Κερί ξύλου πάστα παλαίωσης σε μεταλλικές αποχρώσεις Lacq Decowax metallic 370ml

18.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Το κερί παλαίωσης με χρώμα Lacq Decowax απλώνεται πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο δίνει ένα δυνατό, μεταλλικό εφέ και ζωνανεύει το χρώμα. Με σύσταση από καθαρή τερεβινθίνη, φυσικό κερί μέλισσας και κερί καρναούμπας εξισώνει μικρές ανωμαλίες και είναι εξαιρετικά κατάλληλο για χρώμα κιμωλίας.

Τιμή σε πόντους: 3084 πόντοι
Lacq Decowax metallic πάστα παλαίωσης
Σε Απόθεμα
+

Το κερί ξύλου μεταλλικών αποχρώσεων Lacq Decowax metallic είναι μια συνταγή 60 ετών δοκιμασμένη με παραδοσιακές μεθόδους. Η σύσταση του από από καθαρή τερεβινθίνη, φυσικό κερί μέλισσας και κερί καρναούμπα προσφέρει βελούδινο φινίρισμα και ζωντανεύει το χρώμα, τώρα και σε μεταλλικές αποχρώσεις για αυτούς που προτιμούν κάτι ιδιαίτερο για τις κατασκευές τους.

Το Decowax παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα και γεμίζει μικρές ανωμαλίες στην επιφάνεια και σαν κερί ξύλου εξαιρετικό για τη θεραπεία επίπλων, δαπέδων και DIY κατασκευών ως προστατευτικό ανώτερο στρώμα σε χρώμα κιμωλίας. Απλώνεται πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο και δίνει ένα δυνατό, μεταλλικό αποτέλεσμα

Ανανεώστε εύκολα τα παλιά σας έπιπλα χωρίς να τα βάψετε!

  • Εφαρμόστε το Decowax metallic χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, σφουγγάρι ή πανί χωρίς χνούδι. Ένα πινέλο μπορεί να είναι βολικό για ξυλόγλυπτα ή ανάγλυφες επιφάνειες.
  • Απλώστε ομοιόμορφα το κερί στην επιφάνεια και μετά από δεκαπέντε έως τριάντα λεπτά σκουπίστε το περίσσιο κερί με ένα πανί, ώστε να παραμένει μόνο ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα. Αυτό επιτρέπει στο κερί να εμποτίσει το υπόστρωμα.
  • Αφήστε το υπόλοιπο κερί να εμποτίσει και να σκληρύνει όλη τη νύχτα και στη συνέχεια τρίψτε σφικτά το στρώμα κεριού. Με το γυάλισμα, το στρώμα κεριού γίνεται ομαλό, δυνατό και σκληρό και αποκτά μαλακή λάμψη.

Διατίθεται σε συσκευασία των 370 ml, με καλυπτικότητα 6 m2 ανά συσκευασία.


Σε 3 μεταλλικές αποχρώσεις!

ι


Brands:
lacq

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας (Decowax-MSDS-GR.pdf, 1,187 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική