Αποχυμωτής ροδιού.Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τον αποκτήσετε....

23/10/2020
αποχυμωτης ροδιου και εσπεριδοειδών

Μην ψάχνετε άλλο τον τρόπο για να απολαύσετε τον ευεργετικό χυμό από τα ρόδια και τα εσπεριδοειδή!

Ο αποχυμωτής στίφτης ροδιού και εσπεριδοειδών είναι εδώ για να σας χαρίσει υπέροχους δροσερούς χυμούς και να γεμίσει με πλούσια θρεπτικά συστατικά τον οργανισμό σας για να λάμπετε στην καθημερινότητα σας.

Κερδίστε χρήματα και απολαύστε τους δικούς σας χυμούς στο σπίτι χωρίς περιττά έξοδα, με την συλλογή του χυμού να γίνεται χωρίς τα κουκούτσια και τις φλούδες τους, θα απολαμβάνετε τον χυμό ροδιού ένα από τα κορυφαία φρούτα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μεγάλη θρεπτική αξία.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο χυμός ροδιού μπορείτε να φτιάξετε φυσικό χυμό και από αλλά εσπεριδοειδή όπως λάιμ, μανταρίνια, grapefruit, πορτοκάλια, λεμόνια

 

Οικιακή χρήση

H πρέσα ροδιού και εσπεριδοειδών Diamond είναι η κατάλληλη επιλογή για οικιακή χρήση. Είναι χειροκίνητος με εργονομική λαβή για να ασκείτε η μέγιστη  πίεση ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αποχύμωση. 

Ο στίφτης ροδιού θα σας βοηθήσει να απολαμβάνετε φυσικούς χυμούς, εύκολα και γρήγορα, διαθέτει υποδοχή για το φρούτο επιλογής και ποτήρι με ανοξείδωτα εξαρτήματα.

Δείτε το προϊόν για οικιακή χρήση εδώ.

Δείτε το προϊόν για οικιακή & επαγγελματική χρήση εδώ.

Δείτε το προϊόν για οικιακή & επαγγελματική χρήση εδώ.

Επαγγελματική χρήση

Μία λύση για την κουζίνα που ήδη έχει κερδίσει την καρδιά των καταναλωτών και όχι μόνο καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματική χρήση σε επιχειρήσεις καφεστίασης, μπαρ, ξενοδοχεία.

Η κατασκευή της είναι στιβαρή και κατατάσσεται στις πρέσες βαρέως τύπου με ένα πολύ σταθερό σκελετό με μεγάλη σταθερότητα και ασφάλεια.

Δείτε το προϊόν για επαγγελματική χρήση εδώ.

Διαδικασία αποχύμωσης

Κόβουμε το ρόδι στην μέση τοποθετούμε με την μαλακή πλευρά προς τα κάτω στην υποδοχή για το φρούτο, χρησιμοποιούμε την εργονομική λαβή ασκούμε πίεση και συλλέγουμε τον χυμό από το ποτήρι.

Πρόταση συνδυασμού φρούτων

Αντιγήρανση: Ανανάς + καρότο + πορτοκάλι + ρόδι

Ταλαιπωρημένο δέρμα: Βατόμουρα + καρπούζι + πορτοκάλι + ρόδι

Ο χυμός ροδιού συμβάλλει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μειώνει βλάβες του DNA. Προστατεύει την καρδιά, ενισχύει το δέρμα καθώς διαθέτει και αντιγηραντικές ιδιότητες.

 

Για μια ισορροπημένη διατροφή, βάλτε στην διατροφή σας φρούτα και λαχανικά για να προστατεύσετε και να ενισχύσετε την άμυνα του οργανισμού σας.

Φροντίδα & χρήση

Αφαιρέστε την πρέσα ροδιού με ιδιαίτερη προσοχή από την συσκευασία και καθαρίστε τα εξαρτήματα της. Προσοχή πλένουμε τα εξαρτήματα της πριν την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση.


Δείτε ακόμα:

- Διακοσμήστε δημιουργικά στο σπίτι!

- Ανανέωση σαλονιού σε vintage style! με πιστόλι βαφής!