Δείτε πως να διαλέξετε την αδιάβροχη μπότα που σας ταιριάζει!

09/10/2021

Ήρθε ο καιρός να κατεβάσουμε τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια, για να προστατευτούμε από την βροχή! Παρακάτω θα μιλήσουμε για αδιάβροχες μπότες και γαλότσες, ένα σημαντικό κεφάλαιο για την προστασία των ποδιών που πρέπει να διατηρήσουμε ζεστά, στεγνά και άνετα καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Οι εργασίες πρέπει να γίνουν ακόμα και με την κακοκαιρία, όπως για παράδειγμα η εργασία σε ένα λασπώδη κήπο ή σε ένα αρκετά υγρό περιβάλλον εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες ή να βρεθείτε σε μια ξαφνική καταιγίδα καθώς γυρίζετε στο σπίτι ή απλά έξω για βόλτα, ψώνια η εξωτερικές δουλειές, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα χρειαστείτε τις καλύτερες αδιάβροχες μπότες για προστατεύσετε τα πόδια σας από το κρύο την υγρασία και το νερό.

Σε μια περίοδο όπως αυτή που βρισκόμαστε τώρα που τυπικά ξεκινάει το κρύο και οι βροχές ένα ζευγάρι μπότες αδιάβροχες υψηλής ποιότητας είναι μια επένδυση που δεν θα σας απογοητεύσει. Σκεφτείτε για ένα λεπτό να ξεκινήσει το πρωινό σας πατώντας σε μια λακκούβα με νερό και να χρειαστεί να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας σας με βρεγμένα πόδια τότε θα δείτε ότι μια δυσάρεστη εμπειρία όπως αυτή αξίζει την προσοχή σας για την αγορά της κατάλληλης μπότας.

Ωραία μέχρι εδώ θα πείτε αλλά ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εμένα...γιατί μου φαίνονται όλες ίδιες...ναι εμφανισιακά ίσως οι περισσότερες να μοιάζουν μεταξύ τους αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεδιαλύνουμε τα πράγματα και να δούμε τις ξεχωριστές κατηγορίες και την χρήση τους ανάλογα την εργασία και την δραστηριότητα που θέλουμε να κάνουμε.

Εργασία στον κήπο

Οι βαριές εργασίες στον κήπο όπως το σκάψιμο του εδάφους για την φύτευση λαχανικών και φρούτων σας φέρνει αντιμέτωπους με μαλακό έδαφος το οποίο σημαίνει ότι θα τα ποδιά σας συνέχεια θα βουλιάζουν μέσα για αυτό τον λόγο η ιδανική επιλογή είναι οι ψηλές γαλότσες για την απόλυτη προστασία από το νερό, την λάσπη και την υγρασία.

Δείτε εδώ τις κατάλληλες γαλότσες για εργασία στον κήπο

 

Γαλότσες πόλης ιδανικές για άνδρες και γυναίκες

Οι γαλότσες έχουν αποκτήσει την φήμη ότι ανήκουν σε γεωργικό περιβάλλον και σε βαριές εργασίες αλλά αυτό τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει καθώς επιλέγονται συχνά για χρήση εντός πόλης για προστασία από την βροχή, το ισχυρό ψύχος με ισχυρή θερμομόνωση μπορείτε πιείτε ένα καφέ άνετα χωρίς να ανησυχείτε για την επιστροφή σπίτι. Επίσης για τις γυναίκες που επιθυμούν να προσθέσουν χρώμα στην γκαρνταρόμπα τους υπάρχουν και πολύχρωμες γαλότσες άνετες για καθημερινή χρήση!

Δείτε εδώ τις κατάλληλες γαλότσες για την πόλη

 

Προστασία από ισχυρό ψύχος

Το ισχυρό κρύο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να βγούμε έξω ακόμα και απλές δουλειές όπως να πεταχτούμε μέχρι το μίνι μάρκετ στην γωνία, πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το κρύο σε οποιαδήποτε εργασία βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσμενείς καιρικές συνθήκες η λύση είναι να επιλέξετε μια αξιόπιστη μπότα σε καλή τιμή, αδιάβροχη, με γούνα που διατηρεί εσωτερική θερμοκρασία και θα κρατήσει τα πόδια σα ζεστά σε συνθήκες ισχυρού ψύχους. Υπάρχει ακόμα και η επιλογή με προστασία δακτύλων ή χωρίς ανάλογα την φύση της εργασίας του καθενός.

Δείτε εδώ τις κατάλληλες γαλότσες για προστασία ψύχους

 

Προστασία από την βροχή με ισοθερμική επένδυση

Ιδιαίτερα χρήσιμο τις κρύες και βροχερές ημέρες ίσως σε κάποιες περιπτώσεις και απόλυτα απαραίτητο είναι ένα έξτρα στρώμα μόνωσης όπως κάλτσες με ισοθερμική επένδυση. Οι αδιάβροχες μπότες πρέπει να είναι άνετες ώστε να αφήνουν χώρο στα δάχτυλα να μπορούν να κινηθούν η φτέρνα πρέπει να σηκώνεται χωρίς πρόβλημα για να μπορείτε να φορέσετε και το ισοθερμικό ζευγάρι κάλτσες πάνω από το κανονικό. Αν σας χτυπάει καθώς περπατάτε τότε ίσως η μπότα είναι μεγάλη. 

Δείτε εδώ τις κατάλληλες επιλογές για ισοθερμική επένδυση

Παιδικές γαλότσες

Εκτός από τις γαλότσες για τους ενήλικες μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και παιδικές γαλότσες η οποίες σίγουρα θα αποδειχθούν πολύ χρήσιμες γιατί αντίθετα με τους ενήλικες το νερό, η λάσπη και οι λακκούβες στα μάτια των παιδιών είναι μια παιδική χαρά με ελεύθερη είσοδο. Μην ανησυχείτε πλέον αν λερωθούν ή βρέξουν τα πόδια τους, με τις παιδικές γαλότσες μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να απολαύσουν το παιχνίδι και τις καθημερινές τους δραστηριότητες και εσείς να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Δείτε εδώ τις κατάλληλες επιλογές για παιδικές γαλότσες

Νομίζουμε ότι με αυτές τις επιλογές, θα μπορείτε πλέον εύκολα να ξεχωρίσετε και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει χωρίς την ανάγκη να τα δοκιμάζετε απλά, εύκολα και γρήγορα!

Στα δύσκολα καιρικά φαινόμενα δείτε εδώ την απόλυτη προστασία σε αδιάβροχη ένδυση.