Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Υβριδική κεραμική επίστρωση βαφής Hybrid Paint Kit Meguiar's G210300

G210300
92.40 
In stock
Τιμή σε πόντους: 9855 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Hybrid Paint Kit αέτ υβριδικής επίστρωσησ βαφής μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη μιας κεραμικής επίστρωσης χωρίς το υψηλό κόστος!  Έως 1 έτος + προστασία βαφής με βάση τις εργαστηριακές δοκιμές.

Υβριδική επίστρωση βαφής G210300 της Meguiar, ένας άθλος της σύγχρονης χημείας, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών επιστρώσεων κεραμικής βαφής με τα οφέλη της υβριδικής χημείας πολυσιλοξανίου μας. Το αποτέλεσμα? Η ισχυρότερη και πιο ανθεκτική φόρμουλα προστασίας βαφής μέχρι σήμερα.

Απίστευτα εύκολη στην εφαρμογή. Αυτό το προστατευτικό βαφής επαγγελματικής ποιότητας παρέχει πάνω από ένα χρόνο ανθεκτική προστασία βαφής που διαρκεί περισσότερο από τα συμβατικά κεριά και σφραγιστικά. Η τεχνολογία TrueCure Cross-Linking προσφέρει χημική αντοχή, μακροχρόνια ανθεκτικότητα και αφήνει το χρώμα λεία με μια υδρόφοβη δράση του νερού με χάντρες. Στο τέλος, λαμβάνετε προστασία επαγγελματικού επιπέδου με εξαιρετική αντοχή που σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας κεραμικής επίστρωσης χωρίς το υψηλό κόστος.

Εφαρμογή υβριδικής βαφής:

Μην εφαρμόζετε κάτω από 60 ° F. Πλύνετε και στεγνώστε το όχημα. Για καλύτερα αποτελέσματα, απολυμάνετε και διορθώστε τη βαφή, εάν χρειάζεται. Προσθέστε γυαλάδα με ένα γυαλιστικό, εάν θέλετε Αποφύγετε την υγρασία στο όχημα για τουλάχιστον 24 ώρες μετά την εφαρμογή και αποφύγετε χημικά / πλύσιμο για 7 ημέρες έως ότου η επικάλυψη σκληρύνει. Σπρέι M122 Surface Prep σε πάνελ αμέσως. Αφήστε να σταθεί για 1 λεπτό και καθαρίστε με μικροΐνες. Επαναλάβετε ολόκληρο το όχημα. Ψεκάστε την υβριδική επίστρωση βαφής στο απλικατέρ για 3 δευτερόλεπτα για ομοιόμορφη επίστρωση. Τοποθετήστε το επίθεμα με την όψη προς τα κάτω στο χρώμα και απλώστε το με μοτίβο σταυροβελονιάς με 50% επικαλυπτόμενα περάσματα για να εξασφαλίσετε πλήρη και ομοιόμορφη κάλυψη σε ένα τμήμα 2 "x 2". Επαναλάβετε τη διαδικασία για να καλύψετε ένα κομμάτι κάθε φορά. Αφού εφαρμόσετε σε ολόκληρο το πάνελ, αφαιρέστε αμέσως με μια διπλωμένη πετσέτα μικροϊνών κατά το 1/8. Αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις. Γυρίστε σε μια καθαρή πλευρά της πετσέτας για τελικό καθαρισμό. Να εργάζεστε πάντα σε δροσερή / στεγνή επιφάνεια. Δεν συνιστάται για γυαλί ή παράθυρα.

Προετοιμάστε το χρώμα για καλύτερα αποτελέσματα:

Για καλύτερα αποτελέσματα με την υβριδική επίστρωση βαφής της Meguiar, ξεκινήστε με ένα φρεσκοπλυμένο όχημα. Χρησιμοποιείτε πάντα ένα σαπούνι πλυσίματος αυτοκινήτου με ισορροπημένο pH, όπως το σαμπουάν και το μαλακτικό Meguiar Car Wash. Εάν η βαφή είναι τραχιά στην αφή, σημαίνει ότι έχετε προσμίξεις στο επάνω μέρος της βαφής σας. όπως η άχνα , χυμών δέντρων, οι βιομηχανικές κρούσεις, η πίσσα του δρόμου και η βαφή με σπρέι. Το Smooth Surface Clay Kit της Meguiar συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να αφαιρέσετε με ασφάλεια τους ρύπους .

Brands
Meguiar's
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε