Ιδανικά gadgets της τελευταίας στιγμής!

03/08/2021

Είτε είστε κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής είτε όχι, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το τέλειο gadget, για την εξόρμηση σας.

Gadget #1

Αν θέλετε να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από την κατοχή σας ένα άνετο πολυεργαλείο που θα σας βοηθήσει να είστε έτοιμοι για οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός. Ένα πολυεργαλείο είναι χρήσιμο στο αυτοκίνητο, το κάμπινγκ, την θάλασσα και για οποιαδήποτε εργασία προκύψει είναι πάντα στη τσέπη σας.

 

Gadget #2

Οι εξορμήσεις σε άγνωστα και όμορφα μέρη είναι πάντα ωραίες αλλά αν τυχόν σας προφτάσει η νύχτα πρέπει να σας βρει προετοιμασμένους με ένα από τα πιο βασικά εργαλεία και αυτό είναι σίγουρα ένα φωτιστικό ιδανικό για εξωτερικές δραστηριότητες με φακό Led για δυνατό φως και ρύθμιση έντασης για να μπορείτε να απολαύσετε και ήρεμες στιγμές στις νυχτερινές σας εξορμήσεις.

 

Gadget #3

Πόσες φορές  σας έχει συμβεί σε καλοκαιρινή σας εξόρμηση με τα παιδιά στην παραλία και όχι μόνο να τρυπήσει το φουσκωτό σας σκάφος με αποτέλεσμα να σας χαλάσει την έξοδο στην παραλία ή μια ήσυχη βόλτα στην θάλασσα. Η λύση είναι εύκολη και γρήγορη με υγρό μπάλωμα για φουσκωτά, στρώματα θαλάσσης, πλαστικές πισίνες ακόμη και για σκηνές κάμπινγκ.

 

Gadget #4

Η άβολη στιγμή που ίσως οι περισσότεροι έχουμε ζήσει είναι να παθαίνεις λάστιχο ενώ γυρνάς μετά από μια εξουθενωτική μέρα στην παραλία και το μόνο που σκέφτεσαι είναι να γυρίσεις να κάνεις μπάνιο και να αράξεις. Τότε σίγουρα εκείνη την στιγμή θα ευχόσουν να είχες ένα σπρέι που επιδιορθώνει το σκασμένο ελαστικό το φουσκώνει και κλείνει μικρού διαμέτρου τρύπες.Tουλάχιστον τώρα μπορείς να το προμηθευτείς πριν ξεκινήσεις για να είσαι πάντα έτοιμος.

 

Gadget #5

Όπως είπαμε και παραπάνω οι εξορμήσεις και ειδικά οι νυχτερινές απαιτούν να έχεις πάνω σου ένα φακό χειρός με δυνατό led και αντοχή στις πτώσεις που να χωράει στην τσέπη σου. Έτσι ανά πάσα στιγμή όπου σταθείς και όπου βρεθείς να έχεις φως.

 

Gadget #6

Σημαντικό gadget για τις εξορμήσεις σας και προστάτης σας από τις ηλιακές ακτινοβολίες είναι τα σκίαστρα, για να έχετε σκιά οπουδήποτε θέλετε να σταματήσετε για να θαυμάσετε ένα τοπίο ή να φτιάξετε το δικό σας καταφύγιο μέσα στο δάσος με σκηνές κάμπινγκ, δεν πρέπει να λείπει από το σακίδιο σας. Όταν επιστρέψετε στο σπίτι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στον κήπο σας ή το μπαλκόνι σας.

 

Gadget #7

Τι πιο ιδανικό από το να απολαμβάνεις κρύο νερό και να διατηρείς την προμήθειες σου δροσερές στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στην φύση. Φυσικά δεν μιλάμε για κάτι άλλο από τα αγαπημένα μας φορητά ψυγεία που μας έχουν βγάλει από την δύσκολη θέση πολλές φορές. Πρακτικά σε χώρο και ιδανικά για χρήση στην θάλασσα ή στο camping.

 

Gadget #8

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό gadget για την υγεία μας στις εξωτερικές μας δραστηριότητες είναι τα καθαριστικά σε σπρέι με 70% ισοπροπυλική αλκοόλη για να απολυμαίνουμε κάθε επιφάνεια όπως το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας, τις ηλεκτρονικές μας συσκευές, διάφορα εργαλεία, τα κλειδιά μας και οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε να απολυμάνουμε για να προστατευτούμε. Επίσης υπάρχει ακόμα μια επιλογή για εσάς που ανησυχείτε πως θα κουβαλάτε ένα μεγάλο σπρέι υπάρχει και σε τσέπης για εύκολη πρόσβαση.

 


Δείτε ακόμα:

- Αφήστε το αποτύπωμα σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

- Χρώμα ανακαίνισης κουζίνας και μπάνιου!