Αποχυμωτής στίφτης Ροδιού και εσπεριδοειδών Diamond

47.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Ο αποχυμωτής ροδιού Diamond για οικιακή χρήση διαθέτει υποδοχή για το φρούτο επιλογής και το ποτήρι με ανοξείδωτα εξαρτήματα είναι χειροκίνητος με εργονομική λαβή και χαρακτηρίζεται για την στιβαρότητα της ως κατασκευή με μεγάλη σταθερότητα

Τιμή σε πόντους: 7833 πόντοι
Αποχυμωτής Ροδιού Diamond
Σε Απόθεμα
+

Πρέσα ροδιού για οικιακή χρήση. Ο αποχυμωτής ροδιού Diamond διαθέτει υποδοχή για το φρούτο επιλογής και το ποτήρι με ανοξείδωτα εξαρτήματα.

Ο Στίφτης ροδιού είναι χειροκίνητος και χάρη στην εργονομική λαβή ασκείτε μεγάλη πίεση και η πρέσα πιέζει στο μέγιστο πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή αποχύμωση και αποτελεί την ιδανική επιλογή παρέχοντας μοναδική ευκολία στο στύψιμο ροδιών και εσπεριδοειδών.

Η συλλογή του χυμού ολοκληρώνετε χωρίς τα κουκούτσια και τις φλούδες τους και διακρίνεται ιδιαίτερα λόγω της θρεπτικής του αξίας, καθώς το ρόδι ταξινομείται ανάμεσα σε κάποιες από τις πιο κορυφαίες αντιοξειδωτικές τροφές.

Ο χυμός ροδιού περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών στο σπίτι καθώς προτιμάτε και σε επιχειρήσεις καφεστίασης.

Επίσης χρησιμοποιείται και για την συλλογή χυμού εσπεριδοειδών όπως πορτοκάλια, λεμόνια, λάιμ, μανταρίνια, grapefruit.

Η πρέσα - στίφτης έχει κερδίσει την θέση της στην αγορά και τα σχόλια τα οποία έχει αποσπάσει είναι πέρα από θετικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Κατατάσσεται στις πρέσες βαρέως τύπου καθότι διαθέτει ένα πολύ σταθερό σκελετό.

Χαρακτηρίζεται για την στιβαρότητα της ως κατασκευή με μεγάλη σταθερότητα και ασφάλεια.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βάρος: 6,5kg
Διαστάσεις: 18x28x40 εκατοστά

Διαστάσεις κυπελλου: 12,5 εκ

Πίεση χεριού: 230kg

Υλικό: Μαντέμι

Χώρα κατασκευής: Τουρκία