Νίκησε τα ακραία καιρικά φαινόμενα μια και καλή!

13/01/2021
prostasia apo akraia kairika fainomena

Βρείτε την κατάλληλη προστασία για τις καθημερινές εργασίες ξεκούραστα!

Είτε εργάζεσαι σε βιομηχανικούς χώρους που πρέπει να βρίσκεσαι μέσα και έξω ή σε εξωτερικούς χώρους που απαιτούνται πολλές ώρες έξω αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τότε το αδιάβροχο είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για να διεκπεραιώσετε εύκολα τις εργασίες σας.

Ειδικά για μεταφορικές εργασίες με μηχανή η φορτηγό, που πιθανόν να είστε συχνά εκτεθειμένοι, τότε το αδιάβροχο είναι η λύση που θα σας κρατήσει στεγνούς και καθαρούς για την υπόλοιπη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να κουβαλάτε μαζί σας έξτρα αλλαξιά.

 

Ο απρόβλεπτος καιρός επιτάσσει την ανάγκη για προστασία

Αν η εργασία σας είναι κυρίως σε εξωτερικό χώρο, delivery, μεταφορές και ειδικά με μηχανή, τότε η λύση είναι διπλή! Από την μια πλευρά προστατεύεται το σώμα σας με μια αδιάβροχη καπαρντίνα με κουκούλα Galaxy Rain και παράλληλα προστατεύεται και τα πόδια σας με αδιάβροχες μπότες Lautaret της Delta Plus, που έχουν μεγάλη αντοχή στο κρύο, ζεστές, χαρίζοντας στο πόδι αναπνοή χωρίς ιδρώτα!

Ακόμα και να βγάλετε το σκύλο έξω, ειδικά τώρα με τα νέα μέτρα που έχει λάβει η χώρα για το Covid-19, που γίνεται πιο συχνά η συνήθεια του να βγάζουμε το αγαπημένο μας κατοικίδιο βόλτα. Η απλά για εξωτερική εργασία στο σπίτι ή στην δουλειά μια καλή επιλογή είναι το κοστούμι με κουκούλα Galaxy Rain οποία θα σου χαρίσει ευκολία κινήσεων και προστασία από την βροχή.

Επίσης αν έχετε ανάγκη για εργασίες στον κήπο και ο καιρός είναι βροχερός τότε σίγουρα θα χρειαστείτε ένα καλό ζευγάρι γαλότσες όπως η Γαλότσα εργασίας της Delta Plus.

 

Η έκθεση σε εξωτερικό χώρο σε φέρνει αντιμέτωπο με την υγρασία και το νερό της βροχής, αυτό από μόνο του επιτάσσει την ανάγκη για προστασία με αδιάβροχο. Μην αμελείς την προσωπική σου υγεία και βάλε αδιάβροχο. Θα σε κρατήσει καθαρό και θα σε «ξελασπώσει» στις δύσκολες περιπτώσεις οπού ο καιρός θα είναι βροχερός μια εξαίρετη επιλογή είναι το αδιάβροχο κοστούμι παντελόνι σακάκι σετ Total.

Αντιμετωπίστε τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην φύση 

Σίγουρα δεν είναι μόνο η δουλειά που ένα αδιάβροχο είναι χρήσιμο! 

Οι λάτρεις της πεζοπορίας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για μια βόλτα στην φύση όταν ο καιρός είναι βροχερός.

Μια πεζοπορία στο βουνό, μια εκδρομή με φίλους, αναρρίχηση στο βουνό μπορεί να γίνει μια εξαιρετική εμπειρία, αν έχετε στην κατοχή σας ένα μποτάκι με αναπνεόμενη αδιάβροχη φόδρα, για να μην ιδρώνει το πόδι σας, όπως το δερμάτινο αδιάβροχο μποτάκι F&T AQUA.

 

Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκετε σίγουρα ένα αδιάβροχο στο αυτοκίνητο ή το σακίδιο σας είναι απολύτως απαραίτητο, μαζί με μια ζακέτα με επένδυση, γυαλιά, νερό, φακό, κάλτσες για να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την φύση.

Οι εξωτερικές δραστηριότητες πολλές φορές απαιτούν προσοχή

Αν ζεσταθείς απότομα από τις εξωτερικές δραστηριότητες και θέλεις να βγάλεις το μπουφάν σου, καλό είναι να φοράς από κάτω μια ζακέτα με επένδυση που θα σου δώσει την έξτρα ζέστη που χρειάζεσαι χωρίς να κρυώσεις. Για την συγκεκριμένη περίπτωση προτείνουμε την πλεκτή ζακέτα με ψηλό γιακά Beaver της Delta Plus.


Τέλος, αν θέλεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι της αδιαβροχοποίησης μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα με το σπρέι αδιαβροχοποίησης της Wiko.


Δείτε ακόμα:

- Διακοσμήστε δημιουργικά στο σπίτι!

- Ανανέωση σαλονιού σε vintage style! με πιστόλι βαφής!