Meguiar's

Meguiar's - Surface care product

www.meguiars.com

H Meguiar's υδρίθηκε το 1901 στις ΗΠΑ και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες προϊόντων επιφανειακής φροντίδας αυτοκινήτου, στον κόσμο, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα για σχεδόν κάθε είδους επιφάνεια. Στην γκάμα της θα βρείτε καθαριστικά, αλοιφές γυαλίσματος, κεριά, εργαλεία, για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου.

194.00 
Αλοιφή με υψηλό βαθμός κοπής και υψηλή γυαλάδα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της επαγγελματικής αλοιφής Meguair's Χρήση για έκκεντρο και περιστροφικό αλοιφαδόρο. Γρήγορη αφαίρεση γραμμών με τα αποτελέσματα να είναι εκθαμβωτικά με ένα γυάλισμα ανάλογο ενός εκθεσιακού αυτοκινήτου. 
232.00 
Η εξαιρετικά γρήγορη κοπή της επαγγελματικής χοντρής αλοιφής για περιστροφικό αλοιφαδόρο απομακρύνει τις γρατζουνιές με αξιόπιστη αφαίρεση γραμμών λείανσης, με μικρο-λειαντική τεχνολογία αφήνει το καλύτερο φινίρισμα στην κατηγορία του.
172.20 
Professional Ultra Pro Finishing ασφαλής σε όλα τα γυαλιστερά χρώματα, και αποτελεσματική για γυάλισμα με το χέρι ή αλοιφαδόρο.  Ιδανική για την προετοιμασία της βαφής εξαιρετική στιλπνότητα ακόμα και σε σκούρα & ευαίσθητα χρώματα. 
17.60 
Meguiar's G192315 γυαλιστικό σπρέι  επίστρωσης π ροστατεύει τα ελαστικά από ρωγμές και ξεθώριασμα, με συνθετικά πολυμερή για γυαλάδα μεγάλης διάρκειας
18.97 
Gold Class Premium Quik Detailer της Meguiar είναι τέλειο για γρήγορη και απαλή αφαίρεση ελαφριάς σκόνης, δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων φρέσκων ρύπων. για διατήρηση βαθιάς, πλούσιας λάμψης στο χρώμα σας.
21.00 
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ !! Meguiar's Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep G220416 κ αθαρίζει & γυαλίζει: Αφαιρεί τα ελαττώματα της βαφής και ενισχύει τη γυαλάδα και τη λάμψη ταυτόχρονα
37.00 
Υγρό κερί εύκολο στη χρήση: το κερί γλιστράει και σκουπίζεται χωρίς κόπο, αφήνοντας ένα λείο φινίρισμα χωρίς υπολείμματα πούδρας.Τεχνολογία υδροφοβικού πολυμερούς που παρέχει αμείλικτη σφαιροποίηση νερού και προστασία από την οξείδωση, τη διάβρωση, τις ακτίνες UV
34.00 
Επαγγελματικό καθαριστικό δερμάτινων επιφανειών απομακρύνει δύσκολους & επίμονους λεκέδες με ελάχιστο κόπο.
42.50 
Pro Hybrid Ceramic Sealant M2716  σε υγρή μορφή από την Meguiar's για προστασία και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας.
106.00 
D17001 Meguiar's ε παγγελματικό υπεργαλάκτωμα για  όλες τις εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις, πλαστικές, βινυλικές και ελαστικές επιφάνειες,  για γυάλισμα και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. 
67.00 
Επαγγελματικό γυαλιστικο υγρό χωρίς σιλικόνη για πλαστικά & λάστιχα Meguiar's για πλούσια γυαλιστερή λάμψη σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες από καουτσούκ και πλαστικό. 
43.00 
Η καλύτερη προστασία για το σκάφος σας Marine Wax M6332 προστατεύει από τη φθορά και από την υπεριώδη ακτινοβολία , εμπλουτίζει εξαιρετικά το χρώμα και τη γυαλάδα ενώ αναδεικνύει τον πλήρη πλούτο της επιφάνειας του σκάφους
51.00 
Επαγγελματική χοντρή αλοιφή σκαφών με σύνθεση RV/Marine προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη κοπής αφαιρεί γρατσουνιές λείανσης και έντονη οξείδωση χωρίς να τρίβει το φινίρισμα όπως οι συμβατικές αλοιφές
14.50 
G2016 Convertible Top Cleaner Meguiar's εγγυημένα ασφαλής και αποτελεσματικός καθαρισμός χωρίς να ξηραίνει, σε όλες τις κουκούλες καμπριολέ από καραβόπανο, ύφασμα, μοχαίρ, βινύλιο.
21.00 
Υψηλής ποιότητας πανί με μικροΐνες για την εφαρμογή και το σκούπισμα γυαλιστικών αλοιφών, κεριών, καθαριστικών και άλλα προϊόντα. Απαλό για όλα τα είδη των επιφανειών. Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.
180.79 
Τεχνολογία μικρολειαντικών κόκκων η επαγγελματική αλοιφή Detailer DΑ Microfiber Correction Compound της Meguairs αφαιρεί γρήγορα γρατζουνιές, δεν πασαλείφει, χωρίς πιτσιλιές, εξαλείφει βροχή, «αράχνες» ή ολογράμματα και άλλες ελαφριές ως μέτριες ατέλειες , και αφήνει υψηλής στιλπνότητας αποτέλεσμα.
92.40 
Hybrid Paint Kit αέτ υβριδικής επίστρωσησ βαφής μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη μιας κεραμικής επίστρωσης χωρίς το υψηλό κόστος!  Έως 1 έτος + προστασία βαφής με βάση τις εργαστηριακές δοκιμές.
31.50 
Wash Wax and Liquid σαμπουάν & κερί  αυτοκινήτου G210256 Meguiar's δύο μοναδικά υγρά σε ένα o τέλειος τρόπος για να καθαρίσετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας ενώ αυξάνετε την προστασία και την πρόσφυση μεταξύ των τακτικών εφαρμογών κεριού
18.60 
Γάντι πλυσίματος αυτοκινήτου Hybrid Wash Glove X21020 γάντι πλυσίματος διπλής όψης που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τα αποτελέσματά σας και την εμπειρία πλύσης με το Meguiar Ceramic Hybrid Wash and Wax
36.16 
Σπρέι αφαίρεσης σιδήρου άχνας "Clay" DRTU200232 της Meguiar απομακρύνει γρήγορα τους ρύπους με βάση το σίδηρο και τις βιομηχανικές καταρροές, ενώ επίσης διαλύει τους ρύπους κάτω από την επιφάνεια, όπως τη σκόνη των σιδηροτροχιών και τα οξείδια του σιδήρου. Αυτή η απολύμανση βοηθά στην...
Show another 20 products
Εύρος Τιμών

 – 

  • 1
  • 232