Καιρός για αδιάβροχο...λύσεις για προστασία στο λεπτό!

05/11/2019
kairos gia adiavroxo-liseis kai prostasia sto lepto

Το αδιάβροχο είναι ο υπέρτατος σύμμαχος στις καθημερινές εργασίες! 

Τα αδιάβροχα παρέχουν την απόλυτη προστασία στην διεκπεραίωση των δύσκολων καθημερινών εργασιών σε εξωτερικούς χώρους. Αντιμετώπισε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και διευκόλυνε τις αγροτικές σου εργασίες, τις εργασίες σε βιομηχανικούς χώρους που χρειάζεται να βρίσκεσαι εσωτερικά και εξωτερικά των εγκαταστάσεων, σε μεταφορικές εργασίες με μηχανή ή με φορτηγό.

Διάβασε παρακάτω για να βρεις  την λύση που θα κάνει την εργασία σου εύκολη...

Βάλε αδιάβροχο! Η εργασία που κάνεις σε εξωτερικούς χώρους εκτεθειμένος στην υγρασία και το νερό της βροχής επιτάσσει την ανάγκη για προστασία με αδιάβροχο για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή δραστηριοτήτων και της προσωπικής σου υγείας, για αυτό μην το αμελείς! 

Ήρθε ο καιρός για έξυπνες αγορές που θα σας «ξελασπώσει» σε πολλές περιπτώσεις από την βροχή και θα σας κρατήσει στεγνούς και καθαρούς για την υπόλοιπη ημέρα, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάτε μαζί σας έξτρα αλλαξιά. 

Κοιτάς έξω από το παράθυρο καθώς ετοιμάζεσαι να βγεις από το σπίτι και ο ουρανός είναι έτοιμος για βροχή…μόλις συνειδητοποίησες τι λείπει από την γκαρνταρόμπα σου…το αδιάβροχο

 

Έφτασε η στιγμή που θα βγεις στην βροχή για εργασία, εκδρομή, βόλτα, πεζοπορία, αναρρίχηση. Έχεις γεμίσει το σάκο σου με τα απαραίτητα, νερό, φαγητό, φακό, ένα τζάκετ, ή μια ζακέτα με επένδυση μήπως και κάνει παραπάνω κρύο από αυτό που υπολόγιζες, δυο ζευγάρια κάλτσες, κινητό, γυαλιά και είσαι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις. Όμως ο καιρός είναι απρόβλεπτος και εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται…”λες να βρέξει;” 

Εργασία σε εξωτερικό χώρο χωρίς αδιάβροχο δεν γίνεται

Για εσάς που βρίσκεστε συνεχώς στο δρόμο ή εργάζεστε σε εξωτερικό χώρο, το αδιάβροχο είναι μια επιλογή που είναι απαραίτητη.

Στη μηχανή ειδικά αν είσαι ντελιβεράς, κάνεις μεταφορές ή διάφορες δουλειές που απαιτούν μοτοσικλέτα, τότε η λύση είναι αδιάβροχο για το σώμα και αδιάβροχες μπότες με μεγάλη αντοχή στο κρύο η οποίες είναι πολύ ζεστές και επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει χωρίς αυτό να ιδρώνει! Παράδειγμα αδιάβροχης μπότας με γούνινη επένδυση είναι η Lautaret της εταιρείας Delta Plus.

 

Για εξωτερική εργασία ή ακόμα και για απλές δραστηριότητες όπως το να βγάζεις το σκύλο βόλτα χρειάζεσαι ένα αδιάβροχο, ένα παράδειγμα είναι η αδιάβροχη Καμπαρντίνα με κουκούλα Galaxy Rain η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο δίνοντας σου ελευθερία κινήσεων χωρίς να κρατάς ομπρέλα για την διεκπεραίωση άλλων εργασιών.

Εφόσον θα χρησιμοποιείς το αδιάβροχο σου για outdoors δραστηριότητες, πρέπει να τσεκάρεις αν αυτό που σκέφτεσαι να αγοράσεις, έχει κολλητές ραφές, μανίκια με λάστιχο και κουκούλα. Παράδειγμα είναι αυτό το αδιάβροχο κοστούμι με κουκούλα Galaxy Rain.

Εξωτερικές δραστηριότητες που απαιτούν έξτρα προστασία

Για active δραστηριότητες στο δάσος ή στο βουνό θα χρειαστείτε σίγουρα ένα μποτάκι με σύστημα στήριξης  του αστραγάλου και αδιάβροχη φόδρα αναπνεόμενη για να μην ιδρώνει το πόδι για να μην καταλήξεις να στάζεις στον ιδρώτα προτείνουμε το δερμάτινο αδιάβροχο μποτάκι F&T AQUA με αδιάβροχη φόδρα και μεγάλη αναπνευσιμότητα για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

 

Καλό το τζακούζι και η βουτιές σε εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, αλλά σίγουρα δεν είχες αυτό στο μυαλό σου όταν ξεκίνησες για μια περιπέτεια στο βουνό. 

Σίγουρα αν έχει παραπάνω κρύο ή ζεσταθείς απότομα από τις εξωτερικές δραστηριότητες, ανεβαίνοντας ένα βουνό με γρήγορο βηματισμό και θέλεις να βγάλεις το μπουφάν σου καλό είναι να έχεις πάντα από κάτω μια ζακέτα με επένδυση που θα σου δώσει την έξτρα ζέστη που χρειάζεσαι χωρίς να κρυώσεις έχοντας κερδίσει την έξτρα επίστρωση που θα σου χαρίσει ζεστασιά και προστασία.


Για την συγκεκριμένη περίπτωση και όχι μόνο προτείνουμε την πλεκτή ζακέτα με ψηλό γιακά Beaver της Delta Plus από πλεκτό ελαστικό, ελαφρύ και απαλό ύφασμα. Διαθέτει φερμουάρ, ψηλό γιακά και 4 τσέπες για όλα τα γκάτζετ σας.

Τέλος,  αν θέλεις στα γρήγορα να κάνεις την δουλειά σου φρόντισε να προμηθευτείς το κατάλληλο σπρέι που μπορείς να βάλεις στο σακίδιο ή στο αυτοκίνητο σου το σπρέι αδιαβροχοποίησης μακράς διάρκειας της Wiko μια τέλεια επιλογή για την στεγανοποίηση παπουτσιών, των υφασμάτων και των δερμάτινων επιφανειών επιτρέποντάς τους να αναπνέουν αυξάνοντας την διάρκεια ζωής. ζακέτα για προστασία από το κρύο

 

δείτε περισσότερες ιδέες από το blog μας:


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Δείτε ακόμα:

Top 10 Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε το σαράκι.

Συμβουλές για την μείωση των εξόδων θέρμανσης έως 20%.