Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πετσέτες, σφουγγάρια, κετσέδες και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

8.00 
Meguiar's Applicator Pads Σφουγγάρια Γυαλίσματος για Αμάξωμα 2τμχ
41.00 
Meguiar's X1025 Βούρτσα Πλυσίματος για Ζάντες Αυτοκινήτου
5.90 
Μicrofiber Detailing Pro Feral Πανί με μικροΐνες για την εφαρμογή και το σκούπισμα γυαλιστικών αλοιφών, κεριών, καθαριστικών και άλλα προϊόντα. Απαλό για όλα τα είδη των επιφανειών. Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.
21.00 
Υψηλής ποιότητας πανί με μικροΐνες για την εφαρμογή και το σκούπισμα γυαλιστικών αλοιφών, κεριών, καθαριστικών και άλλα προϊόντα. Απαλό για όλα τα είδη των επιφανειών. Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.
18.60 
Γάντι πλυσίματος αυτοκινήτου Hybrid Wash Glove X21020 γάντι πλυσίματος διπλής όψης που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τα αποτελέσματά σας και την εμπειρία πλύσης με το Meguiar Ceramic Hybrid Wash and Wax
9.04 
Μαλακό αφρώδες σφουγγαράκι για αποτελεσματική εφαρμογή προστατευτικών υλικών σε ελαστικά. Ιδανικό για χρήση σε όλα τα ελαστικά. Εργονομικός σχεδιασμός για ευκολία και ακρίβεια εφαρμογής. Μαλακό αφρώδες σφογγαράκι με πλευρική λαβή για να μην λερώνονται τα χέρια. Προστατευτική θήκη για...
17.60  16.50 
Πετσέτα μικροινών για γυάλισμα μεγάλη και απαλή αφαιρεί γυαλιστικά , κεριά και σπρέυ συντήρησης και καθαρισμού .Με βαθύ δίπλευρο πέλος απορροφά 2 φορές περισσότερο απο τις κλασικές πετσέτες. Η ιδανική πετσέτα σκουπίσματος πάνω σε χρώμα , γυαλί , πλαστικό και χρώμιο για τέλειο αποτέλεσμα εκθεσιακού αυτοκινήτου
11.30  10.60 
Πετσέτα φινιρισματος  από μικρονία Supreme Drying Towel X1906EU για αφαίρεση κεριών & προϊόντων συντήρησης αυτοκινήτου
21.50  19.20 
Μεγάλη πετσέτα στεγνώματος από μικρονία Supreme Drying Towel XL για απαλό & ασφαλές στέγνωμα του αυτοκινήτου σας μετά το πλύσιμο
8.59 
Σφουγγάρι γυαλίσματος Applicator Pads X3080 ιδανικά απαλό για φίνο γυάλισμα & κέρωμα βαμμένων επιφανειών
19.64 
Γάντι πλυσίματος αυτοκινήτου Ultimate Wash Mitt E102EU με μικροίνες που αποκολλούν και παγιδεύουν την βρομιά και τους ρύπους από την επιφάνεια του αμαξώματος, δίνοντας λάμψη, χωρίς να χαράζουν το βερνίκι.
10.50 
Υψηλής ποιότητας πετσέτα με μικροΐνες για τον καθαρισμό κρυστάλλων και καθρέπτη για διαύγεια χωρίς γραμμές. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα καθαριστικά τζαμιών Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Ιδανικό για εσωτερική & εξωτερική χρήση.
19.90  18.50 
Βούρτσα μικροΐνων τροχών Χ1901 Meguiar's αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας  που καθαρίζουν με ασφάλεια και αποτελεσματικά όλους τους τύπους τροχών.
9.60 
Γάντι από μικροινες Αnti Detailing X1804EU για χρήση με προϊόντα καθαρισμού, συντήρησης και περιποίησης βαφής, ταμπλό, κρυστάλλων, δερμάτων.Πλένεται χωριστά στο πλυντήριο στους 30°C.
28.46 
Σφουγγάρι φινιρίσματος 7" διασφαλίζει απαλό & εύκολο τρίψιμο με αλοιφαδόρο χωρίς τερέτισμα του πάτου εξαλείφει τις μικρές ατέλειες της επιφάνειας ενώ επαναφέρει ένα πολυτελές φινίρισμα 
13.84 
Ιδανικό πανί μικροϊνων για γρήγορη αφαίρεση γυαλιστικών και κεριών από όλες τις επιφάνειες.
17.63 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ   Πετσέτα στεγνώματος αυτοκινήτου 85x55cm Supreme Drying Towel XL X1905EU Meguiar's Η υπεραπορροφητική πετσέτα Water X1802 είναι πολύ μεγάλη & πολύ απαλή για να σας εξοικονομεί χρόνο χωρίς να αφήνει στίγματα. Πλένεται στο πλυντήριο χωρίς μαλακτικό....
34.16 
Το σφουγγάρι γυαλίσματος αυτοκινήτου DA Polishing Power Pads απομακρύνει λεπτά ολογράμματα και προσθέτει βαθιά γυαλάδα στο χρώμα. Το τελικό βήμα πριν από το κέρωμα.
9.15 
Υψηλής ποιότητας πανί με μικροΐνες για την εφαρμογή και το σκούπισμα γυαλιστικών αλοιφών, κεριών, καθαριστικών και άλλα προϊόντα. Απαλό για όλα τα είδη των επιφανειών. Μετά τη χρήση, το ύφασμα μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.
Show another 3 products
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 1
  • 41
Κατασκευαστής (1)
    Προβολή όλων (13)