο.
  • Το αντικείμενο της αρεσκείας σας
  • Αλάτι
  • Μια πλαστική σακούλα.

Οδηγίες βήμα προς βήμα:

Βάφετε το αντικείμενό σας με το μπλε χρώμα FORJA .


Πριν στεγνώσει το χρώμα, πασπαλίζετε με λίγο αλάτι στα σημεία που θέλετε.



Μόλις το χρώμα έχει στεγνώσει (περίπου μία ώρα), βάφετε με το πράσινο χρώμα FORJA τις περιοχές όπου έχετε τοποθετήσει το αλάτι, για να ξεκινήσει η δημιουργία του εφέ της σκουριάς.


Σε σημεία βάζετε πολύ χρώμα.


Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια πλαστική σακούλα, απλώνετε την συσσωρευμένη βαφή σε διάφορα μέρη.


Αφού στεγνώσει, χρησιμοποιείτε το κόκκινο χρώμα FORJA για να ολοκληρωθεί το εφέ σκουριάς. Αυτή τη φορά αυτό που θέλετε είναι λεκέδες από αυτό το χρώμα. Αυτό απαιτεί ψεκασμό από απόσταση περίπου 50 cm και ελαφριά πίεση της βαλβίδας.



Αυτή η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υλικά, όπως χαρτόνι, ξύλο, γυαλί, μέταλλο, κλπ . Εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό σε μια μεταλλική επιφάνεια, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από τη μεταλλική ματ όψη το FORJA θα την προστατεύσει από την πραγματική διάβρωση.


Τώρα ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα εφέ σκουριάς με σπρέι βαφής για να δώσετε ένα βιομηχανικό στυλ σε οποιοδήποτε αντικείμενο ή έπιπλο στο σπίτι σας, τολμάτε να δοκιμάσετε;

Το σπρέι βαφής FORJA είναι δύο σε ένα: χρώμα μεταλλικού ματ φινιρίσματος και αστάρι. Ένα προϊόν τεχνοτροπίας DIY, για σύγχρονο βιομηχανικό στυλ.

Χραρακτηριστικά: Ανθεκτικό στην τριβή. Εξαιρετική αντοχή σε εξωτερικούς χώρους. Ισχυρό αντισκουριακό. Για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, σε μέταλλο, ξύλο και σε όλα τα είδη των διακοσμητικών αντικειμένων ή επιφανειών, με μέγιστη πρόσφυση ακόμα και σε γυαλί.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για υλικά DIY, πάρτε ιδέες και "φτιάξτο μόνος σου".

Προμηθευτείτε το σπρέι με μεταλλικά ρινίσματα εδώ FORJA

Πηγή: shakingcolors

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική