Προστάτευσε με αδιάβροχα καλύμματα τις εξωτερικές μονάδες στο σπίτι!

23/09/2022

Με την αλλαγή του καιρού και τον ερχομό των κρύων θερμοκρασιών έχεις αφήσει ήδη το εξοχικό σου, το σπίτι στο χωριό ή ακόμα και το διαμέρισμα σου στην πόλη για να πας στην κύρια κατοικία σου σε κάποια αλλη πόλη λόγο εργασίας.

Προστασία με αδιάβροχα καλύμματα!

Προστάτευσε τις εξωτερικές μονάδες στο σπίτι όταν λείπεις καιρό!

Αν σκοπεύεις να γυρίσεις μετά από 3 μήνες μέχρι και έναν χρόνο τότε καλύτερα να χρησιμοποιήσεις αδιάβροχα καλύμματα για την εξωτερική μονάδα κλιματισμού, για τον ηλιακό θερμοσίφωνα, το σκάφος ή το αυτοκίνητο.

Ειδικά για τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού σκέψου ότι με αυτό τον τρόπο την προστατεύεις από την βροχή, τον ήλιο, την σκόνη για όσο καιρό λείπεις και δεν το χρησιμοποιείς. Επίσης προστατεύεις την μονάδα από την διάβρωση και την έκθεση της αντλίας θερμότητας στις καιρικές συνθήκες.

Με την ίδια λογική χρησιμοποιείς και αδιάβροχο κάλυμμα για τον ηλιακό θερμοσίφωνα για να τον προστατεύσεις πιο πολύ από τον ήλιο που βρίσκετε σε συνεχή έκθεση και φυσικά από την βροχή και την υγρασία. Τα καλύμματα είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να μην απορροφούν το νερό της βροχής και να έχουν μεγάλη αντοχή στην ηλιακή έκθεση.

 

Αυτό γίνετε κυρίως για να προστατευτεί ο ηλιακός συλλέκτης (καθρέπτης), του θερμοσίφωνα για να μην ζεσταίνει το νερό και λειτουργεί κατά την διάρκεια που δεν είμαστε στο σπίτι όπως είπαμε και παραπάνω στο εξοχικό μας για παράδειγμα. 

extra tip: μπορείς να σκεπάσεις τον ένα συλλέκτη(καθρέπτη), αν ο ηλιακός σου έχει δυο για να μην γίνετε υπερθέρμανση του νερού και δουλεύει στα κόκκινα συνέχεια ο ηλιακός.

Προστάτευσε το σκάφος και το αυτοκίνητο σου!

Μην ξεχνάς το αδιάβροχο κάλυμμα για το σκάφος αλλά και το αυτοκίνητο σου που βρίσκονται σε συνεχή έκθεση στις εξωτερικές συνθήκες, όπως βροχή, ήλιο, βρωμιά και σκόνη.

Ειδικά τους χειμερινούς μήνες που δεν χρησιμοποιείτε το σκάφος σας πρέπει να το σκεπάζετε ακόμα και αν είναι εν πλω.

 

Ευτυχώς το κάλυμμα σκάφους έχει πολλαπλές χρήσεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε άλλους εξωτερικούς χώρους για να καλύψεις το αυτοκίνητο σου, μια σκηνή camping, στην πισίνα ή σε πρόσφατα βαμμένα αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο χρειαζετε προστασία σε εξωτερικό χώρο.

Τα καλύμματα φυσικά είναι αδιάβροχα και στεγανά ιδανικά για θαλάσσιο περιβάλλον, είναι επαναχρησιμοποιούμενα, πλενόμενα και με μεγάλη ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Τι κερδίζεις προστατεύοντας τις εξωτερικές μονάδες!

Διατήρησε τις σαν καινούργιες για χρόνια!

Σίγουρα το νούμερο ένα όφελος που αποκτάς είναι ότι η μονάδα σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κάτι που στο μέλλον θα σου εξοικονομήσει αρκετά χρήματα στην τσέπη γιατί δεν θα χρειαστεί να την αντικαταστήσεις νωρίτερα αλλά ούτε να δίνεις συνέχεια λεφτά για συντήρηση.

Αποθήκευση και προστασία με χρήση μουσαμά!

Γρήγορη τοποθέτηση και άμεση προστασία!

Οι μουσαμάδες θα σου λύσουν τα χέρια και μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις σε διάφορες συνθήκες όπως για παράδειγμα να φτιάξεις μια τέντα στα γρήγορα για καταφύγιο από τις καιρικές συνθήκες ή για προστασία από τον ήλιο και φυσικά για σκίαση στην αυλή.

Επίσης μπορείς να προστατέψεις τα ξύλα που κάθονται στην αυλή από την βροχή, τον αγροτικό εξοπλισμό, να προστατέψεις το δάπεδο κατά την διάρκεια εργασιών βαφής ή ανακαίνισης, να καλύψεις το έδαφος σε μια σκηνή camping στην φύση ή αν θέλεις να μαγειρέψεις στην φύση να το κάνεις τέντα.

 

Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον μουσαμά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπως σε κατεστραμμένη στέγη, σπασμένο παράθυρο και να αντιμετωπίσεις προσωρινά την κατάσταση.

Ακόμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σου για την μεταφορά αντικειμένων που προκαλούν βρωμιά όπως για παράδειγμα φυτά.

Μπορείς να προμηθευτείς μουσαμά σε διάφορες διαστάσεις και αν δεν σε βολεύει μπορείς να τον κόψεις στο μέγεθος που επιθυμείς. Μπορούν να αντέξουν δυνατούς ανέμους και είναι χονδροί σε πυκνότητα, επίσης διαθέτουν μεταλλικούς κρίκους σε κάθε πλευρά τους για να περαστεί σχοινί και να είναι εύκολη η πρόσδεση και τοποθέτηση τους χωρίς να σκίζονται.

Μόνωση με σπρέι για άμεση αντιμετώπιση;

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Σφράγισε, στεγανοποιήσε και σταμάτα τις διαρροές από ρωγμές με μονωτικό σπρέι επικάλυψης καουτσούκ. Θα πετύχεις μια εύκαμπτη στεγανοποίηση που θα εμποδίσει τη διείσδυση της υγρασίας, της σκουριά και την διάβρωση.

Με το σπρέι καουτσούκ μόνωσης μπορείς να γεμίσεις ρωγμές και τρύπες και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πλαστικό, μέταλλο, βινύλιο, σκυρόδεμα και pvc και άλλες επιφάνειες οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Επίσης σε σκεπές, υδρορροές, λούκια, σωλήνες, καμινάδες, αγωγούς αποχέτευσης και θα το βρεις σε διάφορες αποχρώσεις.

Αν χρειαστείς περισσότερες πληροφορίες μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Καλή τύχη!

Ακολούθησε μας στο Facebook & Instagram για περισσότερες ιδέες & λύσεις.

Δες ακόμα:

- Πως να διαλέξεις την αδιάβροχη μπότα που σου ταιριάζει!

- Πως να επιλέξεις τα κατάλληλα ρούχα εργασίας!