Χρώμα ανακαίνισης κουζίνας και μπάνιου!

06/02/2021

Ανακαίνιση με χρώματα Diy γρήγορα και αποτελεσματικά!

Σίγουρα κάθε φορά που έμπαινες στην κουζίνα, αναρωτιόσουν πως θα ήταν αν άλλαζες αυτό το καφέ χρώμα σε κάτι άλλο που να σου φτιάχνει την διάθεση και να γεμίζει με ενέργεια της μαγειρικές σου ικανότητες και πολύ απλά να απολαμβάνεις με την οικογένεια σου ή τους φίλους σου, ένα υπέροχο μεσημεριανό φαγητό!

Η απάντηση στο ερώτημα είναι εύκολη, υπάρχει τρόπος να ανακαινίσεις μόνος την κουζίνα και το μπάνιο γρήγορα, εύκολα και οικονομικά χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείς σε κάποιον επαγγελματία.

Δεν είναι υπέροχο; Αναμφισβήτητα είναι, για αυτό και σου προτείνουμε να γνωρίσεις τα χρώματα ανακαίνισης για την κουζίνα και το μπάνιο που θα κάνουν την επιλογή της ανανέωσης παιχνιδάκι.

Μια όμορφη εμφάνιση στους χώρους που ζεις και βρίσκεσε καθημερνά είναι αναγκαία και σίγουρα στο τέλος θα σε αποζημιώσει!


Για χρώμα ανακαίνισης κουζίνας δείτε εδώ & Για βερνίκι προστασίας δείτε εδώ

Δώστε χρώμα στην κουζίνα και το μπάνιο σας με diy πινελιές!

Επιτέλους υπάρχει το χρώμα που σου επιτρέπει να βάψεις ντουλάπια κουζίνας, οικιακές συσκευές, πάγκους εργασίας, τοίχους και πλακάκια, καλοριφέρ και θερμοπομπούς, πλέον μπορείτε να απαλλαγείτε από την παλιά και φθαρμένη όψη των ντουλαπιών και να δώσετε ζωή στα πλακάκια φτιάχνοντας υπέροχους χρωματικούς συνδυασμούς. Τέλειωσε με βερνίκι για να προστατεύσετε τις κατασκευές σου.


Το ίδιο μπορείς να πετύχεις και στο μπάνιο σου, βάφοντας τον τοίχο τα πλακάκια και τα έπιπλα. Μην ανησυχείς για την διεργασία, φρόντισε να έχεις καθαρίσει καλά τις επιφάνειες πριν βάψεις, εφάρμοσε το χρώμα απευθείας, δεν χρειάζεσαι αστάρι, για να τελειώσεις χωρίς πολύ κόπο και χρόνο.


Για χρώμα ανακαίνισης μπάνιου δείτε εδώ 

Παίξτε ελεύθερα χωρίς κανόνες!

Όλα αυτά γρήγορα και αποτελεσματικά για μια ανακαίνιση που θα απολαμβάνεις για πολύ καιρό. Είτε πρόκειται για μεγάλο έργο ή μικρό η ανάγκη για να μεταμορφώσεις τον χώρο πρόκειται να προσθέσει ποιότητα στην καθημερινότητα σου!


Επέλεξε μια ενιαία απόχρωση ή και διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς. Παίξε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Είναι το δικό σας έργο και είναι μοναδικό!


Προτίμησε χρώματα νερού, δεν μυρίζουν, δεν περιέχουν επικίνδυνα χημικά, δεν χρειάζονται αραίωμα και εφαρμόζονται απευθείας πάνω στις επιφάνειες. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα διάφορα υλικά που βρίσκονται στο μπάνιο ή την κουζίνα, μπορείς να βάψεις ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες, πανεύκολα.

Εμπνευστείτε και ανακαινίστε τον χώρο σας, έξυπνα, γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα!

Καλή επιτυχία!


Δείτε ακόμα:

- Δημιουργίες με σχοινί και χρώμα κιμωλίας!

- Ανανέωση σαλονιού σε vintage style! με πιστόλι βαφής!