Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Βερνίκι νερού σε σπρέι για χρώμα κιμωλίας Pintyplus Art 400ml

CK821
9.60 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 1024 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Βερνίκι σε σπρέι με βάση το νερό ιδανικό για την προστασία επιφανειών βαμμένων με οποιαδήποτε χρώματα κιμωλίας. To Varnish for chalk paint είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τις DIY κατασκευές σας.

Το βερνίκι νερού σε σπρέι Pintyplus Art είναι διαυγές, άχρωμο και στεγνώνει γρήγορα. Η σύνθεση του είναι φιλική προς το περιβάλλον με χαμηλή οσμή, μη τοξικό.
Αυτό το βερνίκι είναι ιδανικό για την προστασία επιφανειών βαμμένων με οποιαδήποτε χρώματα κιμωλίας.

Γυαλιστερό, σατινέ ή ματ φινίρισμα. Δεν κιτρινίζει.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Απόδοση: 520 / 400ml = 1.40 m2
Χρόνος επιφανειακού στεγνώματος: 1 ώρα.
Συνολικό στέγνωμα: 24 ώρες.

Εφαρμογές:
Αυτή η νέα σύνθεση είναι κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Προστατεύει, ενισχύει και στεγανοποιεί οποιαδήποτε επιφάνεια βαμμένη με Pintyplus χρώμα κιμωλίας,
όπως επίσης γυψοσανίδα, σοβά, μάρμαρο, ξύλο, ρητίνη, φελλό, κεραμικά, πέτρα, χαρτόνι, κ.λπ . συμπεριλαμβανομένων και διογκωμένο πολυστυρένιο. Ενισχύει και τονίζει τα χρώματα και προστατεύει από τη βρωμιά. Πλένεται με νερό και σαπούνι μέσα στα πρώτα 15 λεπτά.
Κάλυψη: 520cc = 1,40 μ2

Πως να το χρησιμοποιήσετε:
- Η επιφάνεια που πρόκειται να βερνικωθεί πρέπει να είναι εντελώς στεγνή. Σας προτείνουμε τουλάχιστον 24 ώρες μετά την εφαρμογή της βαφής.
- Ανακινήστε έντονα για 1 λεπτό μέχρι να ακούσετε τον ήχο της μπίλιας. Ψεκάστε από απόσταση των 25/30 cm, εφαρμόζοντας λεπτά και γρήγορη στρώματα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα. Είναι καλύτερα να ψεκάσετε δύο λεπτά στρώματα αντί για ένα παχύ ώστε να πετύχετε ομοιόμορφη κάλυψη χωρίς σταγόνες.
- Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί αντιστρέψει το δοχείο και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να ψεκάσετε μόνο φυσικό αέριο για να αποφευχθεί η απόφραξη του ακροφυσίου.
- Να μη χρησιμοποιείται σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και να εφαρμόζετε πάντα σε αεριζόμενους χώρους.

Συμβουλές για τη χρήση:
- Χρησιμοποιήστε το βερνίκι για να ενισχύσετε τον τόνο του χρώματος κιμωλίας.
- Συνίσταται ιδιαίτερα σε υγρό ή βρώμικο περιβάλλον.
- Αν θέλετε να δώσετε μια εξαιρετικά ματ όψη, συνδυάστε το Pintyplus χρώμα κιμωλίας με βερνίκι ματ.

 Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 

Brands
Pintyplus Spray
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε