Αποχυμωτής στίφτης Ροδιού και εσπεριδοειδών Classic

84.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Ο αποχυμωτής ροδιού Classic για οικιακή ή επαγγελματική χρήση διαθέτει υποδοχή για το φρούτο επιλογής και το ποτήρι με ανοξείδωτα εξαρτήματα είναι χειροκίνητος με εργονομική λαβή και χαρακτηρίζεται για την στιβαρότητα της ως κατασκευή με μεγάλη σταθερότητα

Τιμή σε πόντους: 13999 πόντοι
Αποχυμωτής Ροδιού Classic
Σε Απόθεμα
+

Πρέσα ροδιού για επαγγελματική χρήση ή οικιακή. Ο αποχυμωτής ροδιού Classic διαθέτει υποδοχή για το φρούτο επιλογής και το ποτήρι με ανοξείδωτα εξαρτήματα.

Ο Στίφτης ροδιού είναι χειροκίνητος και χάρη στην εργονομική λαβή ασκείτε μεγάλη πίεση και η πρέσα πιέζει στο μέγιστο πετυχαίνοντας την καλύτερη δυνατή αποχύμωση και αποτελεί την ιδανική επιλογή παρέχοντας μοναδική ευκολία στο στύψιμο ροδιών και εσπεριδοειδών.

Η συλλογή του χυμού ολοκληρώνετε χωρίς τα κουκούτσια και τις φλούδες τους και διακρίνεται ιδιαίτερα λόγω της θρεπτικής του αξίας, καθώς το ρόδι ταξινομείται ανάμεσα σε κάποιες από τις πιο κορυφαίες αντιοξειδωτικές τροφές.

Ο χυμός ροδιού περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση των καταναλωτών στο σπίτι και σε επιχειρήσεις καφεστίασης.

Επίσης χρησιμοποιείται και για την συλλογή χυμού εσπεριδοειδών όπως πορτοκάλια, λεμόνια, λάιμ, μανταρίνια, grapefruit.

Η πρέσα - στίφτης έχει κερδίσει την θέση της στην αγορά και τα σχόλια τα οποία έχει αποσπάσει είναι πέρα από θετικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση

Κατατάσσεται στις πρέσες βαρέως τύπου καθότι διαθέτει ένα πολύ σταθερό σκελετό.

Χαρακτηρίζεται για την στιβαρότητα της ως κατασκευή με μεγάλη σταθερότητα και ασφάλεια.


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Βάρος: 4,7kg
Διαστάσεις κουτιού: 49x50x40 εκατοστά
Χώρα κατασκευής: Τουρκία