Βρείτε αποκλειστικά προϊόντα για προστασία του αυτοκινήτου σας με κερί.

20.50 
Meguiar's Υγρό Γυαλίσματος για Αμάξωμα 450ml
47.28 
Υδροφοβικό υγρό κερί αυτοκινήτου Ultimate Liquid Wax Meguiar's 473ml G210516 προσφέρει ανθεκτική προστασία με ενισχυμένη αντανακλαστικότητα και εκπληκτικό βάθος στο χρώμα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα σε πλαστικά και λάστιχα. 
55.37 
Η υδροφοβική πάστα κεριού Ultimate Paste Wax της Meguiar's προσφέρει ανθεκτική προστασία με ενισχυμένη αντανακλαστικότητα και εκπληκτικό βάθος στο χρώμα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα σε πλαστικά και λάστιχα. Ιδανικό σε βερνίκια & γυαλιστερά χρώματα.
21.60 
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ !! Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer της Meguiar ανανεώνει, αναζωογονεί και προστατεύει την άβαφη εξωτερική επένδυση γρήγορα και εύκολα.
18.97 
Gold Class Premium Quik Detailer της Meguiar είναι τέλειο για γρήγορη και απαλή αφαίρεση ελαφριάς σκόνης, δακτυλικών αποτυπωμάτων και άλλων φρέσκων ρύπων. για διατήρηση βαθιάς, πλούσιας λάμψης στο χρώμα σας.
21.40 
ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ !! Meguiar's Hybrid Ceramic Pre-Wax Prep G220416 κ αθαρίζει & γυαλίζει: Αφαιρεί τα ελαττώματα της βαφής και ενισχύει τη γυαλάδα και τη λάμψη ταυτόχρονα
42.50 
Pro Hybrid Ceramic Sealant M2716  σε υγρή μορφή από την Meguiar's για προστασία και περιποίηση των επιφανειών του αυτοκινήτου σας. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση στο αμάξωμα του οχήματός σας.
92.40  92.00 
Hybrid Paint Kit αέτ υβριδικής επίστρωσησ βαφής μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη μιας κεραμικής επίστρωσης χωρίς το υψηλό κόστος!  Έως 1 έτος + προστασία βαφής με βάση τις εργαστηριακές δοκιμές.
33.50 
Wash Wax and Liquid σαμπουάν & κερί  αυτοκινήτου G210256 Meguiar's δύο μοναδικά υγρά σε ένα o τέλειος τρόπος για να καθαρίσετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας ενώ αυξάνετε την προστασία και την πρόσφυση μεταξύ των τακτικών εφαρμογών κεριού
22.32 
Το Quik Detailer G201024 Meguiar's είναι ίσως το πιο ραφιναρισμένο και προηγμένο σπρέι τακτικής συντήρησης για εκπληκτικά φινίρισματα. Η Meguiar's προσφέρει ένα επαναστατικό προϊόν που λειτουργεί σαν επαγγελματικό ψεκασμό και ενισχύει την προστασία από κερί.  Το Ultimate Quik...
16.41  15.90 
New Formula Meguiar's G200916 συντηρεί και προστατεύει ανάμεσα στα κανονικά κερώματα
35.27 
Κερί αυτοκινήτου G12711 σε πάστα με αδιάκοπη σταγονοποίηση του νερού , αυξημένη προστασία έναντι σκόνης, και της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας χαρίζει ολοζώντανο χρώμα και εκπληκτική «υγρή» όψη της επιφάνειας
33.70 
Επιδιόρθωση φαναριών αυτοκινήτου σετ κιτ G2960 με προστατευτική αλοιφή φαναριών αυτοκινήτου αποκαθιστά γρήγορα την καθαρότητα Ενισχύει την ορατότητα και ασφάλεια στη νυχτερινή οδήγηση 
34.93 
Η υδροφοβική πάστα κεριού Class Carnauba Plus Paste Wax 311gr της Meguiar's προσφέρει ανθεκτική προστασία με ενισχυμένη αντανακλαστικότητα και εκπληκτικό βάθος στο χρώμα, Δημιουργεί βαθιά, καταπληκτική γυαλάδα. Ιδανική σε βερνίκια & γυαλιστερά χρώματα.
15.40 
Η απάντηση σε όσους αναζητούν μια εύκολη, γρήγορη, βαθιά υγρή όψη σε λίγα μόλις λεπτά. Το Premium Quik Wax G7716 με βάση Carnauba ειναι το αριστούργημα των κεριών. Απλά ψεκάστε στην (υγρή) επιφάνεια, απλώστε το ομοιόμορφα με μια ποιοτική πετσέτα μικροϊνών Meguiar's, και κάντε ένα τελικό πέρασμα με την καθαρή πλευρά της. Απολαύστε το αποτέλεσμα!
47.80 
Το προϊόν αντικαταστάθηκε με το ΝΕΟ Υγρό κερί της Meguiar's Ultimate Liquid Wax G210516
25.30 
Hybrid Ceramic Detailer Προσθέτει στρώση υβριδικής κεραμικής προστασίας με υψηλή υδροφοβίατο. Υβριδικό κεραμικό κερί αυτοκινήτου σε σπρέι της Meguiar's ενισχύει την απώθηση νερού και προστατεύει την βαφή. Ψεκάστε, ξεπλύντε και στεγνώστε! Με προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ), που χρησιμοποιείται στις κεραμικές επιστρώσεις.
Δείτε τα επόμενα 18 Προϊόντα
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 12
  • 92
Κατασκευαστής (1)