Γυαλιστική αλοιφή μεσαία με κερί 3M Perfect-It Gelcoat Medium Cutting Polish & Wax 36105 473ml

20.10 
Σύντομη Περιγραφή:

Η Γυαλιστική αλοιφή με κερί 3M Marine Gelcoat Medium συνδυάζει κοπτικές και γυαλιστικές ουσίες, μαζί με κερί για προστασία, είναι μια αποτελεσματική αλοιφή σκαφών και επαναφέρει το χρώμα και την γυαλάδα στο gel coat. Απομακρύνει τη μέτρια οξείδωση, τις γρατζουνιές, τους λεκέδες και τις δύσκολες κηλίδες θαλασσινού νερού, 

Τιμή σε πόντους: 3350 πόντοι
3M 36105E Gelcoat Medium Cutting Polish & Wax Αλοιφή σκαφών
Σε Απόθεμα
+

Η αλοιφή με κερί σκαφών 3M Gelcoat medium Cutting Polish & Wax είναι τέλεια γιατί αφαιρεί μέτρια οξείδωση, πουρί, ξεθωριάσματα, ελαφρά γδαρσίματα, λεκέδες της εξάτμισης, από gelcoat και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τελικό χρώμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο. Αυτή η αλοιφή είναι ειδικά διαμορφωμένη για σκάφη, τροχόσπιτα και εργοστασιακά gelcoats και είναι ιδανική για one – step διαδικασίες. Συνδυάζει κοπτικές και γυαλιστικές ουσίες, μαζί με κερί γιατί είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά έλαια που ενισχύουν την λάμψη και την γυαλάδα στο σκάφος. Κατάλληλη για όλες τις μη ευαίσθητες σε σιλικόνη, πολυεστερικές επιφάνειες.

Η μεσαία κοπής αλοιφή με κερί συνδυάζει γυαλιστικές ουσίες, μαζί με κερί για προστασία. Περνιέται με  αλοιφαδόρο και γούνες ή σφουγγάρια και με το χέρι με πανί μικροινών.

Χρησιμοποιείστε την μετά από τριβή με κόκκο P1000 και πάνω. Είναι μια βελτιωμένη φόρμουλα που διατηρείται περισσότερο σε υγρή μορφή για πιο εύκολο καθάρισμα και λιγότερη σκόνη, ακόμη και στα θερμά κλίματα.


Γυαλιστική αλοιφή με κερί διατίθεται σε 2 συσκευασίες :3M 36105E  473ml και κωδικός 3M 36106E 946mlBrands:
3M

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική