Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Αστάρι σπρέι για χρώμα κιμωλίας Imprimacio primer 400ml

Αστάρι Imprimacio primer
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1300 πόντοι

Aστάρι για χρώμα κιμωλίας γενικής χρήσης σε σπρέι με υψηλή καλυπτικότητα και υψηλή πρόσφυση σε ξύλο, μεταλλικές επιφάνειες, άκαμπτα πλαστικά, μελαμίνη, φορμάικα, κλπ. Imprimacio primer της σειράς Pinty Plus 

7.80 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το Imprimacio primer είναι ένα αστάρι που προετοιμάζει οποιαδήποτε επιφάνεια που θέλετε να βάψετε με χρώμα κιμωλίας. Παρέχει αγκύρωση και αποτρέπει τη διάβρωση σε μεταλλικές επιφάνειες. Κάνει την σφραγίσει απαραίτητη για να βάψετε άφοβα με Pintyplus Paint Chalk σε οποιαδήποτε πορώδη επιφάνεια  Με τη σειρά του, καλύπτει λεκέδες από σκουριά και ακαθαρσίες. Κατάλληλο για επιφάνειες όπως ξύλο, άκαμπτο πλαστικό, μελαμίνη, forummica, μέταλλο κλπ. Λειτουργεί επίσης ως πορώδες ασταρι σε ξύλο, γύψο, τερακότα ή οποιαδήποτε άλλη πορώδη επιφάνεια. . 

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Aπόδοδη - κάλυψη 1,4 - 1,6 m2

Χρόνος στεγνώματος 1 ώρα

Ξαναβάφεται πριν από 1 ώρα ή μετά από 24 ώρες

Ματ φινίρισμα

Λευκό χρώμα

Οδηγίες χρήσης του PRIMER SPRAY:

Πριν εφαρμόσετε το αστάρι γενικής χρήσης φροντίστε η επιφάνεια να είναι καθαρή, στεγνή και απαλλαγμένη από τυχόν ξένες ουσίες.

Κουνήστε το δοχείο σθεναρά για 1 λεπτό αφού ακούσετε τις μπάλες ανάμειξη. Ψεκάστε από απόσταση 25/30 cm. ένα λεπτό και γρήγορη στρώμα, πρώτα οριζόντια και στη συνέχεια κάθετα, αφήνοντας λίγα λεπτά για να στεγνώσει μεταξύ των στρωμάτων. Είναι καλύτερα να εφαρμόσετε δύο λεπτά στρώματα αντί ένα παχύ στρώμα, ώστε να επιτευχθεί μια ομοιόμορφη κάλυψη και χωρίς σταλαγματιές. Μόλις η εφαρμογή έχει ολοκληρωθεί αντιστρέψει το δοχείο και πιέστε το ακροφύσιο μέχρι να έρθει μόνο αέριο έξω, προκειμένου να αποφευχθεί το φράξιμο του ακροφυσίου.

Μην το χρησιμοποιείτε σε συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το ηλεκτρικό ρεύμα και χρησιμοποιήστε το μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους.Brands:
Pintyplus Spray

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε