Tips για καλοκαιρινή δροσιά!

03/07/2021
Tips kalokairinis drosias

Δείτε παρακάτω tips για να δροσιστείτε και να περάσετε ευχάριστα στο σπίτι ολόκληρο το καλοκαίρι.

Tip #1

Προτείνουμε σκίαστρα για το μπαλκόνι ή τον κήπο, ανθεκτικά στις ηλιακές ακτινοβολίες ακόμα και σε ξαφνικές βροχοπτώσεις. Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και γρήγορη αρκεί μόνο η φαντασία σας για τελειοποιήσετε το καταφύγιο σας και σε λίγη ώρα θα πίνετε κρύο τσάι κάτω από την σκιά του. Αν προτιμάτε διακοπές με τροχόσπιτο ή camping δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας η επανατοποθέτηση είναι πανεύκολη.

 

Tip #2

Ακόμα μια καλή επιλογή είναι οι γνωστές καλαμωτές, παρέχουν πολύ καλή φυσική σκίαση και προστασία από τον ήλιο και εναλλακτικά μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να προστατευτείτε από αδιάκριτα βλέμματα οπουδήποτε στο μπαλκόνι, τον κήπο σας και οπουδήποτε αλλού το θεωρείτε απαραίτητο. Με αυτό τον τρόπο κερδίζετε σε προστασία και διακοσμητικό στυλ!

 

Tip #3

Άλλη μια πολύ ιδιαίτερη και όμορφα αισθητικά λύση είναι οι φυλλωσιές για να δώσετε την αίσθηση του πράσινου της φύσης καθώς η απόχρωση της φυλλωσιάς είναι ρεαλιστική μοιάζει πάρα πολύ στο φυσικό φύλλωμα με εξαιρετική αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Συνδυάστε την στο χώρο σας με αληθινά φυτά και δημιουργήστε έναν χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας ή το χρησιμοποιήσετε απλά σαν ένα διαχωριστικό για να προστατεύσετε την ιδιωτικότητα σας.

 

Tip #4

Φροντίζουμε να ποτίζουμε τον κήπο μας τακτικά για να μην ξεραθούν τα φυτά μας, σίγουρα όμως δεν ξεχνάμε να ρίξουμε νερό στην αυλή και το μπαλκόνι μας για να δροσιστούμε . Κάντε το έξυπνα και γρήγορα με smart λάστιχο που επεκτείνεται χάρη στην πίεση του νερού και στην συνέχεια συρρικνώνεται σε ελάχιστο χρόνο στο αρχικό του σχήμα κατάλληλο όχι μόνο για το σπίτι αλλά και για οπουδήποτε πάτε διακοπές. Ένα απαραίτητο εργαλείο για το σπίτι σας βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και μεταφοράς, ένα εργαλείο ιδιαίτερα χρήσιμο για κάθε σπίτι.

 

Ώρα για δροσιά!


Δείτε ακόμα:

- Συντήρηση ξύλου και ανανέωση επίπλων κήπου!

- Ανανεώστε τα έπιπλα στο κήπο!