Ανανέωση σαλονιού σε vintage style! με πιστόλι βαφής

17/07/2020
ανανέωση σαλονιού σε vintage style

Οι ώρες που περνάμε στο σαλόνι είναι πολλές και για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε σε έναν όμορφο αισθητικά χώρο με ωραία χρώματα που θα μας ξεκουράζουν και θα μας γεμίζουν ενέργεια.

Ειδικά τις στιγμές που πρέπει να μείνουμε στο σπίτι πολλές ώρες ή ακόμα και μέρες σίγουρα θα είναι πολύ θετικό.

Η αλλαγή στην διακόσμηση και στο χρώμα είναι οι καλύτερες αλλαγές που μπορούν να γίνουν για την ανανέωση της ενέργειας και της αισθητικής ενός χώρου.

Στην αλλαγή χρώματος στο σαλόνι ακόμα και κουζίνα ειδικά αν είναι ένας ενιαίος χώρος είναι μια κίνηση που θα χαράξει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο σας.

Σύστημα ψεκασμού βαφής για τέλειο αποτέλεσμα

Ο πιο εύκολος τρόπος για την βαφή είναι με συστήματα ψεκασμού βαφής της Wagner! Τέλος τα ρολά, τα πινέλα και η χρονοβόρα διαδικασία.

Προτείνουμε το σύστημα ψεκασμού βαφής W690 Flexio που είναι δύο συστήματα βαφής στην τιμή ενός για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χαρίζουν ένα υπέροχο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα γρήγορα κάνοντας το βάψιμο εύκολο χωρίς σταξίματα. Θα τελειώσετε χωρίς να το καταλάβετε και απολαμβάνετε ήδη τον καφέ σας.

Προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές.

Πλέον είτε πρόκειται για εσωτερικά χρώματα τοίχων είτε για εξωτερικά το αποτέλεσμα είναι πάντα λαμπρό χάρη στην ομοιόμορφη εφαρμογή χρώματος.

Ο καθαρισμός του  W690 Flexio γίνεται εύκολα και γρήγορα χάρη στην λειτουργία αυτοκαθαρισμού που διαρκεί μόνο λίγα λεπτά.

Οδηγίες :

Μετράμε τον τοίχο από το κάτω σε ύψος 1,10m και κολλάμε την ειδική κίτρινη χαρτοταινία σε μήκος. Στο πάνω μέρος του τοίχου κολλάμε ναύλον ψηλό και στρώνουμε και στο πάτωμα για τυχόν ανεπιθύμητα  πιτσιλίσματα από το χρώμα. Αφού διαλέξουμε την απόχρωση που θέλουμε (προτίμηση moments 5-41-6) αραιώνουμε το πλαστικό (προτιμήστε οικολογικό πλαστικό eco) με νερό και το ρίχνουμε στο μεγάλο δοχείο ψεκασμού W690. Αρχίζουμε λοιπόν να ψεκάζουμε από πάνω προς τα κάτω για να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα Όταν τελειώσουμε την βαφή ξεχαρτώνουμε.

  

Για τα έπιπλα και τις πόρτες που τα έχετε βαρεθεί μεταμορφώστε τα διαλέγοντας μια απόχρωση ανοιχτή (προτίμηση moments 5-15-1) χρησιμοποιείστε την σατινέ Aquasatin ριπολίνη νερού αραιώστε με νερό ρίξτε την  στο μικρό δοχείο ψεκασμοί W690. Αφού αποχαρτάρουμε ελαφρώς την επιφάνεια περνάμε δυο χέρια το χρώμα και τέλος.

Διαλέξτε μικρά αντικείμενα και στολίστε με ταιριαστά αξεσουάρ και χρωματικές αντιστοιχίσεις. Αυτά ίσως περιλαμβάνουν μια  γούνα ένα χρωματιστό μαξιλάρι, παλιές ξύλινες κορνίζες στον τοίχο ενδεχόμενος βαμμένες με chalk paint για τεχνική αναπαλαίωση ως και ράφια και ίσως μερικά φυτά. 

 

Πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα είναι μια απόλυτη επιτυχία!

   



πηγή υλικού:https://www.wagner-group.com/en/


ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

Χαρτοταινία: δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας, κατάλληλη για βαφές, με αντοχή στις υπεριώδεις ακτινοβολίες για εξωτερική χρήση, προσφέρει τέλειες γραμμές διαχωρισμού χρώματος, εξαιρετική προσαρμοστικότητα και σε καμπύλες επιφάνειες.

Νάυλον προστασίας: προσφέρει προστασία από τις βαφές την σκόνη και την υγρασία. .

Χρώμα: οικολογικό πλαστικό eco πολυτελείας  είναι άοσμο κατά την εφαρμογή του και δεν περιέχει αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες όπως αρωματικούς υδρογονάνθρακες, βαρέα μέταλλα ή ελεύθερη φορμαλδεΰδη.

Ριπολίνη νερού σατινέ Aquasatin υψηλής ποιότητας υδατοδιαλυτό χρώμα, είναι άοσμο, ιδανικό προϊόν για εσωτερική χρήση. Η πολυουρεθανική του σύνθεση δίνει άριστα αποτελέσματα ακόμα και σε εξωτερικές επιφάνειες.


Καλή επιτυχία!


Δείτε ακόμα:

- Πως να μετατρέψετε μια ρόδα ποδηλάτου σε Ρολόι Τοίχου.

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! Βάψιμο μεταλλικών καγκέλων