Κάνε τα Χριστούγεννα σου μια DIY γιορτή που θα ξεχωρίσει!

04/12/2020
Diy christmas edition

4 εορταστικά diy project για να λάμψετε αυτές τις γιορτές...

Δημιουργήστε το δικό σας κηροπήγιο με σπρέι χρώμα κιμωλίας

Καθαρίζουμε τα κενά δοχεία πολύ καλά έτσι ώστε να έχουν αφαιρεθεί από την εξωτερική πλευρά οποιαδήποτε υπολείμματα κόλλας και ετικετών.

Στην συνέχεια παίρνουμε το σπρέι χρώματος κιμωλίας Pinty Plus σε απόχρωση Broken White (Σπασμένο λευκό). Ανακινούμε το δοχείο καλά έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το χρώμα έχει αναμιχθεί πλήρως κερδίζοντας έτσι καλύτερη απόδοση και αποτελέσματα.

Αφήστε τα δοχεία να στεγνώσουν καλά πριν τρίψετε ελαφρά με ένα λεπτό γυαλόχαρτο για να αφαιρέσετε την υπερβολική σκόνη κιμωλίας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ρουστίκ εμφάνιση.


Έπειτα, τοποθετήστε μέσα στα δοχεία μια βάση αφρού, για να κρατήσετε τα κεριά στη θέση τους πριν προσθέσετε κάποια βρύα για να διακοσμήσετε. Τοποθετήστε τα δοχεία με τα κεριά σε ένα διακοσμητικό γυαλί ή κεραμικό πιάτο και προσθέστε μικρά στολίδια και ίσως μερικά στεγνά κλαδιά ή ποτ πουρί για διακόσμηση.


Απλό και όμορφο, επίσης θα λειτουργούσε πολύ καλά με ζεστούς, πλούσιους τόνους ή πιο ζωντανά χρώματα για να δημιουργήσει μια διαφορετική αίσθηση.

Μεταμορφώστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

Ένα διαφορετικό δέντρο, μια διαφορετική διάθεση και αίσθηση! Ένα χρωματικό θέμα για τα φετινά Χριστούγεννα που θα σας ενθουσιάσει.


Εδώ μπορείτε να δείτε και βίντεο: https://bit.ly/39HeVuo

Σε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο μπορείτε να μάθετε πώς να μετατρέψετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με το χρώμα κιμωλίας Pintyplus. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι! 

Το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε αποθηκεύσει στο πατάρι μας και το βγάζουμε κάθε χρόνο έχει αρχίσει να χάνει την λάμψη του πρωτοεμφανιζόμενου σταρ! Ήρθε λοιπόν η ώρα να λάμψει ξανά και να γίνει ένα μοναδικό κεντρικό κομμάτι για την εορταστική διακόσμηση σας.

Βήμα 1 - Prime - Αστάρι 

Επειδή είναι ένα πλαστικό δέντρο ξεκινήσαμε με το αστάρι Pintyplus. Σας συνιστούμε να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα και να περιμένετε μία ώρα πριν βάψετε με σπρέι βαφής κιμωλίας.

Βήμα 2 - Βαφή - Χρώμα

Εφαρμόσαμε το χρώμα σπρέι Pintyplus σε τυρκουάζ δίνοντας ένα λεπτό παλτό σε όλο το δέντρο. Για να δώσει μια πιο χριστουγεννιάτικη εμφάνιση, το δέντρο τελείωσε με λίγο κιμωλία Pintyplus σε σπασμένο λευκό σε ορισμένες περιοχές.

Δίνει έναν πολύ όμορφο χειμερινό αέρα.


Βήμα 3 - Δώστε ένα άγγιγμα λάμψης

Πριν το τελειώσετε, δώστε την τελική πινελιά με ασημένια γκλίτερ σκόνη. Πρώτα πασπαλίζουμε κάποια αφαιρούμενη κόλλα στα φύλλα έτσι ώστε η λάμψη να κολλήσει και στη συνέχεια ψεκάζουμε με βερνίκι βάσης νερού για να το στερεώσει μόνιμα στα φύλλα.

 

Πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε πως το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται φανταστικό!

Μετρήστε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα με το Christmas Board

Κάντε τη δική σας αντίστροφη μέτρηση στο Christmas Board. Χρησιμοποιήστε μια παλιά κορνίζα σε συνδυασμό με το χρώμα ψεκασμού από μαυροπίνακα για να φτιάξετε αυτό το διασκεδαστικό κομμάτι της εορταστικής διακόσμησης.

Εδώ μπορείτε να δείτε και βίντεο: https://bit.ly/36BzAhE


Για να φτιάξετε αυτή την αντίστροφη μέτρηση στον πίνακα Χριστουγέννων χρειάζεστε τα εξής

Μια παλιά κορνίζα χωρίς γυαλί, σπρέι βαφής μαυροπίνακα Pinty Plus σπρέι κιμωλίας βαφής σε χρώμα της επιλογής σας (εδώ χρησιμοποιήθηκε Broken White). Κιμωλία Μολύβι Γυαλόχαρτο Τυπωμένες λέξεις για να ταιριάζουν στο πλαίσιο σας Στυλό μαυροπίνακα.

Το πίσω μέρος της κορνίζας ψεκάζεται με βαφή μαυροπίνακα και το ίδιο το πλαίσιο ψεκάζεται με μπογιά κιμωλίας. Τα γράμματα είναι ευκολότερα από ό,τι νομίζετε. Καλύπτετε απλώς το πίσω μέρος των εκτυπωμένων λέξεων με κιμωλία και στη συνέχεια εντοπίζετε το περίγραμμα στη δεξιά πλευρά με μολύβι.

Δημιουργήστε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο δέντρο ανακυκλωμένων παλετών

Μια εξαιρετική ιδέα για κάποια εξωτερική διακόσμηση για τα Χριστούγεννα, αυτή η παλέτα κέρδισε μια νέα εμφάνιση.


Χρησιμοποιήστε το χρώμα ψεκασμού με κιμωλία στο Vintage Olive για να επιτύχετε αυτήν την εμφάνιση.


Δείτε ακόμα:

- Διακοσμήστε δημιουργικά στο σπίτι!

- Ανανέωση σαλονιού σε vintage style! με πιστόλι βαφής!