Σπρέι αδιαβροχοποίησης μακράς διάρκειας Wiko 400ml

4.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι αδιαβροχοποίησης υφασμάτων και δέρματος, προσφέρει μακροχρόνια προστασία από λεκέδες, ρύπους και έλαια και λίπη. Αυξάνει την διάρκεια ζωής των υφασμάτων επιτρέποντάς τους να αναπνέουν.

Τιμή σε πόντους: 750 πόντοι
300404 Wiko
Σε Απόθεμα
+

Στεγανωτικό σπρέι αδιαβροχοποίησης Wiko προστατεύει υφάσματα και δέρμα από λεκέδες, ρύπους και έλαια και λίπη. Χάρη στην προηγμένη, υδροαποθητική, σύνθεσή του αδιαβροχοποιεί τα υφάσματα διατηρώντας τα μαλακά, αποτρέποντας την εμφάνιση μούχλας.

Το σπρέι αδιαβροχοποίησης Wiko είναι η τέλεια επιλογή για την στεγανοποίηση παπουτσιών, αυξάνει την διάρκεια ζωής των υφασμάτων και των δερμάτινων επιφανειών επιτρέποντάς τους να αναπνέουν. 


Εφαρμογή:
• Καμβά, Τέντες και ομπρέλες
• Υφαντουργία, υφάσματα, δερμάτινα και παπούτσια
Δεν είναι κατάλληλο για σουέτΠεριέχει ισοπροπυλική αλκοόλη. Προσοχή! Παρακαλώ σημειώστε αυστηρά : Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην υγεία από την εισπνοή! χρησιμοποιείτε μόνο σε εξωτερικούς χώρους ή με καλό εξαερισμό! Ψεκάζετε για λίγα δευτερόλεπτα! Μεγάλη επιφάνεια δέρματος και υφαντουργικά είδη πρέπει να ψεκάζονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους και καλά αεριζόμενους! Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά! Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: μπορεί να σπάσει αν θερμανθεί. Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, καυτές επιφάνειες, σπίθες, εύφλεκτες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Απαγορεύεται το κάπνισμα. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Χρησιμοποιείτε μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / προστατευτικά ενδύματα /γυαλιά ματιών. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να το κάνουμε. Συνεχίστε να ξεπλένετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ έκθεσης ή αδιαθεσίας: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό / παθολόγο. Προστατέψτε από το φως του ήλιου. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες άνω των 50 ° C / 122 ° F. Απορρίψτε τα περιεχόμενα / δοχείο σε κάδο συλλογής ειδικών αποβλήτων.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική