Βερνίκι νερού σε σπρέι για χρώμα κιμωλίας Pintyplus Art 400ml

7.90 
Σύντομη Περιγραφή:

Βερνίκι σε σπρέι με βάση το νερό ιδανικό για την προστασία επιφανειών βαμμένων με οποιαδήποτε χρώματα κιμωλίας.
Γυαλιστερό, ή ματ φινίρισμα που δεν κιτρινίζει. To Varnish for chalk paint είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τις DIY κατασκευές σας.

Τιμή σε πόντους: 1317 πόντοι
Pinty Plus Διάφανο Βερνίκι
Σε Απόθεμα
+

Το βερνίκι νερού σε σπρέι Pintyplus Art είναι διαυγές, άχρωμο και στεγνώνει γρήγορα. Η σύνθεση του είναι φιλική προς το περιβάλλον με χαμηλή οσμή, μη τοξικό.
Αυτό το βερνίκι είναι ιδανικό για την προστασία επιφανειών βαμμένων με οποιαδήποτε χρώματα κιμωλίας.

Γυαλιστερό, σατινέ ή ματ φινίρισμα. Δεν κιτρινίζει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Απόδοση: 520 / 400ml = 1.40 m2
Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος: 1 ώρα.
Συνολικό στέγνωμα: 24 ώρες.

Εφαρμογές:
Αυτή η νέα σύνθεση είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Προστατεύει, ενισχύει και στεγανοποιεί οποιαδήποτε επιφάνεια βαμμένη με Pintyplus χρώμα κιμωλίας,
όπως επίσης γυψοσανίδα, σοβά, μάρμαρο, ξύλο, ρητίνη, φελλό, κεραμικά, πέτρα, χαρτόνι, κ.λπ . συμπεριλαμβανομένων και διογκωμένο πολυστυρένιο. Ενισχύει και τονίζει τα χρώματα και προστατεύει από τη βρωμιά. Πλένεται με νερό και σαπούνι μέσα στα πρώτα 15 λεπτά.
Κάλυψη: 520cc = 1,40 μ2

Πως να το χρησιμοποιήσετε:
- Η επιφάνεια που πρόκειται να βερνικωθεί πρέπει να είναι εντελώς στεγνή. Σας προτείνουμε τουλάχιστον 24 ώρες μετά την εφαρμογή της βαφής.
- Ανακινήστε έντονα για 1 λεπτό μέχρι να ακούσετε τον ήχο της μπίλιας. Ψεκάστε από απόσταση των 25/30 cm, εφαρμόζοντας λεπτά και γρήγορη στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Είναι καλύτερα να ψεκάσετε δύο λεπτά στρώματα αντί για ένα παχύ ώστε να πετύχετε ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς σταγόνες.
- Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί αντιστρέψει το δοχείο και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να ψεκάσετε μόνο φυσικό αέριο για να αποφευχθεί η απόφραξη του ακροφυσίου.
- Να μη χρησιμοποιείται σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να εφαρμόζετε πάντα σε αεριζόμενους χώρους.

Συμβουλές για τη χρήση:
- Χρησιμοποιήστε το βερνίκι για να ενισχύσετε τον τόνο του χρώματος κιμωλίας.
- Συνίσταται ιδιαίτερα σε υγρό ή βρώμικο περιβάλλον.
- Αν θέλετε να δώσετε μια εξαιρετικά ματ όψη, συνδυάστε το Pintyplus χρώμα κιμωλίας με βερνίκι ματ.Brands:
Novasol Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική