Τέλος στους άσχημους λεκέδες με καθαριστικό σκάφους Grunt Boat Cleaner

07/03/2020
BANNER_BLOG_GRUNT


Τέλος οι λεκέδες - κιτρινίλες - σκουριές στο σκάφους σας.

Δυσκολεύεστε με τους άσχημους κίτρινους/καφέ λεκέδες στην ίσαλο γραμμή & στα ύφαλα, με σημάδια σκουριάς γύρω από εξαρτήματα, με σημάδια από περιττώματα πουλιών, με βρωμιά από εξατμίσεις, με βαθιά ριζωμένη βρωμιά που προκαλεί κιτρίνισμα του σκάφους?


Ένα καθαριστικό σκαφών που πραγματικά κάνει όλη την σκληρή δουλειά εύκολα!


 


Το Grunt Boat Cleaner είναι ένα νέο προϊόν απλό στην χρήση διότι δεν προδιαθέτει ούτε ξύσιμο ούτε τρίψιμο με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Αφαιρεί: Κίτρινους/ καφέ λεκέδες στην ίσαλο γραμμή, σημάδια σκουριάς από τα εξαρτήματα, λεκέδες εξάτμισης, σημάδια από περιττώματα πουλιών, άλατα, βαθιά ριζωμένη βρωμιά και λεκέδες, γενικά κιτρίνισμα του χρώματος


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε επιφάνειες fiberglass, gelcoat, σε επιφάνειες βαμμένες με χρώματα & βερνίκια 2 συστατικών.Η σύνθεσή του είναι σε μορφή gel για εφαρμογή ακόμα και σε κάθετες επιφάνειες. Εύκολο στη χρήση.


Οδηγίες: Βάλτε το σε ένα μικρό πλαστικό δοχείο. Εφαρμόστε στην επιφάνεια με ένα πινέλο βαφής. Αφήστε το για τουλάχιστον 30 λεπτά στην επιφάνεια για να εξουδετερώσει ήπια και να απορροφήσει τους λεκέδες. Ξεπλύνετε με ένα σφουγγάρι και φρέσκο νερό. Αφήστε για περισσότερη ώρα ή επαναλάβετε για επίμονους λεκέδες ή αν δουλεύετε σε κρύο καιρό.


Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προεργασία που θα σας δυσκολέψει καθώς δεν απαιτεί τρίψιμο ούτε ξύσιμο και δεν είναι λειαντικό!


H εφαρμογή του προϊόντος έχει θεαματικά αποτελέσματα 


Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη τοξικό βιοδιασπώμενο καθαριστικό προϊόν καθώς δεν περιέχει επικίνδυνα οξαλικά & υδροχλωρικά οξέα. Αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για χρήση στις περισσότερες επιφάνειες. Φροντίστε να μην στεγνώσει πάνω στην επιφάνεια. Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για κάποια πλαστικά και αλουμίνιο. Δοκιμάστε το πρώτα σε μία μικρή περιοχή Την ποσότητα που δεν χρησιμοποιήσατε μην την ξαναρίξετε μέσα στο μπουκάλι. Αποθηκεύεστε το καλά κλεισμένο μακριά από ηλιακή ακτινοβολία Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.


Δείτε βίντεο με την εφαρμογή του προϊόντος εδώ


Μπορούμε να συνδυάσουμε τον καθαρισμό με σαμπουάν σκαφών για να απομακρύνουμε ακόμα και τα πιο επίμονα θαλάσσια μολυσματικά όπως φύκια και βρωμιά ωστόσο κάτι που να είναι αρκετά ήπιο ώστε να μην αποκολλάται το κερί όπως το καθαριστικό σαμπουάν σκαφών.

Στην συνέχεια για ένα επαγγελματικό γυάλισμα με στόχο να επαναφέρουμε το χρώμα και την γυαλάδα και παράλληλα να απομακρύνουμε την οξείδωση, τις γρατζουνιές, τους λεκέδες και τις δύσκολες κηλίδες θαλασσινού νερού, θα προχωρήσουμε με γυαλιστικές αλοιφές η οποίες διαχωρίζονται σε 3 βήματα ψιλή, μεσαία και χοντρή. ή μπορούμε σε ολοκληρωμένο σύστημα γυαλίσματος το 3M Perfect-It Gelcoat Finishing System Set


 

Πηγή: http://blog.alfakem.gr/https://gruntboatcleaner.co.uk/


δείτε περισσότερες ιδέες από το blog μας:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!


Δείτε ακόμα:

Σκάφος! Οδηγίες για την συντήρηση και βαφή του σκάφους σας.
Σκάφος! Χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση και τη βαφή μετάλλου.